ev ve günlük dışarı kıyafetlerinizi nerelerden alıyorsunuz hangi markalar tercihiniz

Batik , Zara , Koton , Oxxo , Mango , bershka , Erol , Adil Işık , Bambi , tiffany , Rodi, Collezion, LCW , Collins

Tek Zarada alışveriş yapmak bütçeme zarar veriyor bende indirim zamanını bekliyorum
Birde Oxxonun kıyafetleri ve müşteri hizmetleri ne kadar iyise o kadarda pahalılar ve indirimleri hiç yok ama Zara kadar bütçeme zarar vermiyor en azından :27:

Son düzenleme:
günlük kıyafetler için: mango, koton(genel olarak pek sevmiyorum ama indirimleri sürekli takip edildiğinde çoook hoş parçalar çıkabiliyor gerçekten) ,zara, h&m ,tally weijl (çooook tatlı bi marka, hem çok uygun hem de çok sexy:3: , forum istanbulda bulunmakta) , terkos pasajından bazen alışveriş yaparım , boyner, bershka, stradivarius.... kısaca indirim zamanındaki tüm markaları takip ederim. ev kıyafetlerim için pazar kesinlikle:)

günlük kıyafetler için: mango, koton(genel olarak pek sevmiyorum ama indirimleri sürekli takip edildiğinde çoook hoş parçalar çıkabiliyor gerçekten) ,zara, h&m ,tally weijl (çooook tatlı bi marka, hem çok uygun hem de çok sexy:3: , forum istanbulda bulunmakta) , terkos pasajından bazen alışveriş yaparım , boyner, bershka, stradivarius.... kısaca indirim zamanındaki tüm markaları takip ederim. ev kıyafetlerim için pazar kesinlikle:)

Bire bir aynı yerlerden alışveriş yapıyormuşuz. Ben de indirim canavarıyım. Yaşadığım semt de outlet dolu tam benlik, ya oraları toparlarım ya da Forum İstanbul'u arşınlıyorumdur =) Tally Weijl pek keşfedilmedi henüz sanki, aman şşşttt bize kalsın orası :)))) Geçen oradan bir çorap aldım aşık oldum resmen çoraba, giymeye kıyamıyorum. Hani şu ince siyah, arkası boydan çizgili, çizginin bittiği yerde de fiyonk var. 17 liradan 5 liraya düşmüştü üstelik, çizmeler de 35 liraydı =) Gerçekten uygun ve de tarzı çok sevimli yaa.

h&m,zara,adil ışık,tommy hilfiger,adidas, diesel ve lacoste.vazgeçemediğim mağazalardır.bana özel yapıyorlar sanki tasarımlarını cuk diye oturur üzerime:9: pazardan ya da markası olmayan herhangi bir yerden beğendiğim ve bana yakışan bir ürünü de satın alabilirim marka takıntım yoktur.:51:

H&M, ZARA, MANGO, ESPRIT vs. aslinda her yerden alisveris yapabilirim ama herzaman fiyatlarin indirilmesini beklerim, böylece en kalitelileri cok uygun fiyata alabiliyorum.... hic hatirlamiyorum bir kiyafeti orjinal fiyatina aldigimi...

bershka çok güzel aslında ama belli yerlerde şubeleri var. ben mesela genelde kadıköy'den alışveriş yaparım ve kadıköy'de bershka yok çok can sıkıcı. onun dışında koton ve adl'ye çok sık gidiyorum, en çok bu üçünü kullanıyorum alışveriş için.

günlük kıyafetler için mango ve koton çok uygun. indirim dönemlerinde ya da outlet mağazalarındaki fiyatları da çok uygun oluyor :) zara ve h&m de günlük kıyafetler için çok ideal.
Ama pazarları da es geçmemek lazım. çok güzel şeyler oluyor.

doğru ya, bershka'yı unutmuşum. 50 tl'ye kaban aldım, 10 tl'ye birbirinden güzel bluzlar aldım. indirimlerde şiddetle tavsiye edilir. herry'e de bir uğrayın deriim :)))

Back
X