- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
tarif için teşekkürler.
pişirilmeden mi yapılıyor?
ilginç...
canım ne kadar bu sos kalsa bozulmaz pekı?
zaten malzemesı az canım bellı az oldu denım bakım teşekkur ederım ..opuyorumnanaktantatlım bu sos çok olmuyor tepsi şeklindekiborcam varya ben ona tavukgöğsu yapıyorum onun üzerine tam geliyor...yani saklamak kastınsa bence çok yapıp saklama...boshayallersmile
zaten malzemesı az canım bellı az oldu denım bakım teşekkur ederım ..opuyorumnanaktan
Yumurta konulmasa nolur ?
yumurtanın çiğ olması fikri hoşuma gitmedi ben 2 kaşık kakao, 1 kaşık un, 1 kaşık şeker, 1 bardak süt,1 bardak su ve vanilyayla pişirerek yapıyorum. kıvamı ve tadı hazırlar gibi oluyo
ben denedim oladı tatlım.. kıvam veriyor .. ve asla ciğ olduğunu anlamıyorsun...opuyorumnanaktan
yumurtanın çiğ olması fikri hoşuma gitmedi ben 2 kaşık kakao, 1 kaşık un, 1 kaşık şeker, 1 bardak süt,1 bardak su ve vanilyayla pişirerek yapıyorum. kıvamı ve tadı hazırlar gibi oluyo
Çiğ olduğundan değilde, ben yumurta yemiyorum o yüzden dedim :hulya:
Bu da güzele benziyor teşekkürler a.s.
hmmmm anladım tatlım...:kedi:
ewet çok lezzetli puding kıvamında oluyor.. ben sık sık yaparım... hatta pasta altı kllanarak pasta da yapabilirsin arasına bitter çikolata kırarak ve üzerine kakao eleyarak mütiş bir tad elde edersin .. süslemeleri hayal gücüne bırak...opuyorumnanaktan
ewet çok lezzetli puding kıvamında oluyor.. ben sık sık yaparım... hatta pasta altı kllanarak pasta da yapabilirsin arasına bitter çikolata kırarak ve üzerine kakao eleyarak mütiş bir tad elde edersin .. süslemeleri hayal gücüne bırak...opuyorumnanaktan
pek puding kıvamında olmuyo içinde nişasta olmadığı için
daha çıvık bu pakette satılan toz çikolta sosları gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?