Ev yüzünden kafayı yemek üzereyim.

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.923
333
Allahım herkesin tek derdi bu olsun diyerek konuya giriyorum.
Yaşına girmek üzere oğlum.
Öz bakımını yapamayan hasta babam
Eşim ve ben
4kişilik aileyiz.
İki gün elimi sürmesem ev darmaduman.
Çıldırmamak elde değil.
Bu evden her büyük çöp poşeti çöp çıkıyor ya.
Her gün iki kere çamaşır makinesi çalışıyor.
İki günde bir ev süpürüyorum.
Mutfak banyo standart zaten hergün temizlenir.
Öyle temizlik manyaklığımda yok.
Ama bitmiyor arkadaş iş bitmiyor.
Şöyle ayağımı uzatıp dinlenemiyorum.
Eşim de sinirimi bozuyor(çoğu şeyde yardımcıdır. Ben işleri yaparken çocukla ilgilenir. Yeri gelir yemeği yapar yeri gelir mutfak toplar) sanki hiç bir şey yapmıyormuşum gibi de konuşuyor.
Bahar gelse evde ıvır zıvır ne varsa atacağım.
Cadde ağzı birinci kat.
Balkonu görseniz o toza çiçek ekersiniz. Öyle bir toz. Siliyorum süpürüyorum yok yani yok. Evin içi toz doluyor.
Bir de eski ev 45 senelik bina elini dokunsan duvar dökülüyor.
Bütün hafta sonum ev temizliği ile geçiyor.
Nefes almak ne mümkün

Eşle birlikte yapılıyormuş işler ama küçük çocuk, birinci kat ev ve yardıma muhtaç baba.. işlerin bitmemesi normal geldi bana. İmkanınız varsa daha yeni ve yüksek kat bir daireye çıkın. Eski evi temizle temizle bişeye benzemez. Alabiliyorsanız çamaşır kurutma makinası alın,çok kolaylaştırır işinizi. Allah yardımcınız olsun

Eski evde bende oturdum yaptığınız temizliği göstermiyor bile maalesef
Allahım inşallah çok güzel evlere ağız tadı ve mutlulukla çıkmanızı nasip etsin

acaba bir plan program mı yapsanız çizelge gibi

bu arada belirtmeden geçemeyeceğim babanıza bakıyor olmanız nasıl takdire şayan cennet kapısını aralamışsınız rabbim yardımcınız olsun her zoru kolay eylesin size inşallah

Mesela cam siliyorum ki maşallah ev camdan ibaret. Bir yağmura bakıyor eski haline dönmesi. Binanın bütün pisliği benim camda.
Yağmur yağmasa sokağın bütün tozu camda.
Camları temiz görmeyince ev temiz değilmiş hissi uyanıyor bende.
Perdeleri yıkadım astım bir aya kalmaz grileşir.
Ayda bir perde yıkamakta zül gelir bana.

Çalışıyorum da işte koştur evde koştur. Yıldım vallahi

2 çocuk, eşim, ben... Değişen bir durum yok ne yazık ki bizde de... Yalnız değilsiniz. Yaşıyoruz, yiyor, içiyor, kirletiyoruz... Allah hastalık vermesin başka ne diyelim. Buna da şükür.

Herkesin evi aynı anlattığınız gibi ev işi nankördür yapıyorum akşam yine aynı...
Allah can sağlığı versin

Sağlık olsun ev bu kirlenir temizlersiniz. Yeri gelince bırakın tüm ev işini babanızın ve kızınızın bakımını yapın kalan işleri erteleyin biraz keyfinize bakın bırakın ev tozlu kalsın tuvalet wc yikanmayiversin.

Çok çabuk tozlandigi için bunalmis olabilirsiniz. Bizim de öyleydi. Temizlik yüzü görmemiş gibi. Ya evin içini yaptirinca yada tasininca artık.

Sağlık olsun ev bu kirlenir temizlersiniz. Yeri gelince bırakın tüm ev işini babanızın ve kızınızın bakımını yapın kalan işleri erteleyin biraz keyfinize bakın bırakın ev tozlu kalsın tuvalet wc yikanmayiversin.
Ay vallahi bazen böyle yapıyorum. Dün işte çok yoruldum eşimde nöbetçiydi bıraktım işi gücü oğlumla oynadım. Ama oturdukçada batıyor hepsi. Mutfağı hala toplamaya sıra gelmedi.

Allah da size sizin gibi evlat nasip etsin,babanızın rızasını kazandınız ya Allah'ın hosnutluguna erdiniz. Ev işi olur haollur,takmayın kafaya oğlunuz büyüdükçe dahada kokaylasacak.

Ben bazen dizi izlerken o evlerin temizliğini düşünüyorum :deli:, vahim durumdayım galiba :KK70:

Ben bazen dizi izlerken o evlerin temizliğini düşünüyorum :deli:, vahim durumdayım galiba :KK70:
Hiç sorma bi dizilere bakıyorum bi de kendi evime oy oy. Mesela ben hayatta iki katlı evde yaşayamam. Otomatik o evi kim temizleyecek diye düşünüyorum

Back
X