- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
- Konu Sahibi Pembissanne
-
Doğru haklısınız ama çocuklar ne kadar mesafe ayarlayabilir ki ben uyarma a rağmen öpücektir çocukları biliyorumArtık mesafemize dikkat ederek, sarılmadan, öpüşmeden yavaş yavaş görüşeceğiz tabi ki yakınlarımızla.
Kendi ailemde geldiğinde bahçede çocuklarla görüştüler öpme sarılma olmadı bilinçliler bu konuda eve girmek istemediler bileKendi ailenize de bu şekilde tepki verir misiniz?
Kendi ailemde geldiğinde bahçede çocuklarla görüştüler öpme sarılma olmadı bilinçliler bu konuda eve girmek istemediler bile
Hamilesiniz dimi Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah başka çocugunuz var mı bilmiyorum ama işin içine çocuklar girince Bi rahatsız oluyorum sanki benBu salgın tahminen dünyada 1 2 sene daha sürecek. Tamamen izole olmamız malesef imkansız. Şuan sayıların epey düştüğü de biliniyor. dikkat edilerek bir yerden başlamak zorundayız. Bu şekilde yasamayı öğrenmemiz gerek. Yarın benimde eşimin anne babası gelecek. 4 aydır görüşmüyoruz hicbir şekilde. Ben sizin kadar rahatsız olmadım. Çünkü bende kendi anne baba mi kardeşlerimi özledim. Ve onlarla kademeli olarak görüşmeyi düşünüyorum
Amin inşallah, sagolun. Ben zaten kronik bronşitim. Daha önce 2 kere ağır zatürre geçirdiğim için akciğerlerim hasarlı. 3 aydır gerçekten eşim dışında tek bir insan yüzü görmedim, sadece aşı için cagirdiklarinda gittim. Ama aylardır da ailemi görmüyorum. Ee bu salgında bitmeyecek, bi yolunu bularak görüşmeye başlamak lazım. Ailemde uzun süredir kimseyle görüşmüyor, eşimin ailesi de, o yüzden yavaş yavaş başlayacağız en azından gidiş gelislere.Hamilesiniz dimi Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah başka çocugunuz var mı bilmiyorum ama işin içine çocuklar girince Bi rahatsız oluyorum sanki ben
Sakinan göze cop batar :) koruyucu yaklastginiizn farkindayim ancak artk yavas yavas alismaliyiz bu duruma tabikide goeusulcek ama sinir koya koyaKızlar gece gece yardımınıza ihtiyacım var 5 yasında ve 1yasımda iki çocugum var malum korona dan dolayı 3aydır kapı dısarı çıkmadık kendimi çocukları korumak için sürekli dikkat ettik. Bu gece eşim bana bişey söylemeden anne babasını bize davet etmiş yarın için ve ben gelmelerini istemiyorum asla onlara güvenmiyorum sosyal mesafe maske kullanımı konusunda ve çok tedirginim ben şimdi ne yapym nasıl tepki verym bilemedim ben mi abartıyorum kızlar siz görüşüyor musunuz bu dönemde eşinizin ailesiyle
Benimle aynı düşünen Bi kişiBugün itibariyle normallesme sürecine girildi evet ama hemen eski düzene dönmek bence de yanlış. Bugün ise çağrıldım kronik hastalığım olmasina rağmen geleceksin dendi. Insanlar maskesiz dolasiyor, dipdibe geziyorlar, otobüste bile kapi önünde yigiliyorlar. Bir gün sokaga ciktim mecburi olarak normal.hayata karistim gözlemlerim bu. Komşularım hep ic iceler, karsi komşunun gelinleri ogullari torunları derken bayramda bile 15 kisilerdi en az. Yani kimse kontrollü hayat demesin bir günde hemen normallesilmez.
Siz de esinizle konuşun bu isler emrivaki ile olmaz, ne biliyim eve misafir cagirmak icin ese de sorulmalı diye düşünüyorum. Sarılma öpme olmasın izin de vermeyin buna gucenilmesin bi zahmet.
Şahsen emrivakiden hoşlanmam öyle çat kapı misafir de sevmem evli olsam eşim bana danışmadan misafir çağırsin da istemem bunun es ailesi olmasi ile bir ilgisi yok.Benimle aynı düşünen Bi kişikesinlikle bana sormadan çağırması da ayrı Bi konu zaten
Hayır görüşmüyorum asla da görüşmedim. Bir iki haftaya kısa bir görüşmeye biz gideriz diye düşündük yemek falan Faslı olmadan sonrada yine uzun süre gitmeyizKızlar gece gece yardımınıza ihtiyacım var 5 yasında ve 1yasımda iki çocugum var malum korona dan dolayı 3aydır kapı dısarı çıkmadık kendimi çocukları korumak için sürekli dikkat ettik. Bu gece eşim bana bişey söylemeden anne babasını bize davet etmiş yarın için ve ben gelmelerini istemiyorum asla onlara güvenmiyorum sosyal mesafe maske kullanımı konusunda ve çok tedirginim ben şimdi ne yapym nasıl tepki verym bilemedim ben mi abartıyorum kızlar siz görüşüyor musunuz bu dönemde eşinizin ailesiyle
Bendd sizin gbi çok tedirginim ama artk dikkat ederek görüşmeye baslayacagım. Kızım çok etkılenmeye basladı. İnsanlardan korkuyorKızlar gece gece yardımınıza ihtiyacım var 5 yasında ve 1yasımda iki çocugum var malum korona dan dolayı 3aydır kapı dısarı çıkmadık kendimi çocukları korumak için sürekli dikkat ettik. Bu gece eşim bana bişey söylemeden anne babasını bize davet etmiş yarın için ve ben gelmelerini istemiyorum asla onlara güvenmiyorum sosyal mesafe maske kullanımı konusunda ve çok tedirginim ben şimdi ne yapym nasıl tepki verym bilemedim ben mi abartıyorum kızlar siz görüşüyor musunuz bu dönemde eşinizin ailesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?