Hava sicakken kar yagarken yagmur yagarken hep disardaki kuzulari dusunup yatamam.evimdekine elimden birsey gelmiyor ya ne bileyim..merhamet etmek Allah in lutfu dur herkesr nasip etmez ama bizim gibi insanlari anlamayan cok buyuk bir % var..hemde cogu bu isin ilminden gelenler...ben bizzqt barinaklarda sahit plduklarimi bilseniz ..inanin istemezsiniz..siz ve benim gibi insanlar gitseler bile evde seslerini duyar vicdan muhasebesi yapariz iste..Rabbim yardimcilari olsun hepsine
Bir de kuşunuzu dışarı çıkıp gezdirebilir misiniz kafesiyle?
Benimkini bir kere pet shopa götürdük gözü için miydi nedendi hatırlamıyorum tam.. (bir de elimizden kaçıp boydan boya petshopta uçmuştu, akvaryuma çarpmıştı:))
Sonra bizimle çarşıyı gezdi bir güzel, burger kinge falan gittik. Bir neşelendi ki sormayın, ötüp durdu devamlı çok güzeldi :)
İyi gelir belki
İlk fotoğraftaki Potter'ımız vefat etti acısı ilk günkü gibi canımı yakıyor karnımdaki bebek kadar seviyorum hrpsini.
Dün dayanamayıp bir tane de muhabbet kuşu aldık geldik eve şimdi bakışıyoruz
Olivia ben de altına gazete koydum jakoyla muhabbetinAma kuş kumunu ayrıca koyuyorum
Eki Görüntüle 1369063 çimen ve pamuk yumurta konulduğu andan itibaren bizimle.. kelimehafizliğı 'babacik' ve 'cicikuş' simdilik
Cinsleri: Albino ve yerli muhabbet!!
Aaa muhabbet kuşu mu aldın :)
Dişi mi erkek mi? Adını ne koydun?
Bir de foto atsana :)
Burda kızımız çok mutsuz çünkü
kafasında konfeti var...
kafasına,vücüdüna konan hiç bir şeye tahamül edemiyor...ama ben bu suratı yerimmmm :)Eki Görüntüle 1369033 Eki Görüntüle 1369035
Eki Görüntüle 1369063 çimen ve pamuk yumurta konulduğu andan itibaren bizimle.. kelimehafizliğı 'babacik' ve 'cicikuş' simdilik
Cinsleri: Albino ve yerli muhabbet!!
Es alirsan konusmayabilirler şekerEş olduklarında size ilgileri azalıyor mu?
Ben de kuşuma eş alsam mı diye düşünüyorum.
Çok almak istemiyorum ama yalnız kalmasına da gönlüm razı değil.
Es alirsan konusmayabilirler şeker
Eş olduklarında size ilgileri azalıyor mu?
Ben de kuşuma eş alsam mı diye düşünüyorum.
Çok almak istemiyorum ama yalnız kalmasına da gönlüm razı değil.
Erkek çok kızışmış ama kızımız pek nazli.. yalnız ken daha ilgili oluyor kuş ama çift olunca da oynaşmaları ayrı güzel.. Ayrıca kıskançlik da oluyor birine ilgi gösterirken diğeri fır dönüyor.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?