- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.037
- 398
- 35
Bende bir tane pisi buldum yoldan :) Ona alışmaya çalışıyorum. Kediler kuş kaplumbağa gibi değiller:) Çok tatlılar ama diğer hayvanlardan daha farklılarÇok minicik tatlı sesler çıkarıyorlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bir tane pisi buldum yoldan :) Ona alışmaya çalışıyorum. Kediler kuş kaplumbağa gibi değiller:) Çok tatlılar ama diğer hayvanlardan daha farklılarÇok minicik tatlı sesler çıkarıyorlar![]()
Nasıl gidiyor?Bende bir tane pisi buldum yoldan :) Ona alışmaya çalışıyorum. Kediler kuş kaplumbağa gibi değiller:) Çok tatlılar ama diğer hayvanlardan daha farklılar
Çok minik dahaNasıl gidiyor?![]()
Tam yemelik kıvamdadır şimdi oÇok minik dahaGece geç yatıp erken uyanıyor. Bazen miyavliyor bazen oyuncaklarla oynuyor. Miyavlamamasi için ortalığı oyuncak doldurdum
![]()
Ay sorma yaTam yemelik kıvamdadır şimdi o
Öp burnuşundan annesi benim için de![]()
Birkaç kap mama ve birkaç kap su bırakırsanız,2 gün kalırlar tabii.. Hatta 3/4 gün de kalabilirler ancak sizinki yavru henüz.. Çok mecbur değilseniz bırakmayın derim..Ay sorma yaburaya da yukleyecegim kizimin ve oglumun fotoğrafını. Öperim tabii ki
![]()
bir de pisiler yani yavru pisiler 2 gün falan yalnız kalabilir mi?
Birakmam lazım işte ya:-( Keske mecbur olmasam ama:-( odası var pisinin orasını oyuncakla doldurdumBirkaç kap mama ve birkaç kap su bırakırsanız,2 gün kalırlar tabii.. Hatta 3/4 gün de kalabilirler ancak sizinki yavru henüz.. Çok mecbur değilseniz bırakmayın derim..
Fotoları bekliyoruz![]()
Seninkine ikizi kadar benzeyen bir kızım var artik ;-)Miniğim benimmmmm :)
belki eklemişimdir bu fotosunu tam hatırlayamadım ama
Çok teşekkür ederim:)Ya çok tatlılar maşallllahh :)
Ah yavrum maşallah ya ne kuzu bir şey bu. Size de çok geçmiş olsun Allah şifa versin.