Ay sadece onunla ilgilenilecek hep öyle ister hanım![]()
: DDDD
: ))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sadece onunla ilgilenilecek hep öyle ister hanım![]()
Agza bak agza
Evet koca ağızlı caduuuAgza bak agzaKoca agızlı aslan gibi acmıs kocaman agzını
![]()
Onların o tokat huyuna hastayım zaten.Bizim kız geçen eve mısafır gelen 13 aylık bebeği tokatlamış.Yavrum nasıl korkmuş zırıl zırıl agladıEvet koca ağızlı caduuuAslan parçası..Tokatlıyo anasını piss
Hayatımın aşkı o![]()
A aaaa reziiiillllOnların o tokat huyuna hastayım zaten.Bizim kız geçen eve mısafır gelen 13 aylık bebeği tokatlamış.Yavrum nasıl korkmuş zırıl zırıl agladı![]()
Yapıyor valla.Bir defada eşimin babaannesinin üstüne atlamıştıA aaaa reziiiillll
Yapmamıştır annesiiiiiii![]()
Bebek olunca nolacak pekiYapıyor valla.Bir defada eşimin babaannesinin üstüne atlamıştı
Eve gelen misafiri gram sevmıyor sayılıdır sevdıklerı :)
Heh şöyle söylesene. O zaman sever bebeğiÇok hisliler aslında onu yürekten sevenleri anlıyor onlarla oynuyor,yalandan sevenlerıde anlayıp kovuyor evden![]()
Onların o tokat huyuna hastayım zaten.Bizim kız geçen eve mısafır gelen 13 aylık bebeği tokatlamış.Yavrum nasıl korkmuş zırıl zırıl agladı![]()
Kabullenir bir şekilde.Bugune kadar hiç yanyana durmaz diyen hayvanları birbirine çok alıştırdım onuda alıştırırım :) Bizden oldugunu bilir zaten emınım.Zarar vermez tırnak ısırma gıbı seyler yapmıyor ama tokat atıp atlıyor işte :) Ben bebekten korkarım asıl ilk zamanlar hayvanların kuyruklarını çok çekiştirirlerBebek olunca nolacak peki
Eyvah zilli fenaymış![]()
İyi geceler tatlı ruyalarHanımlar ben izin alsam olurmu?
İyi geceler, tekrar görüşmek üzere optum.
Sen süpersinKabullenir bir şekilde.Bugune kadar hiç yanyana durmaz diyen hayvanları birbirine çok alıştırdım onuda alıştırırım :) Bizden oldugunu bilir zaten emınım.Zarar vermez tırnak ısırma gıbı seyler yapmıyor ama tokat atıp atlıyor işte :) Ben bebekten korkarım asıl ilk zamanlar hayvanların kuyruklarını çok çekiştirirlerArtık yuvarlanarak buyur giderler ikisi
![]()
İyi geceler kuzumHanımlar ben izin alsam olurmu?
İyi geceler, tekrar görüşmek üzere optum.
Melek onlar işteTiplere bak yavrum bide durmuş gıkı cıkmıyor kumdagın içinde![]()
Evettt burası sevgı dolu kuzu dolu biyer hep gelelim burayaKızlar burda buluşuruz gene
Uyumalıyım zira sabah iş var
Sohbet harikaydı teşekkürler..![]()