- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
kedi için galiba bu eğitim...Kaç yaşında? Eğer hazır olmadığına inanıyorsanız biraz daha bekleyin. Olması gerekenden erken başlanan tuvalet eğitimi çok sorunlara sebep oluyor çocukta.
kedi için galiba bu eğitim...
Olayı çok yanlış anlamışım Halbuki başlıkta da evcil hayvan yazıyor yaa
Konunun yeri burası mı bilmiyorum taşımayın lütfen, kedime klozet eğitim seti aldım bir apart önce tüm delikler kapalı yavaş yavaş açıyorsun sonuncuya gelince alışmış oluyor, 1 hafta dendiği gibi kapalı tuttum bugün ilk deliği açtım alışmıştı oraya yapıyordu ama deli gibi koşturuyor ve klozetin yanına yaptı, alıştıranlar varsa nasıl öğrettiler acaba
Konuyu takipteyim. Bizim minnok üç gram çişin üzerine tekrar işemek yerine kıyafetlerimin üzerine işemeyi tercih ediyor. Bu yöntem gerçekten işe yarıyorsa Harika olur. :)
Takip ettik kumunu beğenmediği zaman yapıyor. Banyonun kapısı kapalı kalmış bir gün, öyle keşfetti sanırım. Şimdi yaramazlık mı yapıyor tepki mi veriyor anlamadım ama kum biraz kirlensin işemiyor oraya gidip kıyafetlerimi pisliyor. Erkek arkadaşımın kedisi de yatağının ortasına yapıyor. Bizim kediler manyak galiba.Kediler böyle şeyler yapmaz normalde, bir sıkıntıları olduğunda tuvalet bölgesinin haricinde bir yere yapıp dikkat çekmek isterler, hasta falan olmadığına emin misiniz
Ben kedimi aldığımda 2 aylıktı aldığım kişi eski tuvaletinden biraz kum verdi kokusunu alsın diye bir kere kendimiz gösterdik sonra hep kendi gidip yaptıKonunun yeri burası mı bilmiyorum taşımayın lütfen, kedime klozet eğitim seti aldım bir apart önce tüm delikler kapalı yavaş yavaş açıyorsun sonuncuya gelince alışmış oluyor, 1 hafta dendiği gibi kapalı tuttum bugün ilk deliği açtım alışmıştı oraya yapıyordu ama deli gibi koşturuyor ve klozetin yanına yaptı, alıştıranlar varsa nasıl öğrettiler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?