- 15 Ağustos 2014
- 19
- 1
- 3
- 34
- Konu Sahibi BllackAngell
-
nasil bir hayvan istiyosunuz.. en kolayi balik.. kedi de var nasil bir evde yasadiginiza bagli.. ama oyle bi evcil hayvan istiyorum demekle olmak.. calisiyormussunuz da sorumlulugu agirdir bir bebek gibi ilgilenmelisiniz.. ve alacaginiz hayvan konusunda yeterince bilgi sahibi olmadan almamanizi tavsiye ederim ... tavsan evcil bir hayvan degildir bu arada.. evde tutmayi yanlis buluyorum. ztn heryeri de kemirir koltuklarda kablolara kadar
çalışıyorum .. bırakabileceğim biri var o yüzden sorun değil.. hayvanları çok sevdiğim için özel ilgilenebilirim.
balık ve kedi çok sıradan geliyo , bilmiyorum ki
Evimiz de 6 bahçemiz de 9 kedimiz var.Evime bi evcil hayvan almak istiyorum fakat ne alacağıma karar veremiyorum.Önceden en çok istediğim şey tavşan almaktı , fakat bakımının çok zor olduğunu öğrendim.. bakımı kolay şirin bi hayvan olsun istiyorum ..
sizin evcil hayvanınız var mı? önerebileceğiniz bişeyler varsa çok sevinirim :)
Sıradan?çalışıyorum .. bırakabileceğim biri var o yüzden sorun değil.. hayvanları çok sevdiğim için özel ilgilenebilirim.
balık ve kedi çok sıradan geliyo , bilmiyorum ki
Sıradan derken ne kastettiğinizi anlamadım şahsen. Hayvan beslemek sıradışı bir şeyler yapmak için yapılmaz. Bir canlıyla evini paylaşmak için yapılır. Ve çok çok ciddi sorumluluk gerektirir. Hemen hemen bir bebek bakmaya yakındır ve nasıl ki insan hazır olmadan anne olmamalı hazır olmadan hayvan da beslememeli.
Tropik bir takım papağan olsun, sincap falan olsun evde besleyenleri anlayamıyorum zaten. Hayvanlara eziyet oluyor. Buraların ikliminin bile uymadığı hayvanları besliyor insanlar. Komik olsun diye buzdolabımda huskie paylaşmıştı arkadaşım bana eziyet gibi gelmişti bu.
Daha önce kedi beslemiş olmak yeniden kedi beslemeyi nasıl sıradanlaştırıyor bilmiyorum. Hayvan beslemek ile ilgili sıradan kelimesi nasıl kullanılıyor onu da anlamadım. Elimde olsa hayvan beslemeyi bir takım testlere tabi tutardım.sorumluluk konusunda sıkıntım yok .. öncedende kedi beslemiştim. o yüzden artık sıradan geliyor canım... daha farklı bişey beslemek istiyorum.. tabiki tropikal hayvanları evime alıcak değilim
tavşanları çok seviyorum .. bahçeli bi evim olsaydı almak çok isterdim
Evimiz de 6 bahçemiz de 9 kedimiz var.
Bu işler gönül işidir..
"Hem şirin olsun hem bakımı kolay olsun"demişsiniz,hayvanlar dekoratif canlılar değildir.
Hangi hayvanı alırsanız alın bu üstünüze aldığınız büyük bir sorumluluk demektir.
Çok iyi düşünüp ona göre karar vermelisiniz.
Daha önce kedi beslemiş olmak yeniden kedi beslemeyi nasıl sıradanlaştırıyor bilmiyorum. Hayvan beslemek ile ilgili sıradan kelimesi nasıl kullanılıyor onu da anlamadım. Elimde olsa hayvan beslemeyi bir takım testlere tabi tutardım.
sultan papağanı çok güzel bi hayvan bence
yada şöyle diyeyim canım , kedilerden pek hoşlanmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?