- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi BllackAngell
-
Arkadaşlar bir sakin olun ünlemler havada uçuşuyor.Konu sahibi kedilerden hoşlanmayabilir,köpekleri daha çok seviyordur ne olacak size mi soracak? Ben de kedi beslemeyi hiç düşünmedim uyuşacağımı düşünmedim ama 1yaşından beri baktıyım 10yaşında bir köpeğim var.Evet konu sahibi kedi beslemiş ve uyuşamamış olabilirler,hemen yargılıyorsunuz insanları yahu.
evet bi yakınımın kuşu var , bu tür şeyleri biliyorum.. :) tşkler
ne yapacaksınız derken? beslemeye devam edicem merak etmeyin..
kedi konusundan yola çıktınız herhalde ki , öncelikle evim dar ve bahçem olmdığı için çok zorlandım kediyi beslerken , ama hiçbir zaman sokağa bırakmadım.. bayağı büyüdükten sonra onu hayvan barınağına teslim ettim. evde beslemek kolay değil o tür hayvanları..
Aynen biz şu an ne yaparız bakalım:) Bıdıkları kime emanet edebilirim herkes benim gibi klimadan cereyandan uzak tutabilir mi? evde parfüm, oda kokusu sıkmamaya, sigara içmemeye özen gösterebilir mi? Suyunu günde 2 kere tazeler mi? Ellerini yıkamadan mı dokunur ne yapar çok tereddütteyimBenimde kuslarim var ve hic kolay olmadigini biliyorum. Yeri geliyor tatile gitmiyorum. Fedakarlik ve ozveri gerektiriyor. Uzaktan gorundugu gibi olmuyor.
Arkadaşlar bir sakin olun ünlemler havada uçuşuyor.Konu sahibi kedilerden hoşlanmayabilir,köpekleri daha çok seviyordur ne olacak size mi soracak? Ben de kedi beslemeyi hiç düşünmedim uyuşacağımı düşünmedim ama 1yaşından beri baktıyım 10yaşında bir köpeğim var.Evet konu sahibi kedi beslemiş ve uyuşamamış olabilirler,hemen yargılıyorsunuz insanları yahu.
Mevzu konu sahibinin kedi yerine kopek sevmesi degil, kolay bakimi olan, siradanlasmayacak hayvan secmek istemesi...ne yapacaksınız derken? beslemeye devam edicem merak etmeyin..
kedi konusundan yola çıktınız herhalde ki , öncelikle evim dar ve bahçem olmdığı için çok zorlandım kediyi beslerken , ama hiçbir zaman sokağa bırakmadım.. bayağı büyüdükten sonra onu hayvan barınağına teslim ettim. evde beslemek kolay değil o tür hayvanları..
Oraları okumadna atladım konuya kusura bakmayın hanımlar,ben o kedi almak istemiyorum dedi sanmıştım.Mevzu konu sahibinin kedi yerine kopek sevmesi degil, kolay bakimi olan, siradanlasmayacak hayvan secmek istemesi...
Bak almis kediyi, eve alismis, kendisine alismis kedi buyuyunce de vermis barinaga!!! Unlemler bundan, aaa neden kedi sevmiyorsun diye degil...
Hayvan oyle deneme surusu gibi al geri birak bir urun degil.. En basitinden kopeginizi barinaga birakabilir miydiniz? Cevabiniz evetse lutfen bana cevap dahi vermeyin...
Saka misin sen? "Ev hayvani", "evcil hayvan" sana ne ifade ediyor?!! At al evde bak mi diyoruz, kediye evde nasil bakacakmis, barinaga vermis!!! Sakin hayvan falan alma, ona da yazik etme, o kediye olan olmus zaten...iyide evde kedi nası beslenirdi ki... bahçem yok kedi bunaldı .napabilirdim sokağa mı atayım?
Evde kedi besliyorum ve bunalmasin diye turlu sebeklikler yapiyorum. Ev bunaltici evet ama barinaktan kat kat iyi.iyide evde kedi nası beslenirdi ki... bahçem yok kedi bunaldı .napabilirdim sokağa mı atayım?
Canım böyle durumlarda oda yapabilirsin benim evde köpek odası var balkonu içe aldım kendini aşağı almasın diye,keşke sahiplendirseymişsin.Barınaklarda yer az olduğu için pet shoplara satıyolar onlar da zorla çiftleştiriyor.iyide evde kedi nası beslenirdi ki... bahçem yok kedi bunaldı .napabilirdim sokağa mı atayım?
Aynen biz şu an ne yaparız bakalım:) Bıdıkları kime emanet edebilirim herkes benim gibi klimadan cereyandan uzak tutabilir mi? evde parfüm, oda kokusu sıkmamaya, sigara içmemeye özen gösterebilir mi? Suyunu günde 2 kere tazeler mi? Ellerini yıkamadan mı dokunur ne yapar çok tereddütteyim
Size yardimci olmak istemistim basligi gorunce cunku gercek bi hayvan sever oldugum icin boyle konularda cok hevesleniyorum. Ama bi hayvana siradan diyebilen bi insan hayvansever degildir. Baska hevesler baska ilginc ugraslar bulmanizi tavsiye ederim. Hem kolay hem ilginc birsey istiyorsunuz cupcake falan yapin. Kolay gelsin.çalışıyorum .. bırakabileceğim biri var o yüzden sorun değil.. hayvanları çok sevdiğimsıradanzel ilgilenebilirim.
balık ve kedi çok sıradan geliyo , bilmiyorum ki
Sevmiyorsan neden bakmak icin eve aliyorsun nasil canice bir fantazidir bu uakavga fantazidir neçalışan arkadaşlar gelmesin konuya yaa. kedileri sevmiyorum. budur anlayın artık.. her hayvandan hoşlanacak değilim ...
öneri verenlere çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?