- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
- Konu Sahibi BllackAngell
-
Ne guzel bilincli bi insanmissin neye bakacagini dusunuyorsan ona bakmissin ama sanirim böyle konu sahibini koruyan bi tepki verirken biseyleri atladin. Konu sahibi bi kediye bakmis sonra barinaga vermis masum bir canin gunahini almis. Sonra kediyi siradan bulmus. Hemen ardindan kedi sevmem demis. Madem oyle neden o zavalliyi evine almis. Bir de hayvan bakan bi insan olarak olabilir denemiş uyusmamistir diye dusunebilmezine anlayamadim. Bu bi esya degil ki sorumluluk bu. O zaman cocuk yapalim bakalim uyusmazsak bırakalım. Sakin ne alaka demeyin 2si de can 2si de size muhtac 2si de sizinle asiri bag kurar.Arkadaşlar bir sakin olun ünlemlerböyle da uçuşuyor.Konu sahibi kedilerden hoşlanmayabilir,köpekleri daha çok seviyordur ne olacak size mi soracak? Ben de kedi beslemeyi hiç düşünmedim uyuşacağımı düşünmedim ama 1yaşından beri baktıyım 10yaşında bir köpeğim var.Evet konu sahibi kedi beslemiş ve uyuşamamış olabilirler,hemen yargılıyorsunuz insanları yahu.
Canım ondan sonra bir yorum daha attım tam okumadan yazmıştım zaten.:)Ne guzel bilincli bi insanmissin neye bakacagini dusunuyorsan ona bakmissin ama sanirim böyle konu sahibini koruyan bi tepki verirken biseyleri atladin. Konu sahibi bi kediye bakmis sonra barinaga vermis masum bir canin gunahini almis. Sonra kediyi siradan bulmus. Hemen ardindan kedi sevmem demis. Madem oyle neden o zavalliyi evine almis. Bir de hayvan bakan bi insan olarak olabilir denemiş uyusmamistir diye dusunebilmezine anlayamadim. Bu bi esya degil ki sorumluluk bu. O zaman cocuk yapalim bakalim uyusmazsak bırakalım. Sakin ne alaka demeyin 2si de can 2si de size muhtac 2si de sizinle asiri bag kurar.
kedim köpeğim balığım tavşanım ördeğim kuşum hamsterım oldu...en çok kedimi sevdim ama çok ilgiistiyor.. en kolayı balıktı...oğlum büyüsün ona da kuş yada balık alıcam... diğerleri daha zorEvime bi evcil hayvan almak istiyorum fakat ne alacağıma karar veremiyorum.Önceden en çok istediğim şey tavşan almaktı , fakat bakımının çok zor olduğunu öğrendim.. bakımı kolay şirin bi hayvan olsun istiyorum ..
sizin evcil hayvanınız var mı? önerebileceğiniz bişeyler varsa çok sevinirim :)
Sadece ilk sayfayi okumustum nisanlim da ben de kedi ve kopek asigiyiz, ikimizinkiler bir arada suru oluyoruz diyecektim kiiii kedinizi barinaga biraktiginizi okudum.
Almayin lutfen evcil hayvan. Sonra olan biz gonullulere oluyor. Gecici yuvalik yapip tekrar sahiplendirmek icin canimiz cikiyor, bir sokak kedisi yuva bulsun diye neler vadediyorum inanamazsiniz. Barinaklar iyi mi saniyorsunuz yetisilmiyor ihtiyaclara elimizden geleni yapsak da yetisemiyoruz.
Cok uzuluyorum bunlari duyunca cok sinirleniyorum.
Isin icinde olmayan bilmeyen nooolcaaak yaaa diye dusunebilir ama bu ise gonul verince ne yaparsaniz yapin insanlardaki zihniyet degismedigi surece cabalarinizin bosa oldugunu yetemediginizi fark ediyorsunuz.
ne yapacaksınız derken? beslemeye devam edicem merak etmeyin..
kedi konusundan yola çıktınız herhalde ki , öncelikle evim dar ve bahçem olmdığı için çok zorlandım kediyi beslerken , ama hiçbir zaman sokağa bırakmadım.. bayağı büyüdükten sonra onu hayvan barınağına teslim ettim. evde beslemek kolay değil o tür hayvanları..
Hayır kertenkeleler de sahiplerine alışır. Tabii ki kedi köpek gibi bağlanmazlar ama sahiplerini tanır ve alışır hatta severler.Kertenkele besle bağımlılık geliştirmiyorlar insanlara karşı, sıradanlaşınca salarsın toprağa
alma ..lütfen alma..sadece eğlencen olması için alma lütfen..ondan sonra alacaksanda burda konu açma kısırlaştırıcam diye...benimde muhabbet kuşlarım var ama satın almadım geldiler bana hediye olarak..gül gibi bakıyorum onlara..salsam beş dk yaşamayacaklar ölecekler bildiğimden salamıyorum..vebali büyük yük..sırf eğlence için lütfen alma.Evime bi evcil hayvan almak istiyorum fakat ne alacağıma karar veremiyorum.Önceden en çok istediğim şey tavşan almaktı , fakat bakımının çok zor olduğunu öğrendim.. bakımı kolay şirin bi hayvan olsun istiyorum ..
Evime bi evcil hayvan almak istiyorum fakat ne alacağıma karar veremiyorum.Önceden en çok istediğim şey tavşan almaktı , fakat bakımının çok zor olduğunu öğrendim.. bakımı kolay şirin bi hayvan olsun istiyorum ..
ben memlekete giderken kuşlarım için ayrı bilet alıyorum, o kadar hassas olmak lazım bakarken..Bende muhabbet kuşu bakıyorum çok zor beni tanıyor ve bir yere gitmemi istemiyor bağırıyor ve hayvan degilde insan sanki onu çok ama cok seviyorumen ufak bi hastaligi olunca veteriner e gidiyorum kust için veterinere para verilirmi diyen yaratıklar var cevremde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?