Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi evinize çıktığınız zamanBen eve köpek almak istiyorum ama annem yanaşmıyor neymiş kendisinde rahatsızlık varmış şimdi dedi de ismi aklıma gelmiyor yalan tabi bu nefes falan alamazlarya ondan annemi nasıl ikna ederim![]()
Evde köpek bakımı çok zor. Geniş ferah bir eviniz yoksa girişmeyin bence. Genç köpekler günde en az iki kere tuvalete çıkmak istiyor ve dolaşmak istiyorlar, tuvaletini yaptı hadi geri döneyim olmuyor maalesef. Evde daralıyorlar. Tepkilerini eve tuvaletlerini yaparak belli ediyorlar. Dişi köpekler adet oluyor zaten o çok çok zor. Köpek alırsanız günlük rutinlerinizin büyük kısmı köpeğin ilgi ve bakım ihtiyaçlarına gitmeli. Ben köpek insanıyım ama ben dahi yanaşmıyorum şu an. Kedi alın daha kolay olur.Ben eve köpek almak istiyorum ama annem yanaşmıyor neymiş kendisinde rahatsızlık varmış şimdi dedi de ismi aklıma gelmiyor yalan tabi bu nefes falan alamazlarya ondan annemi nasıl ikna ederim![]()
Alerjisi olabilir benimre varBen eve köpek almak istiyorum ama annem yanaşmıyor neymiş kendisinde rahatsızlık varmış şimdi dedi de ismi aklıma gelmiyor yalan tabi bu nefes falan alamazlarya ondan annemi nasıl ikna ederim![]()
Kendi evine çıkınca alırsınBen eve köpek almak istiyorum ama annem yanaşmıyor neymiş kendisinde rahatsızlık varmış şimdi dedi de ismi aklıma gelmiyor yalan tabi bu nefes falan alamazlarya ondan annemi nasıl ikna ederim![]()
Astım değil yaf atlatmak için öyle diyorAstim mı anneniz bence evde yaşayan herkesin rızası olmali orası bireysel yaşanılan bir yer değil oyle olsa kimseye danışmak zorunda kalmazdiniz.
O zaman köpek almanızda mümkün değil.Yaşım 34 değilkaydolurken öyle kaydoldum kendi evime çıkmam mümkün değil
Ben eve köpek almak istiyorum ama annem yanaşmıyor neymiş kendisinde rahatsızlık varmış şimdi dedi de ismi aklıma gelmiyor yalan tabi bu nefes falan alamazlarya ondan annemi nasıl ikna ederim![]()
Astım değil yaf atlatmak için öyle diyor![]()
kendi evinize alın annenizizn evine niye alıyorsunuz. ayrıca bakımı zor , tüy sorunu var sürekli süpüreceksin . sağlık masrafı . sevmekle olmuyor . annneiziz yormayın .Ben eve köpek almak istiyorum ama annem yanaşmıyor neymiş kendisinde rahatsızlık varmış şimdi dedi de ismi aklıma gelmiyor yalan tabi bu nefes falan alamazlarya ondan annemi nasıl ikna ederim![]()