Evcil hayvana ikna edemiyorum

Ben eve köpek almak istiyorum ama annem yanaşmıyor neymiş kendisinde rahatsızlık varmış şimdi dedi de ismi aklıma gelmiyor yalan tabi bu nefes falan alamazlarya ondan annemi nasıl ikna ederim 😥
Kendi evinize çıktığınız zaman

Ben eve köpek almak istiyorum ama annem yanaşmıyor neymiş kendisinde rahatsızlık varmış şimdi dedi de ismi aklıma gelmiyor yalan tabi bu nefes falan alamazlarya ondan annemi nasıl ikna ederim 😥
Evde köpek bakımı çok zor. Geniş ferah bir eviniz yoksa girişmeyin bence. Genç köpekler günde en az iki kere tuvalete çıkmak istiyor ve dolaşmak istiyorlar, tuvaletini yaptı hadi geri döneyim olmuyor maalesef. Evde daralıyorlar. Tepkilerini eve tuvaletlerini yaparak belli ediyorlar. Dişi köpekler adet oluyor zaten o çok çok zor. Köpek alırsanız günlük rutinlerinizin büyük kısmı köpeğin ilgi ve bakım ihtiyaçlarına gitmeli. Ben köpek insanıyım ama ben dahi yanaşmıyorum şu an. Kedi alın daha kolay olur.

Yaklaşık iki hafta önce manevi ablamın 14 yaşındaki golden cinsi köpeği vefat etti. Hepimiz hala ağlıyoruz eksikliği o kadar belli ki. Onunla oynamak, öyle bir dost edinmek bambaşka bir mutluluk ama son zamanlarında hep altını bezliyorduk bakımı o kadar zorlaşmıştı ki. İyice düşünün çünkü doğru baktığınız takdirde o canlı 10-12 sene size yoldaşlık edecek. Hoş keşke yaşasaydı biz altını temizlerdik 😔

Alerjisi olabilir benimre var
İllet bsey

evcil hayvan bakmak ciddi sorumluluk sahibi olmayı gerektiren bir şey. ve tüm aile bireyleri aynı şekilde istemeli.
aile evinde ısrarcı olamazsınız böyle bir şey için.

Öncelikle annenizin rahatsızlığı nedir, ismini öğrenin.
Astım olduğunu tahmin ediyorum.

Allerjisi varsa köpeğin tüyleri salyası rahatsız edecektir, bu durumda ayrı eve çıkmayı beklemeniz gerekiyor.

Annenizin neden yalan söylediğini düşünüyorsunuz?

Bir sorum daha var, eve köpek gelse hergün iki kere dolaştırma, ev içinde bakımını yapma durumunuz var mı? Burada hep okuyoruz çocuk istiyor diye alınan köpekler iki gün sonra heves geçince annenin başına kalıyor.

Tam diyecektim ki sen sevmeye almak istiyorsun, tenizligiyle kadin ilgilencek😐😂 tabii ben seni kucuk cocuk saniyorum🙄 34 yasinda neyin aglamasi bu🙄

Astım değil yaf atlatmak için öyle diyor 😁

Hadi evde şu anda hangi ev işlerini yapıyorsunuz diye biraz sıkıştırayım. 😉

Evde anne odaları temizleyip yerlere düşen çorabı, tezgah üstündeki bardakları kaldırıyorsa köpeğe karşı olması da normal zira başına gelecekleri biliyor.

kendi evinize alın annenizizn evine niye alıyorsunuz. ayrıca bakımı zor , tüy sorunu var sürekli süpüreceksin . sağlık masrafı . sevmekle olmuyor . annneiziz yormayın .

Back
X