- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
Hayvanlarla ilk dayımın çiftliğinde tanıştım sanırım.Bir sürü köpeği,kuşu,bıldırcını,keçisi vardı.Hep oynardım onlarla.
Hatta dayım bir keresinde yumurtayı ışığa tutmuştu ,civcivin yumurtadan çıkışını bile küçükken canlı yayın olarak izlemiştima.s
Karınca yuvalarının üzerine gölgelik yerler yapardı öyle ilginç bir adamkaydirigubbakcemile3
Kendi aşkımla(Makbule oluyor adı,çirkin maymun) randevu üzerine tanıştık.
Veterinere kedi almak için gittik ama bir baktım maymun gibi bir şey.Nasıl da utangaçtı ilk geldiği günlerde.Ama şimdi maşallah evde birşey yapmadan kendisine danışıyoruz öyle bir otoritesi var hanımağa olduşakkıdı
Makbule'den önce,kuşum,tavşanım,kaplumbağam,hamsterım,akvaryumum ve sincabım oldu.Veterinere götürdüğümde artık normal hayvanlar besleseniz demişti adamcağız
Bilmem ki annemin karnında diyim bari çünkü hangi bir hikayeyi anlatayım sayfalar yetmez evimde maymun bile beslemiş biri olarak
ben ilk kedimle yani tekirle 4-5 yaşlarında tanıştım. evimizin neşesiydi. sonra birden yok oldu. evimiz bahçeli olduğu için, dolaşmasına babacığım izin veriyordu. babamın omuzundan inmezdi. kürküm o benim derdi. en çok babam üzülmüştü kaybolduğuna. günlerce aramıştı.
daha sonra babam evde pek çok balık, kanarya, kedi ve tavşan beslemişti. ben babam sayesinde hayvanlarla tanıştım. hatta tavuk ve köpeğimiz bile vardı.
şimdi evler apartman. evlerimizde sınırlı hayvan besliyebiliyoruz. benim son kedimle kızım sayesinde tanıştım. çok minik bişeydi. benim avcuma sığıyordu. bakışlarına aşık oldum. kocaman kulakçıkları vardı. tavşanım diye seviyordum. şimdi kulakçıkları küçüldü. hala öyle masum bakıyor ki anlatamam. onu çok seviyorum. şimdi o benim son aşkım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?