Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben daha cok kucuk sus kopeklerinden dusunuyorum kedi de olabilir ikisi arasinda gidip geliyorum ikisinide seviyorum yavru kucuk buyumeyen kopek sahiplendirmek isteyen varsa lutfen bana mesaj atın
Ben daha cok kucuk sus kopeklerinden dusunuyorum kedi de olabilir ikisi arasinda gidip geliyorum ikisinide seviyorum yavru kucuk buyumeyen kopek sahiplendirmek isteyen varsa lutfen bana mesaj atın
Merhaba istanbul ataşehirde ikamet ediyorum ücretsiz yavru küçük ırk terrier maltase veya shih tzu evlat edinmek istiyorum sahiplendirmek isteyen varsa yardımcı olabilirmi
Seçmece karpuz değil evimde besliycem küçük olmasını tercih ediyorum ve kolay eğitilebilsin diye shih tzu çok kolay eğitilebilen ve arkadaş canlısı bir tür çok önceden bi aekadaşımın vardı ordan biliyorum