- Konu Sahibi Sevimli Muallime
-
Aşk zannettiğimiz heyecan var ama evlilikde olması gereken en güzel ve önemli duygu saygıPeki ne var onun yerine
Tam da öyle yapıyorumO zaman zaman verin kendinize, sakın acele etmeyin...
Sevgi karsılıklı beslenince güzelleşiyorTam da öyle yapıyorumsadece gerçekten çok severek ayrıldığım biri var.. Bunları düşünmeme sebep oluyor
Tanıdım siziiiBen duyguya onem verenlerdenim. Bazilari mantik evliligi yapip yurutebiliyor, onlara saygim sonsuz. Ben sevmedigim biriyle uzun sure devam edemezdim.
Bir defasinda bu konuyla ilgili bir ruya gormustum. Yine Ex kisisiyle kavgali oldugumbir donemdi. Ruyamda beni seven biriyle evlilik yapmistim ve ilk geceden pisman olmustum. Sevmedigim biriyle ayni yatagi paylasma dusuncesi bile
Eğer olur da bir gün yaparsanız bana da bir tane sarışınından ayırırsanız çok makbule geçerAnam olsa vallahi laboratuar da çoğaltır belediyenin bedava oyuncak dağıttığı gibi dağıtırdım halkımıza ama yok ki yaradanina kurban olduğum yok işte..
Kesinlikle katılıyorum bu dediğinizeAşk zannettiğimiz heyecan var ama evlilikde olması gereken en güzel ve önemli duygu saygı
YazdımMuallimeler anlar diye şey ettim.sen yaz bak bunları bir kenara bir gün anlaman gerektiğinde ister istemez anlarsın.
Ben 2 gundur garıp bir iletişim halindeyim kendisiyle. Bakalım sonu ne olacakç Başlasın istemiyorum artık ama belki iki medeni insan olarak kalabilirizTanıdım siziiisizde okuyun lütfen yorumları zira tecrübeli hanımları dinlememize ihtiyacımız var yoksa bizim bu ex'ler elimizde patlayacak
İşte bu beni korkutuyorCevap veriyorum kalıyor.benim de öyle biri vardı .ama suan evliyim çocuğum var .bazen diyor insan ama iyi ki de onunla olmamista diyor .
Yok hayır hiç izlemedim nedir necidir bu hanım bizi bi aydınlatınGiriş cümleniz onu kalıplaşmış cümlesi de . Ben biraz fazla izlemişim sanırım
Sanırım ben iki medeni insan olarak kalmaya inanmıyorum artık çünkü erkekler öyle yapınca geri dönmeye yüz buluyormuş gibi geliyor. O yüzden mis gibi engelledim. Kara listeme düşen mesajları gözüm yaşlı okuyup hemen üç maymunu oynamaya başlıyorumBen 2 gundur garıp bir iletişim halindeyim kendisiyle. Bakalım sonu ne olacakç Başlasın istemiyorum artık ama belki iki medeni insan olarak kalabiliriz
Benimki öyle arayıp insanı bunaltacak bir tip olmadığından hiç engelleme olayı bizde olmaz. 3 haftadır onu aramamak için hep kendimi baskıladım ve bu hayatımı daha da zorlastırdı. Sanki ara ara birbirimizle iletisim kurabilecek olma düşüncesi bu süreci benim için kolaylaştıracak gibi geliyor. Zaten farklı şehirlerdeyiz. Zamanla unutulur herhalde.Sanırım ben iki medeni insan olarak kalmaya inanmıyorum artık çünkü erkekler öyle yapınca geri dönmeye yüz buluyormuş gibi geliyor. O yüzden mis gibi engelledim. Kara listeme düşen mesajları gözüm yaşlı okuyup hemen üç maymunu oynamaya başlıyorum
Şuan Aşık olduğumu varsaydığım adamı düşünürsek çok ilgisizdi evlenince böyle olmayacağını iddia etsede bitirdim çünkü daha beter olacaktı eminim. Orta yolu bulamadığıma göre ikinci seçeneği mi seçmem gerekiyorİlgisiz adam ömür çürütür be. Aşık olmadığınla da sevişemezsin bana göre. Yani hiç evlenme ya da orta yol bul
Sımdı en guzel zamanlarda ılgısız olan hep oyle olur. Ben hıc ınanmıyorum degısecegıneŞuan Aşık olduğumu varsaydığım adamı düşünürsek çok ilgisizdi evlenince böyle olmayacağını iddia etsede bitirdim çünkü daha beter olacaktı eminim. Orta yolu bulamadığıma göre ikinci seçeneği mi seçmem gerekiyor
Arayıp bunaltacak biri olsa bende ilgisizliğinden bitirmezdimBenimki öyle arayıp insanı bunaltacak bir tip olmadığından hiç engelleme olayı bizde olmaz. 3 haftadır onu aramamak için hep kendimi baskıladım ve bu hayatımı daha da zorlastırdı. Sanki ara ara birbirimizle iletisim kurabilecek olma düşüncesi bu süreci benim için kolaylaştıracak gibi geliyor. Zaten farklı şehirlerdeyiz. Zamanla unutulur herhalde.
Şuan Aşık olduğumu varsaydığım adamı düşünürsek çok ilgisizdi evlenince böyle olmayacağını iddia etsede bitirdim çünkü daha beter olacaktı eminim. Orta yolu bulamadığıma göre ikinci seçeneği mi seçmem gerekiyor
Bende mesaj da yokArayıp bunaltacak biri olsa bende ilgisizliğinden bitirmezdimçok sık yazdığından değil ama arada attığı mesajlar bile onu hatırlamama sebep oluyor. Ben galiba ara ara iletişim kurarsam asla bitiremem çünkü ortada söz konusu duygular olunca insan affetmeye meyilli oluyor
Sevginizi hakeden, değerinizi bilen kişiler çıksın karşınızaBende mesaj da yokçok rahatım çook. Hayatıma adapte olunca hem o duyguların bıtecegıne hem de kalbime başkasını alacağıma inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?