- 7 Ocak 2020
- 442
- 908
- 18
- Konu Sahibi Sevimli Muallime
-
Aslında bu ayrımı şu yüzden yaptım o en başta saydığım kriterlere sahip, ilişkiden beklentilerimiz çok farklı olan kişiden ayrıldım bir ay oldu. Ama onu gerçekten seviyorum hatta çok seviyorum. onunla yaşayamadığım ve içimde ukde kalan şeyler var... Ama hiç yaşayamayacağız bunu da biliyorum. Sadece ilerde bu kişiyle hayatımı birleştirmediğim için pişman olur muyum veya aklımın bir köşesinde daima kalır mı diye düşünüyorumİlişkiler hep böyle keskin cixgilerden oluşmaz ki.gayette iki tarafında birbirini sevdiği evlilikler mevcut ve şahsen ben sadece bunu tercih ederim.benim sevmediğim beni sevse ne olur.benim sevdiğim beni sevmezse hiç olmaz
Anam olsa vallahi laboratuar da çoğaltır belediyenin bedava oyuncak dağıttığı gibi dağıtırdım halkımıza ama yok ki yaradanina kurban olduğum yok işte..Hem asık olup hemde deger vereni yok mu, ben onu tercih ederim
Cevap veriyorum kalıyor.benim de öyle biri vardı .ama suan evliyim çocuğum var .bazen diyor insan ama iyi ki de onunla olmamista diyor .Aslında bu ayrımı şu yüzden yaptım o en başta saydığım kriterlere sahip, ilişkiden beklentilerimiz çok farklı olan kişiden ayrıldım bir ay oldu. Ama onu gerçekten seviyorum hatta çok seviyorum. onunla yaşayamadığım ve içimde ukde kalan şeyler var... Ama hiç yaşayamayacağız bunu da biliyorum. Sadece ilerde bu kişiyle hayatımı birleştirmediğim için pişman olur muyum veya aklımın bir köşesinde daima kalır mı diye düşünüyorum
Maalesef kapmışlar bize kalmamışHem asık olup hemde deger vereni yok mu, ben onu tercih ederim
O zaman zaman verin kendinize, sakın acele etmeyin...Maalesef kapmışlar bize kalmamışnerde sevgisini ilgisini belli edemeyeni var beni buluyor
Bilmece gibi bir cevap olmuş buBak cevabı veriyorum. Daha da milleti uğraşırma.
Şimdi biz sana ne dersek diyelim. Senin eğer bir gün bu iki şıktan birini seçmen gerkirse nasibin doğrultusunda mantıklı gelen o olacaktır. Yani şimdi mantıklı olan şık önceden belirlenir ama zamanı geldiğinde aslında mantıksız olduğunu düşünür şık değistirirsin.
Bir de şöule bir durum var. Sevdiğin adamın bırak romantik çok kötü biri olduğunu 100 kişi bile söylese sana öyle gelmeyecek, gözün kör olacak.
Ayrıca bir de şöyle bir şey var. Evlenen adam zaten romantikliği vs. kaybediyor %80.
Muallimeler anlar diye şey ettim.Bilmece gibi bir cevap olmuş bu
Hayır hatta bilmiyorum kim olduğunuKonuyla alakasız ama ebru yücel mi izliyorsunuz?
Giriş cümleniz onu kalıplaşmış cümlesi de . Ben biraz fazla izlemişim sanırımHayır hatta bilmiyorum kim olduğunusize bunu düşündüren ne oldu merak ettim doğrusu
Peki ne var onun yerineAşk diye bişey yok bence
Olsa da yesekAnam olsa vallahi laboratuar da çoğaltır belediyenin bedava oyuncak dağıttığı gibi dağıtırdım halkımıza ama yok ki yaradanina kurban olduğum yok işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?