mert tam ruhhastasi bi adam bence... bunun en büyük ispati tugcenin elbisesini saklamasiydi... kocam bana ayni seyi yapsa yediririm ona o elbiseyi alsanaalsanasmile
mert tam ruhhastasi bi adam bence... bunun en büyük ispati tugcenin elbisesini saklamasiydi... kocam bana ayni seyi yapsa yediririm ona o elbiseyi alsanaalsanasmile
yarisma sonucu tugce mert birinci oldu taylan sevilay gercekten evleniyormus besiktas belediyesinde islemlerini gosterdiler saglik ocagina falan gittiler 6 kasimda evleneceklermis
1.oldularsa ödül var mı acaba? ne kazandılar sımdı? bence taylanla sevılay bu yarısmanın galıplerı,evlenıyorlar... :)
nette dolaşırken sanırsam bir gazete galerisinde gördüm, serdarla çıkan kız adı edamıydı ne hatırlarsanız birara mehmet ali erbilin bir programı vardı kızlar elinde top tutardı erbilde o topların içinden üzerinde hediye olan tam hatırlayamadım kağıtlar çekerdi orda o kızlardan biriymş görünce hatırlayıverdim
evet, 'aşk olsun' da hostesti.
ilk olarakda bi zayıflama programıyla çıkmıştı ekrana.
hadi ya evveliyatıda varmış, bende ilk kez ekrana çıkıyor sanıyordum ama gözümde ısırıp duruyordu
evet, 'aşk olsun' da hostesti.
ilk olarakda bi zayıflama programıyla çıkmıştı ekrana.
kaynana olmasında bu sefer, semra gene gelirmiş falansempatiksalakcinni[/Qü
aman semrada ne war sankii
yhani gelinn sensen o sensin diğmi falan filan hadiii alsanaalsanasmile
delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?