Evcilik Oyunu - Show TV

dün denk geldim bu taylanla sevilay çifti ne düğününden bahsediyorlardı.gerçektenmi evelenecekler.

valla sevilayın astronomik istekleri biterse evlenirler ancak. Hatun kendini ne zannediyorsa artık...

Çok ucuza gitmişiz çooook

su eda'ya sinir oluyorum..serdarmiydi cocugun adi, onu evden atti..bayram sabahi kendi kendine soylenip duruyordu< insan kus olsada bayram gunu eve gelir > falan diye..cocuk eve gelince de kokuyorsun diyor..ee kac gundur sokakta yatip kalkiyor elbette kokar..dus almaya banyoya gidince de, ayy banyoyu kullanacak falan diyor..yok benim sampuganimi kullanma falan filan...cocugu zivanadan cikarincaya kadar ugrasti..eda acaba o programin icerigini bilmedenmi girdi oraya...adi ustunde evcilik oyunu..diger ciftler sanki cokmu bayiliyorlar birbirlerine...adi ustunde oyun..evliymis gibi davaranacaksin..madem ayni ortamda olmaya bile tahammul edemiyorsun cik yarismadan ...bu kadar kolay...ne demeye hala ordasin anlayamadim bir turlu..

eda alttan almali evet ama kadini cok sıkıyor serdar! canim cicim istemiyor eda. soyledi daha once de. bana Eda, Edacim, Eda Hanim diye hitap et dedi ama serdarin umrunda mi? pabucumun edasinin uyarilari diyip takmiyor bile.

adam resmen karisina sibobum diyor:roflol:

memlekette boyle konusulur falan diyor da sibobum da mi deniyor anlamadim heheheyt:roflol:

kendi&yigit elenince cok sasirmadim cunku ark. gibiler sevgili degiller sanki...

sevilay&taylani seviyordum fakat sevilay maddi duruma dikkat etmeden taylanin evlenme teklifini kabul etti... ki ben evlenme teklifinin bir reyting oyunu oldugunu dusunuyorum...

tugce&mert ... ~ tugceyi cok severim ama hep mert degisti diyor. sadece mert ilk zamanlar daha uysal olmaya calismistir ve ayrica tugce de askindan kor olmus merti yanlis tanimistir:roflol: ama ciddiyim tugcenin aski yavas yavas bitiyor gibime geliyorr..

favorim yok. evcilik oyununu bir komedi dizisi olarak izliyorum ve sayelerinde guluyorum. komiklik olarak favorim eda&serdar:roflol:

iyice saçmalamaya başladılar
zaten bence bunların hepsi reyting amaçla ki bahar da o yüzden çıkmış zaten
mertin tavırları falan değişmiş sevgili gibi davranmaya başlamış
baharın da başka bir sevgilisi varmış bu yüzden ayrılmış
aman ben de gülmek için izliyorum:dilcikar:

baharin baska sevgilisi varsa ne diye bu yarismaya katilmayi kabul etmis??
neyse erken cikti ii oldu
:1closedeyes:
edayla serdara gelince onlari cok izlemedim ama eda bulmusta bunuyo gibi geldi bana...
belki yaniliyorumdur ama ne zaman gorsem serdar edaya yaranmak icin cirpiniyo edada tik yok..
:sm_confused:

Sanırım hayatımda bu Serdar kadar tiksindiğim kimse olmadı. !!! Böyle nefreti bir yaratık daha görmedim hayatımda...

Sanırım hayatımda bu Serdar kadar tiksindiğim kimse olmadı. !!! Böyle nefreti bir yaratık daha görmedim hayatımda...

aynen yaaa tiksinti bozukluğu falan olacak yakında bende
nasıl rol yapıyor nasıl ama eda çok gerçekçi yaaa kızcağızı kullanıyor serdar

taylan ve sevilayin evleneceklerine inanmiyorum..hepsi taktik..Allah askina hic inandirici geliyormu size..her halleri tavirlari yapmacik, rol..hepsi oyle, mert ile tugce de ayni..bende komedi niyetine izliyorum sadece..yoksa hic bir gercekciligi yok..ayrica bayram cekimlerine falanda inanmadim nedense..eda kek falan yapti dikkat ettiyseniz agzina bir lokma koymadi..ramazanda yapilmis cekim bence..birde sevilay hanim guyaaa'' bayram sabahi'' odasindan bir cikiyor ki, saclar falan kuaforden cikmis..ben sabah kalkinca hic oyle olamiyorum nedense:)))))) neysee zaten komedi niyetine izliyoruz..

haa birde serdar edayi niye kullansin yaaa...adam rolunu yapmaya calisiyordu sadece..evli gibi davranmalari gerekmiyormu..yoksa serdarin da eda ya bayildigini zannetmiyorum..hem serdar sinir aninda bile soyledi < edayi kadin gibi bile gormuyorum, cocuk gibi goruyorum> diye..bence de yaklasimlari, sevmeleri aynen cocuk seviyor gibiydi..tacizmi ediyor ya ..ne var bunda bu kadar rahatsiz olacak..madem o kadar mutasipdin ne isin vardi boyle bir programda demezlermi...

canim tugcenin de sevgilisi vardi...

aynen öyle tuğçenin de vardı
hem zaten amaçları belli
bence mert tuğçeye de gerçek sevgiliymiş gibi davranıyo

mert tam ruhhastasi bi adam bence... bunun en büyük ispati tugcenin elbisesini saklamasiydi... kocam bana ayni seyi yapsa yediririm ona o elbiseyi alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…