Pitbull adı geçince kırmada olsa kimsenin ilgileneceğini sanmıyorum, pitbullun adı geçtiği her yere yasak geliyor, İP numaranızdan bile araştırılıyor nerede beslendiği ve kesinlikle ceza alıyorsunuz...kimse ilgilenmedimi busevimliyle ya acillll vermem lazım eşimle çok ters düştüm bukonuda huzurum bozuldu bi yuva arıyom ücretsiz acillllllllllllllllll nolur yardımcı olsun biri bana yaa(
merhaba bunları cok uzulerek yazıyorum ama mecburum ogluma yenı yuva bulmak zorundayım. apartman sakınlerı ve ev sahıbımızın sıkayetlerıden dolayı goldie ye evde bakamıyorum. daha dogrusu evde bakmamızı ıstemıyorlar. bahcede bakmama ızın verılıyo ama bahcemızde bır kopek var ve goldie koltuklarda bızımle oturmaya yataklarda bızımle yatmaya alıstı onu bu sogukta bahcede bırakamam. ev arıyoruz fakat evınde kopek bakılmasına musade eden bı ev sahıbıyle karsılasamadık. ona sıcak yuvasını acabılecek en az bızım kadar sevecek yenı bı aıle bulmak zorundayız. 18 yasından kucuklere aılelerı olmadan sahıplendırılmeyecektır. sahıplenmek ısteyen aılenın tum bıreylerı ile tanısmak ısterım. tum bıreylerın evde kopek bakmaya ızın vermıs olması gerek, bırının bıle ıstememesı probleme sebep olabılır. istanbul anadolu yakası maltepe ve cıvarı yakın olan yerlere sahıplendırmek ıstıyoruz. evde bakabılecek bı aıleye vermek ıstıyorum. goldie agustos dogumlu bı golden. ucret talep etmıyorum tek ıstedıgım arada sırada onu gormeme ızın verılmesı ve zaman zaman bı kac fotograf yollanması. buraya resım eklemeyı bılmıyorum. ılgılenen olursa maıl adresıne fotograf yollayabılırım.
ilk olarak bazı düşüncelerinde haklısın ama bazı düşüncelerinde bana göre yanlışsın.bende şuan köpeğimi veriyorum ama alırken zevk için değil yaşatmak için aldım aldığımda 2 aylıktı şuan 9 aylık olmak üzere ve şuan vermek zorundayım ve para ile veriyorum ben yaklaşık köpeğime 2 milyar civarında masraf ettim ama şuan istediğim para 350 ytl satılamaz anlamında kızmışsınya para isteme sebebimiz köpeğimizin kıymeti bilinsin 3 gün sonra ormana atılmasın veya eşleştirilip yavruları alınıp satılmasın bilmiyorum bunlar hakkında ne kadar bilgi sahibisin ama istanbulda tuzla tarafına gittiğinde her cins köpeği bulma şansın var.bizim amacımız en azından para ödedeterek kıymet bilinmesi bedava ve hiç uğraşmadan alınan bişey cidden kıymetsiz oluyor.bunlar benim düşüncelerim ve yıllardır evimde hayvan besleyen biri olarak söylemek istediklerim bunlararkadaşlar kimse kusura bakmasın söylediklerim bazılarınızın hiç hoşuna gitmeyebilir bunu şimdiden biliyorum.ama kimse kusura bakmasın.şu kedileri köpekleri özellikle köpekleri bakamayacaksanız almayın üretmeyin.6 ay yazlık için köpek alıpta 7. ay kışlığınızda o köpeğin bakılamayacağınızı bildiğiniz halde o köpeği almanız bencillikten kendi duygularınızı tatminden başka birşey değil siz bunu yaparken hiç kendinizi o hayvanın yerine koydunuzmu ona bunu yapmaya ne hakkınız var hiç bunu sorguladınızmı.yada bir hayvanı verirken masraf ettimde çok para harcadımda ondan parayla veriyorum demek nasıl birşey ya.madem bakamayacaksın neden üretiyorsun hemde cins bir köpek bu bana hiç samimi gelmedi.ha yok hasbel kader çiftleştiyse köpekler kırma zaten parayla satılamaz,ha safkansa köpeğin gidipte kendi cinsi bi köpeği bulmuş olması pek bi garip.arkadaşlar geçin siz bu işleri yaa.gidin biryerde çalışın ama şu hayvanları üretip gelire döndürmekten vazgeçin.bakamayacaksan 45 tl mamaya verene kadar harçlıklarından 100 tl biriktir köpeği kısırlştır eğer üremesinden ve bakımından şikayetçi isen.şu canlıları ne zaman gerçekten sevmeyi öğreneceksiniz bilmiyorum.............
ilk olarak bazı düşüncelerinde haklısın ama bazı düşüncelerinde bana göre yanlışsın.bende şuan köpeğimi veriyorum ama alırken zevk için değil yaşatmak için aldım aldığımda 2 aylıktı şuan 9 aylık olmak üzere ve şuan vermek zorundayım ve para ile veriyorum ben yaklaşık köpeğime 2 milyar civarında masraf ettim ama şuan istediğim para 350 ytl satılamaz anlamında kızmışsınya para isteme sebebimiz köpeğimizin kıymeti bilinsin 3 gün sonra ormana atılmasın veya eşleştirilip yavruları alınıp satılmasın bilmiyorum bunlar hakkında ne kadar bilgi sahibisin ama istanbulda tuzla tarafına gittiğinde her cins köpeği bulma şansın var.bizim amacımız en azından para ödedeterek kıymet bilinmesi bedava ve hiç uğraşmadan alınan bişey cidden kıymetsiz oluyor.bunlar benim düşüncelerim ve yıllardır evimde hayvan besleyen biri olarak söylemek istediklerim bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?