düşüncen çok yanlış sadece sana tavsiyem veterinerlerle arada bir sohbet et bu işin pirleri ile dudakların uçuklar buna emin ol. ben 20 senedir evimde hayvan besliyorum.350tl dediğim köpeğimi petshoptan aldım 1 ay hayvan hastanesinde kaldı masrafımı istemiş olsam hiç kimse kolay kolay altından kalkamaz bir aşısı 350ytl ye yapıldı petshop hastalığı vardı ölüme terkedilmişti buyur araştır benim ne kadar haklı olduğumu sen kulaklarınla duy.Arkadaşım bu ne saçma düşünce.
Para verenlermi kıymet veriyor. Sokaktan bir yavruya yuva verip kurtaranlar ozaman hayvan sever değil mi?
350 lira çok mu büyük bir meblağda "Ayyy buna okadar para verdik atamayız sokağamı " diyecekler. Asıl önemli olan para değil sizsiniz. Önünüze gelene vermeyeceksiniz ozaman köpeği"nizi". Çok emin olacaksınız hatta tanımadığınız birine vermeyin. İnsan denen 2 ayaklı canlılar bir plazma tvye 6-7 milyar veripte modası geçmiş diye çöpe atıyor bu mu kıymet bilmek?
ben tanıdığıma zaten ücretsiz veriyorum . neyse canım seninle tartışamayacağım hakkında hayırlısı olsun sen bildiğin konularda şaşma tamam mıHanım efendi siz benim bugüne ne kadar ne besleyip beslemediğimi nereden biliyor sunuz da konuşuyorsunuz.
Masrafları sizden iyi bildiğim bir gerçek.
Ve tek gerçek şu ki adam gibi bir hayvan sever olsaydınız para mevzunu açmadan sadece ona sıcak bir yuva arardınız.
canım vallahi benim anlatamadığımı o kadar güzel kelimelerle dile getirmişsin ki tebrik ederim...artık sokaklarda sokak kedileri sokak köpeklerinden ziyade sokaga atılmış iran kedileri bu kedilerle çiftleşmiş diğer cinslerin kırmaları cins köpekler huskyler,alman kurtları,rotraylerlar daha cinsini bilmediğim köpek türleri dolu pet shoplarda bu tür hayvanların kaça satıldıgını çogu hayvan sever bilir eminimki bu masumları sokaga atan insanların çoguda 500 ile 1000 lira arasında ücretler ödeyerek almışlardır.para alayımda sahip çıksınlar mantıgına göre herkez evciline sıkıkı sarılırdı nede olsa ona milyarlar harcadı
Hanım efendi siz benim bugüne ne kadar ne besleyip beslemediğimi nereden biliyor sunuz da konuşuyorsunuz.
Masrafları sizden iyi bildiğim bir gerçek.
Ve tek gerçek şu ki adam gibi bir hayvan sever olsaydınız para mevzunu açmadan sadece ona sıcak bir yuva arardınız.
Merhaba Merve ben 7 aylık masmavi gözlü erkek bir sibirya kurdumuz var.Köpekleri çok sevdiğimiz için yazlıkta müsait ortamda bakarız düşüncesi ile aldık.Fakat yaz bitti ve apartman dairesinde yasıyoruz, ne yazık ki ona bakma imkanımız yok buradasenağlama.Acilen onu alabilecek birini arıyoruz.Düşünürseniz görüşebiliriz.a.s.
arkadaşlar evde bakmak için yanıma arkadaş olsun die küçük köpek istiyorum,minyatür pincsher, 0 numara terrier olabilir.uygun fıyatlı olursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?