Evcillerimiz için İlanlar: Vermek isteyenler, geçici bakıcı yuva arayanlar...

düşüncen çok yanlış sadece sana tavsiyem veterinerlerle arada bir sohbet et bu işin pirleri ile dudakların uçuklar buna emin ol. ben 20 senedir evimde hayvan besliyorum.350tl dediğim köpeğimi petshoptan aldım 1 ay hayvan hastanesinde kaldı masrafımı istemiş olsam hiç kimse kolay kolay altından kalkamaz bir aşısı 350ytl ye yapıldı petshop hastalığı vardı ölüme terkedilmişti buyur araştır benim ne kadar haklı olduğumu sen kulaklarınla duy.
birde yazmışşsın 350tl yüksek meblağ toksoplazma aşısına kadar yapılan aşıların meblağlarını hele bir topla hiç köpek beslemediğin her halinden belli sadece konuşuyorsun.sadece bir maması 150tl

Son düzenleme:
Hanım efendi siz benim bugüne ne kadar ne besleyip beslemediğimi nereden biliyor sunuz da konuşuyorsunuz.

Masrafları sizden iyi bildiğim bir gerçek.

Ve tek gerçek şu ki adam gibi bir hayvan sever olsaydınız para mevzunu açmadan sadece ona sıcak bir yuva arardınız.

ben tanıdığıma zaten ücretsiz veriyorum . neyse canım seninle tartışamayacağım hakkında hayırlısı olsun sen bildiğin konularda şaşma tamam mı

artık sokaklarda sokak kedileri sokak köpeklerinden ziyade sokaga atılmış iran kedileri bu kedilerle çiftleşmiş diğer cinslerin kırmaları cins köpekler huskyler,alman kurtları,rotraylerlar daha cinsini bilmediğim köpek türleri dolu pet shoplarda bu tür hayvanların kaça satıldıgını çogu hayvan sever bilir eminimki bu masumları sokaga atan insanların çoguda 500 ile 1000 lira arasında ücretler ödeyerek almışlardır.para alayımda sahip çıksınlar mantıgına göre herkez evciline sıkıkı sarılırdı nede olsa ona milyarlar harcadı

canım vallahi benim anlatamadığımı o kadar güzel kelimelerle dile getirmişsin ki tebrik ederim...

arkadaşlar ben pug yavru arıyorum=))lütfen yavrusu olan varsa bilgisine arz edilir=)sadık bi arkadaşım olsun istiyorum artık ilgilenenler ulaşın bana)lütfen lütfen lütfen=)emin olunki son derece iyi bakılcaktır

Slm kızlar bende köpek arıyorum 2 tane HUSKY gördüm diğer sayfalarda ama evde nasıl beslenir bilmiyorum zor olmazmı onlar soğuk ortamlarda olurlar die bildiğim için kararsız kaldım birde elinizde GOLDEN RETRIEVER varmı yıllardır istiyorum ama fırsatım olmadı kuş cinsleri besledim bir tane de kangal vardı akrabamızın eski evimizin bahçesinde bakıyorum ama şimdi apartmana taşındık ilgilenen arkşlar bana dönerse sevinirim....

canım sana sonuna kadar katılıyorum bir hayvan ve parayı yanyana düşünemiyorum.ayrıca 20 yıl hayvan beslemiş olmanın tecrübesi hayvanın satılabileceği ise evet ben henüz bu tecrübeyi edinemedim inşallah hiç edinemem hep tecrübesiz ve bilgisiz kalırım.ama bir not düşmedende edemeyeceğim 30 yaşındayım aklım erdi ereli hayvan besliyor bakıyorum.ayrıca bundan 1 yıl önce bir köpek buldum yolda sefil yani parasız aldım acıdım ama çocuğum gibi biliyor bakıyorum.yani parama değil o cana kıyamıyorum sorun bu.yani bugün 350 lirasına kıyamadığı için o canlıyı ecden atamayan yarın 550 veren olduğundada satabilir.bu benim düşüncem..............

mrb arkadaşlar benim bi terrier köpeğim var4 aylık olacak 2 nisanda ne kadar iyi bakıldığını görün diye koydum bu resmi belki anlaşılır aşığım ben ona değil 350 milyarlar verseler satamam.bende parayla aldım petshoptan ama asla satamam erkek ama çiftleştirdiğimde yavruları olduğunda yavruları ben almak isterim hepsini vermezlersede yarısını almak isterim kıyamam ki benim oğluşumun yavrularının orda burda olmalarına...bende 3 ay içinde 1 milyar para harcadım ama hiç önemli değil birgün başkasına vermeyide asla düşünmüyorum.bunları nedenmi anlattım çünkü bi köpek istiyorum bu anlattıklarımla ne kadar iyi bakabileceğimi görün diye anlattım.küçük köpek istiyoorum büyümeyen pug terrier küçük kalanlardan yani.parayla alma taraftarı değilim ona sıcak bi yuva olabilirim oğluşumla arkadaş olacaklar....sahiplendirmek istediğiniz yavrularınıza sahip çıkarım.lütfen bana ulaşın özelden sabırsızlıkla bekliyorummmm

merhaba arkadaşlar.benim bir muhabet kuşum var erkek 1 buçuk yaşında yanlız onu tek görduğum zaman çok üzuluyorum yazık günah başka kuş hiç görmedi ve ona bir dişi almaya karar verdim eğer varsa aranızda satan veya parasız veren bitane muhabet kuşu-DİŞİ istiyorum yavruları da burda istiyene parasız vericam arkadaşlar can satılmaz bende petshop tan aldım köpeyimi yurt dışında ama ben onun yavrularını hayata satamam .gercekten hayvanlari seven ,saygı duyan insanlara veririm.CAN SATILMAZ petshopta ki yavrucaklara da çok üzülurum orda camlar içinde baygın baygın yatıyorlar gücüm olsa hepsini alırım ordan.ve yavru arıyanlar arastırın internetten bağrınaklarda okadar evsiz yavrularımız varki inanamasınız kediden tut martı bile var lütfen onları da unutmıyalım inanin bi suru yavru kedi köpek var bağrınaklarda yavru arıyan özelimden mesaj yazsın ben link vericam.

Arkadaşlar acil minnacık çok şeker bir yavru köpeğe yuva aranıyor. Köpek bu gece küçük ağzı kapalı bir kutuda bulundu kuyruğunun ucu, patileri ve karnı beyaz çok şeker bir yavru ve acil yuva arıyor.
Gören aşık olur öyle şeker ki. Gizlice eve getirdim gece. Benimle kalması imkansız üç kedim ve kedilerimi istemediği için bizi evden çıkarmak isteyen ev sahiplerim var. Bu yavrucağı sokaktan almasaydım ölecekti. Ağlama sesini duyup çıkıp aradım ve buldum. Soğuktan ve açlıktan ölecekti.
Acildir arkadaşlar çok acil, çevrenizi de bilgilendirin lütfen .

Minik köpeğe yuva buldum arkadaşlar cins olmasını önemsemeyen bir hayvansever, bahçeli evine aldı onu.

Son düzenleme:
arkadaşlar 1 yaşında kedim var...eşimde bende çalıştığımız için malesef ilgilenemiyoruz..eşim yılbaşı hediyesi olarak getirdi 4 aydır bende ama gerçekten ilgilenemiyorum..akşamdan akşama ilgilenmek yetmiyor...bu yüzden çok iyi bakabilecek birine vermek istiyorum...hiç bir talebim yok..kedimin tuvalet alışkanlığı vardır

eger hala vermedıysenız ben alabılırım cok ıstıyorum goldenım vardı 5 sene ona baktım eger sahıplendırmek ısteyen arkdslr varsa menunıyetlehihoyyyt

Merhaba yeni taşındığımız bahçeli evimizde bakmak için yavru köpek yavrusu almak isiyorum,ıstanbulda yaşıyorum.
Sıcak bir yuva ortamı sağlayacağımıda garanti ederim.
Burdan bütün hayvan dostlarına duyurulur .)

arkadaşlar slm ben izmirde yaşıyorum ve ail olarak 1aylığına şehir dışına cıkmam lazım 2yaşında erkek terier cinsi köpeğime bakabilcek bi hayvansever arıyoruz lütfen yardım ediiinn((

arkadaşlar evde bakmak için yanıma arkadaş olsun die küçük köpek istiyorum,minyatür pincsher, 0 numara terrier olabilir.uygun fıyatlı olursa sevinirim.

arkadaşlar evde bakmak için yanıma arkadaş olsun die küçük köpek istiyorum,minyatür pincsher, 0 numara terrier olabilir.uygun fıyatlı olursa sevinirim.

minyatür pincsher istiyorum bende :Saruboceq: :Saruboceq:
aklınızda olsun kızlar yavru filan olursa elden çıkarılmak istenen bakılamayan hazırız biz burda artezle cokacimcoook hihoyyyt

arkadaşlar kardeşimin doberman cinsi köpeği var... 3 yaşında olmalı... izmir çevresinde bir hafta filan tatil yapmak istiyor ama köpeği ile birlikte... acaba önerebileceğiniz bir yerler var mıdır ?

Bahçemde şu anda 6 haftalık olan 3 tane yavru kediye ayrı ayrı da olabilir yuva arıyorum..Resimdekinin haricinde diğerleri sarı ve beyaz...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…