Evcillerimiz için İlanlar: Vermek isteyenler, geçici bakıcı yuva arayanlar...

arkadaşlar terasımda 8 tane av köpeği yavrusu var anneleri mahallenin köpeğiydi.tam doğum yapacağı gün dayanamadım aldım.1 hafta sonra indiririm tekrar aşağı diye ama kıyamadım.şu an bende 5 aylık hamileyim.tam 52 gündür bakıyorum bu bebeklere.gazeteye haber de yaptırdım ama hiç ilgilenilmedi.biraz daha ses çıkmazsa benim de elimden fazla birşey gelmeyecek.bu hayvanların sokakda yaşamalarını istemiorum.lütfen ilgilenen varsa bana buradan ulaşın.bu 8 şirin yavrunun bir an önce aileleri olsun istiyorum.

1,5 yaşında,kısırlaştırılmış dişi golder retriever yuva arıyor.Sorumsuz sahibi uğraşmaya üşendiği için elden çıkarıldı...Şartlarımız;
-Ankara içi olması
-Aile ortamı olması
-Golden retrieverin ihtiyaçlarının bilinmesi ve karşılanabilecek olması
-Köpek beslemede deneyim
-Ev içinde bakılması
*Ortalama 15 yıl yaşayacağını düşünerek,bilinçli şekilde sahiplenecek bir hayvansever arıyoruz.Yok "yazlık bahçeli,kışı düşünmem"kötükedihüso,yok "Şuna buna hediye olarak almak istiyorum." gibi saçma düşüncelerle hayvan sahiplenmek büyük hata,bunun bilincindeyseniz ne mutlu...

Talibi çok ama tüm şartlara uyan yok.Ben de bu sitenin bu ilan için uygun olduğunu düşündüm.İlgilenen ve tüm şartlara uyan arkadaşlar özelden bana yazsın lütfen.

Son düzenleme:
merhaba arkdaşlar.ben bursa osmangazide oturuyorum yavru kedi arıyorum.ilgilenenler yazsınlar lütfen.

kedimiz doğum yaptı.5 minik yavrusu oldu.
3 yavruya yuva bulduk,2 yavru kaldı şimdi.
3 aylık oldular.
onlara yuva arıyoruz,

bende oğluşum dumana eş arıyorum izmirdeyim 3 buçuk yaşında bütün aşıları tam ve terierr cinsi yavru sahibi olmak isteyen arkadaşlar varsa yazarsanz çok sevinirim :)

Eklentiler

• $x1pjzF2-RYhxRUJtQPrVpUPx5ap81jVlluoS0pGGznOag3zX1pREutE5HH92PnLh4qG0xSiRX2ImXywu4oPMc5nOVNZS...webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 80
burayada yazayım belki gören olur. Arabanın motoruna girmiş ve 15 km yol yapmış. Çok korkmuş ciyak ciyak bağırıyordu. Onu oradan çıkardığımızda rengi griye dönüşmüş oraları bir güzel temizlemiş :) Allahtan ona bir şey olmamış. Önce gri kedi sandım meğer sarı beyaz , mavi gözlü çok güzel bir kedicikmiş :) 1,5 aylık erkek kedimiz gözlerinden dolayı ve suratı çok güzel olduğu için adını Behlül koydum. Şu an çok korktuğu travma geçirdiği için hep saklanma derdinde. Şimdilik veterinere yerleştirdim. Veterinerde sakinleşti ve uykuya daldı. Yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. Ona yuva arıyorum çünkü çok minik. Tek başına sokakta yaşaması mümkün değil. ıstanbul içi ulaşımı ben sağlarım.

Merhaba..
Biz bir lojmanda oturuyoruz ve site içindeki köpeklerden biri doğum yapmış.. Birbirinden güzel, hareketli ve oyuncu 7 tane yavrusu olmuş... Bir görseniz, bayılırsınız.
Ancak burası lojman olduğu için hayvan düşmanı kişiler saçma sapan bahanelerle zaman zaman köpekleri toplatıp, ormanlık alanlara bırakıyorlar.. sonrası malum... Açlık, susuzluk...
Evde beslemek yasak olmasa inanın hepsini alıcam korumak için ama yasak malesef.. Üstelik sadece sitedeki köpeklere yemek ve su verdiğimiz için bize yapmadıklarını bırakmadılar... Alışıyorlarmış, sonra bakıldığını gören yazlıkçılarda başlarından atmak istedikleri köpekleri buraya bırakıyorlarmış falan... Uzattım galiba...
Yavrular beyaz ve sütlü kahve renklerinde genellikle. iki tanesi kahverengi ağırlıklı. Ama bir görseniz o kadar tatlılar ki. Anneleri de çok güzel bir köpek.
Ben o yavrucuklardan birini ya da istediğiniz kadarını :) size ulaştırmak için elimden geleni yaparım.. Az sonra İzmire gitmek için yola çıkıcam o yüzden şimdi resim koyamıyorum ancak pazartesi gelir gelmez hepsinin fotoğraflarını çekip eklerim. N'olur düşünün, cins köpeklere dünya kadar para verip alıyoruz ancak inanlımaz sevimli ( galiba kırma) bu yavrucuklarında yaşamaya hakkı var...
Üstelik dün görmeme ve dün yemek vermeye başlamama rağmen bu yavrucuklar bana nasıl da şımarıklıklar yapıyorlar. Eminim büyüdüklerinde de çook sevgi dolu, uysal oyuncu köpekler olacaklar. Ama evimin yakınlarına getiremiyorum onları (komşularım hemen şikayet ediyorlar çünkü güvenliğe, el kadar bebekler ne yapacaksa onlara (( ) bu durumda yavrular her an gözümün önünde olamıyorlar ve onları ne kadar zaman koruyabilirim bilemiyorum...

arkadaşlar manisada oturuyorum.3 yaşında erkek siyam kedim war.çiftleştirmek istiyoruz.manisa merkezde dişi siyam kedisi olan arkadaşlar warsa we eğer çiftleştirmek isteseniz özele msj atabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar 5 aylık erkek kedim var. sağlık problemlerimden dolayı yeni bir eve ihtiuacı var. ilgilenenler lütfen cevap versin.:sinifsinif:

ben persian kedi arıyorum.besliyim öpim seviyim diye kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar çok şeker bir bebek yuva arıyor ciğerleri rahatsızdı tedavi oldu iyileşti:) şimdi de başka bir sorunu için ameliyat ettireceğiz, çok şeker bir kız, ameliyat sonrası iyileşince yeni bir aileye gidebilir. Benim üç tane daha var, bu şekeri evlatlık almak isteyen olur mu acaba :) Çok alıştım ama bulduğum her miniğe bakabilecek durumda değilim malesef.

Sevgili hayvanseverler sokaklarda her gün kaç tane yavru çeşitli işkencelerle hayata gözlerini yumuyor cins kedi almaktansa bir can kurtarmanızı gönülden diliyorum.

öncelikle herkese merhaba,
bundan 20 gün önce terkedilmiş kedi yavruları buldum.Yağmurların altında ıslanıyorlardı.Onları aldım, şimdi 1.5 aylık oldular . tuvalet terbiyesini edindiler onlara acilen yuva arıyorum.çok şekerler. ben onlara bakarım fakat benim evde iki tane kedim daha var.onlar çok kıskançlar ... onlar geldiğinden beri evde terör havası esiyor.ne yapacağımızı şaşırdık.Yavruları boğmalarından korkuyoruz. Adana da oturan kedi severler lütfen yardım edin.bu iki sevimli pisiciklere yuva bulalım...şimdiden tüm hayvan sever arkadaşlara teşekkür ediyorum....
bu kedileri sahiplenmek isteyenler bana ulaşmak için özel mesaj atabilirler

kedilerimiz.com adlı site var birde bu linke mesajınızı açın, belki daha çabuk yuva bulabilirsiniz.

Bol şanslar...

kedilerimiz.com adlı site var birde bu linke mesajınızı açın, belki daha çabuk yuva bulabilirsiniz.

Bol şanslar...

Son düzenleme:
arkadaşlar; eşimin kardeşinin dişi/ beyaz boncuk suratlı 1.5 yaşındaki tüm terbiyeleri yerinde olan terrier ine yuva arıyoruz.. Kendisi yurtdışında yaşayacağından istanbul'da özenle bakılacağı, asla terkedilmeyeceği bir yuvaya ihtiyacı var.. ilgilenenlerin bana ulaşmasını acilen rica ediyorum..

kimi mesajları okudukça dehşete kapıldım bu ne yaa yazlığa köpek alıp kışın bakamayacağını söyleyenler , yok apartman sakinleri kızıyomuş bilmem ne. E be kardeşim bi hayvan sahiplenilmeden önce bunlar düşünülür onlar da bi can, ellerinizde oyuncak değil!! Üstelik çoğunun üstünden böyle 2-3 yıl falan bile geçmemiş ay geçmiş ya yuh diyorum yuh yazıklar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…