Merhaba..
Biz bir lojmanda oturuyoruz ve site içindeki köpeklerden biri doğum yapmış.. Birbirinden güzel, hareketli ve oyuncu 7 tane yavrusu olmuş... Bir görseniz, bayılırsınız.
Ancak burası lojman olduğu için hayvan düşmanı kişiler saçma sapan bahanelerle zaman zaman köpekleri toplatıp, ormanlık alanlara bırakıyorlar.. sonrası malum... Açlık, susuzluk...
Evde beslemek yasak olmasa inanın hepsini alıcam korumak için ama yasak malesef.. Üstelik sadece sitedeki köpeklere yemek ve su verdiğimiz için bize yapmadıklarını bırakmadılar... Alışıyorlarmış, sonra bakıldığını gören yazlıkçılarda başlarından atmak istedikleri köpekleri buraya bırakıyorlarmış falan... Uzattım galiba...
Yavrular beyaz ve sütlü kahve renklerinde genellikle. iki tanesi kahverengi ağırlıklı. Ama bir görseniz o kadar tatlılar ki. Anneleri de çok güzel bir köpek.
Ben o yavrucuklardan birini ya da istediğiniz kadarını :) size ulaştırmak için elimden geleni yaparım.. Az sonra İzmire gitmek için yola çıkıcam o yüzden şimdi resim koyamıyorum ancak pazartesi gelir gelmez hepsinin fotoğraflarını çekip eklerim. N'olur düşünün, cins köpeklere dünya kadar para verip alıyoruz ancak inanlımaz sevimli ( galiba kırma) bu yavrucuklarında yaşamaya hakkı var...
Üstelik dün görmeme ve dün yemek vermeye başlamama rağmen bu yavrucuklar bana nasıl da şımarıklıklar yapıyorlar. Eminim büyüdüklerinde de çook sevgi dolu, uysal oyuncu köpekler olacaklar. Ama evimin yakınlarına getiremiyorum onları (komşularım hemen şikayet ediyorlar çünkü güvenliğe, el kadar bebekler ne yapacaksa onlara
(( ) bu durumda yavrular her an gözümün önünde olamıyorlar ve onları ne kadar zaman koruyabilirim bilemiyorum...