Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Eki Görüntüle 823221 Eki Görüntüle 823225 Eki Görüntüle 823221 Eki Görüntüle 823225
Mrb oncelikle sizi çok tebrik etmek istiyorum bunca sorulara bu kadar ilgili cevap verdignz icin:) benmde kuck bi sorum olacak benim saclarim koyu kahve bundan 10 ay once saclarimi kuafore actrdim rofle yaptrmk icin sonra edim begnmedi gidip koyu kahweye boyadim ama cok skldm bu koyu sactan bu renkleri istiyorum..dun carsidan 2 kutu hair plus acici ve 2 kutu syoss sari aldm bu renkleri yapablrmym acaba??

son zamanların gözde saçları OMBRE .. bu tarz saçı sadece uçlarını açıcı ile açarak elde edebilirsin. saç renginde koyu kahve ve artık akmışsa cok uyumlu olacaktır bu renklere onemli olan uclarını açarken cok dikkatli olman cunku saç tonuna cok acık sarılar yerine daha baharat ve bal köpüğü sarılar gzl gidecektir. cok açılmadan paketlerini açarsan harika olur. egerki ben paket atmayı beceremem bilemem yakınımdada biri yok der isen suan turkiyede bulunmayan bu ombre seti içinde taragı var normalde sen herhangi bi saç fırcasıyla uçlarını tarar gibi sürebilirsn fırcaya boyayı döküp :) becerebiilirim der isen yap eger beceremem olmaz der isende uçlara biri yardımı ile paket attır cnm. paketten cıkan sonuc renk cok çig gelirsede aynı yerleri aldıgın sarıya boyat ışıl ışıl gzl bir OMBRE yapmış olursn

Ay yanlislikla 2 tane koymusum telden biraz zor oluyodu:) Eki Görüntüle 823227
Bu fotodakide cok guzel ama buna kuafr sart dimi?

bu saçtada söylediğim gbi fakat bu uçlara cok duzenli oval şekilde atılmış kalın balyaj var bu balyaj tekniginde ise saç son dereceye kadar açılıp üzerine küllü soguk sandre sarısı boyanmış ..

O zaman ya 8.1 ya 9.1 almaya gidince karar vericem :))) boyadıktan sonra resim paylaşrm bende çok merak ediyorum ne renk olcak btsin artk bu çile ne zormuş şu saç rengini oturtmak :D oturtamadık gitti arkdşşşş :) Bu arada evet sarı saçlar çok havalı ve güzel görünüyor karşıdan ama kendme hiç yakıştıramıyorm röfle balyaj falan onlara daha sıcağım :) ama tabi yakışanada yakışıyo yani mesela sana :)

Jully Saçımı boyadım 8.1 ve 9.1 karıştırdım %6lık oksidan kullandım nasıl olmuş :)

Eklentiler

• $m.webp
    $m.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 122
merhaba julyy oreal 2 dir kafa derimi yakıyor sonuncusunda su topladı (4 sene öncesinden bahsediyorum) bana önerebileceğin bir marka yada yöntem varmı

merhaba julyy oreal 2 dir kafa derimi yakıyor sonuncusunda su topladı (4 sene öncesinden bahsediyorum) bana önerebileceğin bir marka yada yöntem varmı

ay cnm cok geçmişler olsun. amonyaksız boyaları kullanmalısın. Schwarzkopft mousse + garnier naturel gibi

Son düzenleme:
Ben geçen sene röflesi akmış dipleri gelmeye başlamış olan saçımı kuaförde açıcı ile açtırdım ve şu rengi aldı;
Eki Görüntüle 823320

Ancak saçlarım bildiğiniz koptu! gür olan saçlarım bi tutam kaldı :2: rengine bayıldım ama saçlarım mahvolmuştu. Sonra kestirdim bakım yaptım koyu renge boyadım nadasa bıraktım falan filan kendine geldiğinde yavaş yavaş saç rengimi yeniden açmaya çalıştım. Son hali bu;
$kıkkkk.webp

Sorum şu ki ben saçlarımı ilk fotoğraftaki rengine döndürmek istiyorum ancak açıcıdan çok korkuyorum yeniden aynı şeyleri yaşıcam diye. Bi daha kopma olursa kötü olur benim için :S Siz ne önerirsiniz? Kopma neden olur? Bu renge dönmenin tek yolu açıcı kullanmak mı ? üstelik baya dibim gelmiş durumda koyu bi şekilde. Fotoğrafta yine açık renk gibi duruyor ama gün ışığından kaynaklı bi durum sanırım :44:

Ben geçen sene röflesi akmış dipleri gelmeye başlamış olan saçımı kuaförde açıcı ile açtırdım ve şu rengi aldı;
Eki Görüntüle 823320

Ancak saçlarım bildiğiniz koptu! gür olan saçlarım bi tutam kaldı :2: rengine bayıldım ama saçlarım mahvolmuştu. Sonra kestirdim bakım yaptım koyu renge boyadım nadasa bıraktım falan filan kendine geldiğinde yavaş yavaş saç rengimi yeniden açmaya çalıştım. Son hali bu;
Eki Görüntüle 823321

Sorum şu ki ben saçlarımı ilk fotoğraftaki rengine döndürmek istiyorum ancak açıcıdan çok korkuyorum yeniden aynı şeyleri yaşıcam diye. Bi daha kopma olursa kötü olur benim için :S Siz ne önerirsiniz? Kopma neden olur? Bu renge dönmenin tek yolu açıcı kullanmak mı ? üstelik baya dibim gelmiş durumda koyu bi şekilde. Fotoğrafta yine açık renk gibi duruyor ama gün ışığından kaynaklı bi durum sanırım :44:

cok geçmiş olsun :(( saçlarınızı cok yuksek volumle oreale bastılarki kopmuş... oksidan olayı cok önemli bu durumlarda herzaman aklında olsn ki %6 cok iyidir. yıpratma oranı en aza iner. ama maalesef kuaförler dozu çogaltıp oryali bol koyup bianda açmak için ugrastıklarından yanıyor saçlar. neyse senin ilk saçına dönmen için konumun başındada belirttiğim gibi maalesef acıcı kullanmalısın. palette yogun açıcı koleston yogun açıcılar oreal gibi yakma olayını minimuma iner. cok yakmaz bu urunler ev tipi oldugu için cok yıpranma olucagını sanmıyorum. ama dediğim gibi senin saç yapın sanırım ince telli zayıf cunku ben sana yapılan işlemi 3 kez yaptım evde kopma olmadı ama tabi uçlar gitmişti dogaldı o. sana tek onerebileceğim saçlarını cok cok acık sarılarla boyaman yavaş yavaş açman :( yada 1 kez en az yogun acıcı palette ile açıp boyaman cnm maalesef başka şansın yok

Julyy meraba benimde bı sorum var yardımcı olursan sevinirim saçlarımda suan 7 numara kumral üzerine bal köpüğünden biraz açık balyaj var kendim beceremem sanırım ama burcu esmersoyun sac rengini istiyorum ne yapmak lazım ve kuaföre ne diye tarif etmek lazım??:25:

son zamanların gözde saçları OMBRE .. bu tarz saçı sadece uçlarını açıcı ile açarak elde edebilirsin. saç renginde koyu kahve ve artık akmışsa cok uyumlu olacaktır bu renklere onemli olan uclarını açarken cok dikkatli olman cunku saç tonuna cok acık sarılar yerine daha baharat ve bal köpüğü sarılar gzl gidecektir. cok açılmadan paketlerini açarsan harika olur. egerki ben paket atmayı beceremem bilemem yakınımdada biri yok der isen suan turkiyede bulunmayan bu ombre seti içinde taragı var normalde sen herhangi bi saç fırcasıyla uçlarını tarar gibi sürebilirsn fırcaya boyayı döküp :) becerebiilirim der isen yap eger beceremem olmaz der isende uçlara biri yardımı ile paket attır cnm. paketten cıkan sonuc renk cok çig gelirsede aynı yerleri aldıgın sarıya boyat ışıl ışıl gzl bir OMBRE yapmış olursn

Peki teşekkür ederim deniycem insallah basarili olursam fotogaf koyarm:)

teşekkür ederim julyy boyadık bu kez daha koyu oldu ama sorun değil çabuk akıyo zaten :21:

süper olmuş bayıldım .. harika en son rengin .. sarıya özendim resmen . benim bakır rengi saçlarım şu an . sarıya cesaret edemiyorum ama baktıkça içim gidiyor . aslında açık tenli olduğum için kuaförüm sarı yapalım diyor ama cesaret edemiyorum . her zaman derim sarının havası başkadır .. güle güle kullan ..

süper olmuş bayıldım .. harika en son rengin .. sarıya özendim resmen . benim bakır rengi saçlarım şu an . sarıya cesaret edemiyorum ama baktıkça içim gidiyor . aslında açık tenli olduğum için kuaförüm sarı yapalım diyor ama cesaret edemiyorum . her zaman derim sarının havası başkadır .. güle güle kullan ..

tşkrler cnmm evet sarışın olmak ayrıcalıktır sende ol :1:

tşkrler cnmm evet sarışın olmak ayrıcalıktır sende ol :1:

olsam mı ki yaa bak senin saçlarına bayıldım yaa maşallah . nasıl bakım yapıyorsun bende boyayıyorum hep o yüzden saçlarım yıprandı keçeleşiyor bazen ...birde dökülüyor .hangi ürünleri kullanıyorsun

sana oreal gerekmez sen sarı istemiyorsn cunku saç rengini kırıp küllüye çeviricein için yogun açıcı işine yarıcaktır öle fazlada bekletmene gerek yok zaten sonucta uzerine küllü 7.1 boyamak istiosn. eger cok açık renkler isteseydn evet oreal şarttı

merhaba yoğun açıcı zaten oreal değilmi?

benim sacım 6 daki gibi açık kahve.. diplerden 2 parmak kadar siyah gelmiş durumda. önce dipleri açık kahveyle boyayıp uclarla dengelemek mi gerekiyo.. sonra mı açıcıyı komple saca uygulayacağım.açıcıyı uyguladıktan sonra mı kullanacaz palatte 10 1 i. uclarında da 5 parmak kadar platin röfleler var buarada.

Back
X