- 21 Haziran 2013
- 3.041
- 88
- 93
Eki Görüntüle 823221 Eki Görüntüle 823225 Eki Görüntüle 823221 Eki Görüntüle 823225
Mrb oncelikle sizi çok tebrik etmek istiyorum bunca sorulara bu kadar ilgili cevap verdignz icin:) benmde kuck bi sorum olacak benim saclarim koyu kahve bundan 10 ay once saclarimi kuafore actrdim rofle yaptrmk icin sonra edim begnmedi gidip koyu kahweye boyadim ama cok skldm bu koyu sactan bu renkleri istiyorum..dun carsidan 2 kutu hair plus acici ve 2 kutu syoss sari aldm bu renkleri yapablrmym acaba??
son zamanların gözde saçları OMBRE .. bu tarz saçı sadece uçlarını açıcı ile açarak elde edebilirsin. saç renginde koyu kahve ve artık akmışsa cok uyumlu olacaktır bu renklere onemli olan uclarını açarken cok dikkatli olman cunku saç tonuna cok acık sarılar yerine daha baharat ve bal köpüğü sarılar gzl gidecektir. cok açılmadan paketlerini açarsan harika olur. egerki ben paket atmayı beceremem bilemem yakınımdada biri yok der isen suan turkiyede bulunmayan bu ombre seti içinde taragı var normalde sen herhangi bi saç fırcasıyla uçlarını tarar gibi sürebilirsn fırcaya boyayı döküp :) becerebiilirim der isen yap eger beceremem olmaz der isende uçlara biri yardımı ile paket attır cnm. paketten cıkan sonuc renk cok çig gelirsede aynı yerleri aldıgın sarıya boyat ışıl ışıl gzl bir OMBRE yapmış olursn