• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

cnm cok teşekkür ederimmmm bilgisiz oldugm zamanlar kuaförlere harcadıgm tonlarca paralarrımmm yanan saçlarımmm sonucu herşeyi bukadar detaylı ögrendim hırs ettim ve başardıgımı umuyorum çevremden 1 kişi kuaföre gitmiyor artık bana geliyorlar ve nette cok insan bilgisizce konularda ne yazılsa saçma sapan şeyleri yapıp saçlarını iyice mahvediyor bu sayede yine KUAFÖRLER kazanıyor ... ben bu yuzden dogru olanı herkesi bilgilendirmeye çalışıyorum... bostanlı deme bana sırf yeri guzel diye ve cogu para tuzagı.. bostanlı ve ksk çevresinden simdie kadar hiç olumlu tepkiler almadm cvremden... ben asla kuaföre gitmiyorum o yuzden bişey diyemicem iyice araştır dışında

Anladm cnm keşke benimde böyle bi el becerim olsaydıda bende röflemi kendim yapsaydm ama malesef yok :)

Anladm cnm keşke benimde böyle bi el becerim olsaydıda bende röflemi kendim yapsaydm ama malesef yok :)

evet tatlım röfle konusu kuaförlük ve bilgili kişiler elinde olur ztn ona lafım yokta şu koyu saçlı bayanların bile duz boyada yada sarışınların dip boyada kuaförlere gitmelerini aklım almıyor sadece.. yoksa röfle zor bi işlem inşallah en iyisini bulur ve süper olursun Allah içine sindirsin. yaptırınca bizimle paylaş olurmu öptüm cok

merhaba jully sana mesaj atmıstım saçımı küllü kumral yapmak istiyorum yardımcı olur musun sana mesajla anlatmıstım aşamalarımı...gündüz ve gece cektiğim foto bunlar...açık küllü kumral istiyorum şu en son koyduğum sunucu gibi

Eklentiler

• $IMG_6894.webp
    $IMG_6894.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 80
  • $IMG_6897.webp
    $IMG_6897.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 97
  • $IMG_6906.webp
    $IMG_6906.webp
    11 KB · Görüntüleme: 91
  • $IMG_6935.webp
    $IMG_6935.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 104
  • $BW9aZlkIIAAX_bz.webp
    $BW9aZlkIIAAX_bz.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 101
evet tatlım röfle konusu kuaförlük ve bilgili kişiler elinde olur ztn ona lafım yokta şu koyu saçlı bayanların bile duz boyada yada sarışınların dip boyada kuaförlere gitmelerini aklım almıyor sadece.. yoksa röfle zor bi işlem inşallah en iyisini bulur ve süper olursun Allah içine sindirsin. yaptırınca bizimle paylaş olurmu öptüm cok

Evet cnm haklısın kuaförler para kazanıyor işte benimde saçlarım yandı bi sene önce o günden beri kuaförlere adım atmadım ama şimdi gitmem lazım inş bulurum güzel bi kuaför.. paylaşıcam burda yaptırdığım zaman. öpüyorum cnm sağol

saçımın gün ışığında hali...

Eklentiler

• $fotoğraf (1).webp
    $fotoğraf (1).webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 99
  • $fotoğraf (2).webp
    $fotoğraf (2).webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 102
  • $fotoğraf.webp
    $fotoğraf.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 107
merhaba jully sana mesaj atmıstım saçımı küllü kumral yapmak istiyorum yardımcı olur musun sana mesajla anlatmıstım aşamalarımı...gündüz ve gece cektiğim foto bunlar...açık küllü kumral istiyorum şu en son koyduğum sunucu gibi

slm tatlım ben smdi sana alacagın renkleri boyaaları resimli şekilde yollucam dedikleriimi harfiyen yerine getirirsen bak bu tarz bi renge sahip olursun (araları bu saçın balyajlı sarı yerleri istersen sanada yaparız) $kumral2.webp

alacagın boyalar eger bulabilirsen sipariş edebilirsen tek boyamayla butun turunculukların gitmesini istersen $40716100.webp$L\Or.webp

yada $b_2042012163525841.webp veya $Loreal-Preference-Set-Sac-Boyasi-6-Ombrie-Koyu-Kumral-43353.webp bu renkleri alıp once bir boyama yapmalısın saç zeminini hazırlayıp daha sonra saçını yıkamadan boyanın fazlasını elinle sıyırıp uzerine tekrar küllü kumral alıp boyamalısın bu boyayıda bi 25 dk beklettikten sonra yıka ilk once sacın tam bir koyu kumral cıkıcak o biraz 2 seferde akıcak ama bu işlemle asla turuncu yansıman olmucak cnm kolay gelsin..

bundan sonrada kuaför yerine kendin uygularsn :) hem canın sıkılmamış hem paran gitmemiş hemde istedigin gibi bi saçın olur.. unutmadan boyaları 2 yada 3 paket al saçın gür ve uzun sanırım ancak yeterli olur yani 1 paket küllü kumral alıcaksn diger ilk boya yapacagın numaara 2 paket koyu küllü kumral olsun... igora saç boyası bulursan marka olarak iyidir ondada 6.1 i alabilirsin kafana göre yani hangisini bulursan öptüm

Son düzenleme:
slm tatlım ben smdi sana alacagın renkleri boyaaları resimli şekilde yollucam dedikleriimi harfiyen yerine getirirsen bak bu tarz bi renge sahip olursun (araları bu saçın balyajlı sarı yerleri istersen sanada yaparız) Eki Görüntüle 860801

alacagın boyalar eger bulabilirsen sipariş edebilirsen tek boyamayla butun turunculukların gitmesini istersen Eki Görüntüle 860804 Eki Görüntüle 860805

yada Eki Görüntüle 860806 veya Eki Görüntüle 860807 bu renkleri alıp once bir boyama yapmalısın saç zeminini hazırlayıp daha sonra saçını yıkamadan boyanın fazlasını elinle sıyırıp uzerine tekrar küllü kumral alıp boyamalısın bu boyayıda bi 25 dk beklettikten sonra yıka ilk once sacın tam bir koyu kumral cıkıcak o biraz 2 seferde akıcak ama bu işlemle asla turuncu yansıman olmucak cnm kolay gelsin..

bundan sonrada kuaför yerine kendin uygularsn :) hem canın sıkılmamış hem paran gitmemiş hemde istedigin gibi bi saçın olur.. unutmadan boyaları 2 yada 3 paket al saçın gür ve uzun sanırım ancak yeterli olur yani 1 paket küllü kumral alıcaksn diger ilk boya yapacagın numaara 2 paket koyu küllü kumral olsun... igora saç boyası bulursan marka olarak iyidir ondada 6.1 i alabilirsin kafana göre yani hangisini bulursan öptüm
yaaa tam anlamadım ???majirel 6.1 yada palette 7 aldım dıyelım önce saçımın tamamını boyayıp 30-40 dk bekleyıp sonra yıkamadan tekrar aynen boyayıp 25 dk bekleyıp oyle mı boyayacagım???benım sacım emer boyayı zaten elımle sıyırmama gerek yok....ben palette7.1 ıle 8.1 alıp karıstırmayı ıcıne de azıcık ıgora 0.22 turuncu azaltıcı yapmayı dusunmustum senden once forumda okuduklarımla ne dıyosun?

yaaa tam anlamadım ???majirel 6.1 yada palette 7 aldım dıyelım önce saçımın tamamını boyayıp 30-40 dk bekleyıp sonra yıkamadan tekrar aynen boyayıp 25 dk bekleyıp oyle mı boyayacagım???benım sacım emer boyayı zaten elımle sıyırmama gerek yok....ben palette7.1 ıle 8.1 alıp karıstırmayı ıcıne de azıcık ıgora 0.22 turuncu azaltıcı yapmayı dusunmustum senden once forumda okuduklarımla ne dıyosun?

evet anladıgn gibi once ana zemini ayarlıcaksın küllü kumrala boyucaksın 30 dk beklediktensonra 7.1 ile boyayabilirsin onuda bi 25 dk beklersn ve yıkarsn.. ben bu işlemi sana neden yaptırıyorum cunku saçına küllü boya takviyesi yapılması.. sen dediğin gibi direk boya yaparsan saçından o turuncu yansıma 3 yıkama sonrası kusar acayip bi renk ortaya cıkar ama bu pigmentasyn işlemi ile saçında o sevmediğin renklerin cıkmasını engellersin. 8.1 e boyarsan saçın 8 tonu açıktır senin saç rengine nazaran o boya saçını turunculaştırır nekadar küllü olsada.. turuncu azaltıcı elinde var ise 7.1 e koyup boyayabilirsn oda olur ama sakın 8leri saçına sürme derim. cunku istediğin renk koyu kumral yinede sen bilirsn

tamamm canım cok sagolasın tam bır hafta sonra boyayacagım sacımı bu hafta cıkar boyalarımı alırım 3 tane 6 numara 3 tane 7.1 toplam 6 kutu anca yeter zaten sacım hemen cekıo boyayı emılıyor =) ınsallah guzel olurum bundan bır ay sonrada acık kullu kumrala dogru gıtmek ıstıorum

tamamm canım cok sagolasın tam bır hafta sonra boyayacagım sacımı bu hafta cıkar boyalarımı alırım 3 tane 6 numara 3 tane 7.1 toplam 6 kutu anca yeter zaten sacım hemen cekıo boyayı emılıyor =) ınsallah guzel olurum bundan bır ay sonrada acık kullu kumrala dogru gıtmek ıstıorum

cnm sen 6 noyu 2 paket al cok sürmene gerek yok onu cunku o işlem pigment yuklemesi için tarakla sıyıra sıyıra dagıtırsn.. önemli olan ana boyanı 7.1 olanı 3 paket alırsn. boyadıktan sonra bizimle paylaş ve 2 yıkama sonraki halinide paylaş asıl renk o olucak cunku ;)

cnm sen 6 noyu 2 paket al cok sürmene gerek yok onu cunku o işlem pigment yuklemesi için tarakla sıyıra sıyıra dagıtırsn.. önemli olan ana boyanı 7.1 olanı 3 paket alırsn. boyadıktan sonra bizimle paylaş ve 2 yıkama sonraki halinide paylaş asıl renk o olucak cunku ;)

peki önce dibine yada önce ucuna öyle birsey onerıyor musun?

peki önce dibine yada önce ucuna öyle birsey onerıyor musun?

pigmentyukleme işleminde dibin onemli değildir ck fzla tararken komple tararsn önemli olan o gun ışıgındaki açık turuncumsu yerlere yedirmen .. 2.boyanda komple sürersin dipten başlayıp.. özel msjda sana sıralama ve dk larını yazdm cnm bakarsın kolay gelsn

coook cokk tesekkur ederım daha once sac boyamak annemın elıme tutusturdugu fırcayı surmektı sımdı bılınclenıorum supersın=))

coook cokk tesekkur ederım daha once sac boyamak annemın elıme tutusturdugu fırcayı surmektı sımdı bılınclenıorum supersın=))

rica ettm cnm topikte herkes bişeyler yazıo her yazılana inanmayın. ben dükkan açıcam zaten boya bulunamayan markalar üzerine geldiğinde kendim bile boyarm saçını koyarz fotoyu bnm dediklerimi uygulayan daha 1 kişi bile kalkıp kotu oldu demedi guvenebilirsn yani :) daha sonrası saçlarının arasına ışıltıda atarız sana söylerim o fotolar tarzı olursn harikada olur öptüm cok

:( bende isterim... ankarada hep gittim kuaföre bi seye benzetemediler...
senin ki güzel olmus cnm, güle güle kullan... ben napıyım ki benim sacım koyu kahve dipleride kendi rengim siyah gibi.

canım sen ac benım butun arkadaslar perisan =) bence boyle bıseye cok ıhtıyac var bende sube acabılırım hatta =))

Gunaydin canim nasilsin.palettenin 10.2 platin sarisini kullandinmi hic

benim bir sorum olucaktı saçım şu renk $pr_01_550_min.webp hiç açıcı kullanmadım ve saçım kullanmaya uygun değil hoş küllü bir sarı istiyorum hani illaki platin olması gerekmez şu renk mesela açıcısız olur mu saçım kaç numaralı boyayla öyle olabilir$321280_153801524702609_2137927_n.webp hani bu istediğim resimdeki gibi olmasa da küllü hafif yeşilimsi bir sarı istiyorum turuncusuz

benim bir sorum olucaktı saçım şu renk Eki Görüntüle 862742 hiç açıcı kullanmadım ve saçım kullanmaya uygun değil hoş küllü bir sarı istiyorum hani illaki platin olması gerekmez şu renk mesela açıcısız olur mu saçım kaç numaralı boyayla öyle olabilirEki Görüntüle 862747 hani bu istediğim resimdeki gibi olmasa da küllü hafif yeşilimsi bir sarı istiyorum turuncusuz

istediğin renkte küllü yok cnm altın sarısı bi renk o senin saçın gibi hemen hemen o renk istiyorsan küllü istemiyorsun demektir. küllü renkler daha grimsidir sarılık azdır. küllü yeşilimsi bi sarı istersen 9.1 ile boyamalısın yada az daha açılsn hem kullu olsun dersen 10.1...

Back
X