tatlım istedigin saç renkleri hepsi birbirinden başka renkler açık kumrallarda var koyu kumralda ve hepsi hemen hemen balyajlı saçlar en son resimlerdeki direk açık kumral bu tonları bu saç renginle elde etmen neredeyse imkansız..
senin yapacagın bana göre en guzel işlem aralara sık sarı balyaj attırmak olacak
saçlarınızı sarı yapmak istiyorsanız öncelikle 3-4 ton açıcı veya oreal (mavi toz) kullanmanız gerekiyor boyalarla saçlarınızı açamazsınız sadece rengini kırarsınız .... üst üste sarılara boyamak saçlarınızda dalga dalga yer yer turunculuga neden olur oncelikle bunu göze almanız gerekir..
cnm peki sen hep actın mı yoksa bi kere acıp hep sarı. mı boyadın? ve actıgında her yer farklı tonda olmadı mı? olmadıysa nasıııılll olmadı sırrını söyler misin :)
Canım 3 kez falan açtı,açıcıyla. Boya olarak dip boyası yapıyor 10.1 ile ve ara ara 10.1 ile cila yapıyor . Komple açtığın için dalgalanma olmuyor,ama tam açılmayacak yerler olursa 10 dk falan açıcıyı sürüp yıkıyorsun .doğru mu julyy? 😄
cook tesekkür ederim cnm ben de actım sacımı kendm ugrastım ettim ama renk renk oldu geri koyu yaptım smdi de geri acıcam malum bi kere acık renk kullandın mı koyu zoruna gidiyor :)
Jully merhaba.saçlarım harika bir renk oldu .benim kız uyusun fotosunu atacağım . 9.1 i boyadım ama şöyle: kolleston almıştım kit kutu.içinden çıkan oksidanı döktüm 9 luk diye düşündüm,50 ml ölçüp 6 lık koydum.saç diplerini güzelecek boyadım, 20 dk falan bekledim. .uçlar çok sarı yeşillenmesin diye kalan boyaya - çok az kaldı- 1 bardak ılık su döktüm ve saçımdaki boyaya bunu yavaşça döküp sanki şampuan yapar gibi yedirdim kalan tüm uçlara. 20 dk falan da öyle bekleyip yıkadım valla eşim ve komşular bayıldı . Attığım balyalarım da harika beli oldu.eşim 8.3 ü şu an yapma bu rengi kullan bir süre çok yakıştı dedi.canım sen süpersin sayende harika renk saçlarım oldu, uçlar biraz yıprandı tabi ama önemli değil. En kısa zamanda foto yüklerim .çook teşekkürler zaman ayırıyorsun herkese kıymetini bilsinler 😉
Canim Iyi geceler yine Ben :)))) benim saclarimi plat in yaptiktan sonra bir arkadasimda istedi onada yaptim cok guzel oldu bir ay kullandi simdide kullu renk cok mat canli degil canli bir platin veya platinin bir ton koyusunu istiyorum yani ya bildigimiz sari yada kullu olmayan platin...ne onerirsin canim nasil ve hangi boyayi kullanayim ona
cnm mrb :) ben bu saçı en son koleston perfect 8.11 le boyadım. şimdi dibim geldiğinde boyamasamda cila yapsam buna nasıl olur hem kalan doreliktende kurtulur muyum mesela küllü açık sarıyla cila yapsam ne renk olurum :)
julyy benm bir sorum daha var sen ilk mesajda açmadan da olur istediğin saç rengiyle şu zanki rengin birbirine yakın demiştin
eğer daha açık yapıcak olsam 1-palette açıcıyı sürünce saçım turuncu mu olur yoksa koyu bir renk olmadığı için sarı olur mu 2-şu renkler için saçın açılması mı lazım yoksa açmadan da boyayla olur mu biraz birbirinden farklılar ama kimi küllü kimi altın ama hoş duruyorlarEki Görüntüle 866832 Eki Görüntüle 866833 Eki Görüntüle 866834
slm canım ben bakır rengı sacımın ustune palette altın karamelle boyadım böyle oldu Eki Görüntüle 866873 şimdi ben bal rengı ıstıyorum ne yapmam lazım?? yada küllü guzel bı renk yapamazmıyım((
cnm peki sen hep actın mı yoksa bi kere acıp hep sarı mı boyadın? ve actıgında her yer farklı tonda olmadı mı? olmadıysa nasıııılll olmadı sırrını söyler misin :)
cook tesekkür ederim cnm ben de actım sacımı kendm ugrastım ettim ama renk renk oldu geri koyu yaptım smdi de geri acıcam malum bi kere acık renk kullandın mı koyu zoruna gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?