Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Peki canım kaçlık oksidanla ve hangi ölçülerde karışım yapacağım ve elimde palette boya kutularından çıkan %9 oksidan 2 kutu var, bide markasını tam hatırlamadığım 2 küçük kutu %6 oksidan var igora royalım netten bulup sipariş vereceğim ilgin için sagol tatlı kız ...

hepsi farklı canım evet .. hani hangisine ulaşmam kolay olabilir diye bi kaç renk eklemiştim.. ama sen diyonki ben sana bakamam sana belediye baksın :)))

kuaförde dünyanın parasını isticek şimdi... ilgin alakan için kocaman teşekkür ederim canım.. bi kuaförden fiyat alayım olmassa buradan yardım dilenmeye devam :))

Jully merhaba.saçlarım harika bir renk oldu .benim kız uyusun fotosunu atacağım . 9.1 i boyadım ama şöyle: kolleston almıştım kit kutu.içinden çıkan oksidanı döktüm 9 luk diye düşündüm,50 ml ölçüp 6 lık koydum.saç diplerini güzelecek boyadım, 20 dk falan bekledim. .uçlar çok sarı yeşillenmesin diye kalan boyaya - çok az kaldı- 1 bardak ılık su döktüm ve saçımdaki boyaya bunu yavaşça döküp sanki şampuan yapar gibi yedirdim kalan tüm uçlara. 20 dk falan da öyle bekleyip yıkadım valla eşim ve komşular bayıldı . Attığım balyalarım da harika beli oldu.eşim 8.3 ü şu an yapma bu rengi kullan bir süre çok yakıştı dedi.canım sen süpersin sayende harika renk saçlarım oldu, uçlar biraz yıprandı tabi ama önemli değil. En kısa zamanda foto yüklerim .çook teşekkürler zaman ayırıyorsun herkese kıymetini bilsinler 😉

Canim Iyi geceler yine Ben :)))) benim saclarimi plat in yaptiktan sonra bir arkadasimda istedi onada yaptim cok guzel oldu bir ay kullandi simdide kullu renk cok mat canli degil canli bir platin veya platinin bir ton koyusunu istiyorum yani ya bildigimiz sari yada kullu olmayan platin...ne onerirsin canim nasil ve hangi boyayi kullanayim ona

cnm mrb :) ben bu saçı en son koleston perfect 8.11 le boyadım. şimdi dibim geldiğinde boyamasamda cila yapsam buna nasıl olur hem kalan doreliktende kurtulur muyum mesela küllü açık sarıyla cila yapsam ne renk olurum :)

Eklentiler

• $ddd.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 106
julyy benm bir sorum daha var sen ilk mesajda açmadan da olur istediğin saç rengiyle şu zanki rengin birbirine yakın demiştin
eğer daha açık yapıcak olsam 1-palette açıcıyı sürünce saçım turuncu mu olur yoksa koyu bir renk olmadığı için sarı olur mu 2-şu renkler için saçın açılması mı lazım yoksa açmadan da boyayla olur mu biraz birbirinden farklılar ama kimi küllü kimi altın ama hoş duruyorlar

slm canım ben bakır rengı sacımın ustune palette altın karamelle boyadım böyle oldu şimdi ben bal rengı ıstıyorum ne yapmam lazım?? yada küllü guzel bı renk yapamazmıyım ((

"Saç açma yöntemlerinden hemen hepsini denemişimdir herhalde. Papatya suyuyla saç açma, alman papatyasıyla saç rengi açma, oksijenli suyla saç rengi açma, peroksit ile saç açma (oksidan ile saç rengi açma)... Ve şimdide yoğun açıcılar."

Yazının devamı için;

Saç Rengi Açma Yöntemlerim

Değerli yorumlarınızı ve deneyimlerinizi sitemizde paylaşırsanız çok memnun oluruz

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm peki sen hep actın mı yoksa bi kere acıp hep sarı mı boyadın? ve actıgında her yer farklı tonda olmadı mı? olmadıysa nasıııılll olmadı sırrını söyler misin :)

cnm peki sen hep actın mı yoksa bi kere acıp hep sarı. mı boyadın? ve actıgında her yer farklı tonda olmadı mı? olmadıysa nasıııılll olmadı sırrını söyler misin :)

Canım 3 kez falan açtı,açıcıyla. Boya olarak dip boyası yapıyor 10.1 ile ve ara ara 10.1 ile cila yapıyor . Komple açtığın için dalgalanma olmuyor,ama tam açılmayacak yerler olursa 10 dk falan açıcıyı sürüp yıkıyorsun .doğru mu julyy? 😄

cook tesekkür ederim cnm ben de actım sacımı kendm ugrastım ettim ama renk renk oldu geri koyu yaptım smdi de geri acıcam malum bi kere acık renk kullandın mı koyu zoruna gidiyor :)

cook tesekkür ederim cnm ben de actım sacımı kendm ugrastım ettim ama renk renk oldu geri koyu yaptım smdi de geri acıcam malum bi kere acık renk kullandın mı koyu zoruna gidiyor :)

Ben de açtım saçımı, turuncu oluyor. Sonra boyadım cila yaptım, üstüne balyaj attım dinlendirdim sonra küllü yaptım şimdi saçlarım harikaaaa oldu, gören bayılıyor, julyy saolsun yönlendirdi ben tek başıma tüm işlemleri yaptım . Saçını madem açtın tekrar koyuya boyamak hata olmuş, bir hafta dinlendirip yağlarka bakım yapıp tekrar açacaktın, istediğin açıklığa gelene kadar açıp sonra cila yapacaktın

bravo cnm bak azcık yardımla elin alıştı anlamaya başladın saçını en onemlisi bu insan saçının ne istedigini ne renk cıkabilcegini yapa boza deneme yanılma yada başarma ögreniyor işte gayette mantıklı dusunup yapmışsın tebrik ederim :)) kaptın sen bu işi eheehe çok öpüyorum cnm .. bu arada yoklugumu hiç aratmamışsın cok teşekkürler destegin içinde muckkk

ve saç uçlarına gliserin al suyla karıştırıp sur bebeğim o yıpranıklık gidicek 3 yapış sonrası bana guven

ohh ellerine saglık ne guzelll :) 10.5 guzel palette cila yapabilirsn. direk boyama çiğleşir cnm.. 9.5te gzl ama koyu sarı olur önermem

cila işlemi oldugundan acık nolarla yapıldımı saç rengin allak bullak olur. cilanı 8.1 ile yapman uygun olur

vee cilanıı biraz koyu tut cok sulandırma

Son düzenleme:

olur tabikide ama 2 boyama sonra oturur renk 9 saçını çiğ sarı yapar 9.1 uygun fakat istediğin renk 10.1 le olabilir diye düşünüyorm

yaparsın hemen 9.5 al palette içine yogun acıcı karıştır ve sür heryere diplerine cok getirmeden bak bakalım o saç ne renk oluyo ablama yapmştım ordan biliyorum.. ablamın saçları koyu karamel gibiydi ama baya bi kızıllıkta vardı aldık bu işlemi yaptık simdi inan onun saç rengine düşünki ben bile aşıgım :))) saçı ilk gun çig bi bal rengi duruyordu o saç rengi 1 hafta sonra yerine oturdu simdi herkes nasıl ne renktir bu diyor o bile tarif edemiyor.. sen yaparsan senin saçın bala yakın zaten daha az tutucaksın bu karışımı ... tabi bu bi fikir yapıp yapmamak sana kalmış

ve bu işlemden sonra artık saçlarını 10.5 ile dip yapman şiddetle tavsiyedir.

Son düzenleme:
cnm peki sen hep actın mı yoksa bi kere acıp hep sarı mı boyadın? ve actıgında her yer farklı tonda olmadı mı? olmadıysa nasıııılll olmadı sırrını söyler misin :)

slm cnm ben saçlarımı hep açtım sarı boyalarla 1 senemi alır bu renk olması ki oda cig bi sarı olur die ben komple oreali vurdum valla 3 kez üzerine 10.1 ile cila yaptım ... benmatmazel arkadaşım sekreter gibi oldu kız yoklugumda sanada yardımcı olmuş saolsun :)

Son düzenleme:

saçlarını dinlendirerek yogun açıcı ile açabilirsin yıpranmadan açılmasını istiyorsan yavaş yavaş açma işlemiyle gzl bi sarı ton yakalarsın en sonundada bi cila yaaparsın altın bi sarımı yoksa küllü bi sarımı ona göre cilanı atarsn. suan koyulaştırdıgın saçının akmasını beklemen lazım ...

julyy cim şimdi anlattıklarından bakalım doğru anlamışmıyım güzel bir sarı için önce saçımı açmadan 10.1 ile boyuyucam sonra gene 10.1 ile cila yapıcam ve cilayı hemen boyadan sonra mı yapıcam yoksa birkaç gün sonra mı bir de dipler çıkınca dipleri hangi renkle boyuyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…