Merhaba bu konuyla ilgili sayfalara sordum sizede sormak istiyorum benim saçım şu an sizin 4. resimdeki gibi oldu son resminizdeki gibi olması için ne yapmam lazım yaptığım işlemleri ekliyorum:)
Kendi saçım siyah bundan 4 ay kadar önce beyazlarım çıktığı için garnier kadife siyaha boyadım Eki Görüntüle 864243
bir hafta öncede palette ultra açıcıyla saçımı açmaya karar verdim Eki Görüntüle 864245
tabi saçımda siyah boya vardı önce boyalı uçlara sürdüm sonra diplere kendi saçıma ama sadece dipler açıldı kahve rengi gibi oldu bir gün ara verip tekrar palette ultra açıcı sürdüm açıcının içine bademyağı ve saç kremide ekledim yıpranmasın diye bu sefer 1 saat uçlarda beklettim sonra diplerede sürüp 15 dk daha beklettim saçım açıldı sonunda koyu karamel gibi oldu tabi ton farklılığı vardı
ertesi günde palette altın karamele boyadım Eki Görüntüle 864247
onu da önce uçlara sürdüm 30 dk beklettin sonra diplere sürdüm 10 dk daha beklettim sonuç böyle bir renk oldu Eki Görüntüle 864248 Eki Görüntüle 864249
ışıkta ilk resimdeki gibi duruyor ama bu rengi yakıştıramadım kendime gözlerim kahverengi şimdi bu saçın üstüne şu renge boyasam palette küllü sarı Eki Görüntüle 864250
nasıl durur ya da sarı olması için nasıl bir işlem yapmam gerekir?
julyy cim küllü almadım sen daha açılsın istiyorsan 10.1 demiştin ben onun yerine palette açık papatya 10 aldım uygun bir vakitte belki bir kaç hafta sonra boyarım hoş gördüğün o ilk mesajdaki örnekteki gibi saçım biraz turuncumsu aldığım renk şuEki Görüntüle 864511 şimdi benim saçım ordaki gibi yada ona yakın bir renk olur mu yoksa daha turunculaşır mı bir de kaç dakika saçımda tutayım kutuda yazan dakika kadar mı benim ilk 7.34 ile boyalıydı sonra ben 8.1 le bu dediğim renge getirdim fakat saçım normal 8.1 gibi değil de ilk mesajımdaki gibi ben beyaz tenli yeşil gözlüyüm ve turunculuk bana gerçekten hiç gitmiyor daha yüzümü kırmızı yapıyor
jully cim 10.1 hangi markalarda var bir de tamamen yeşermesinden korkuyorum
Eki Görüntüle 864600 Eki Görüntüle 864601 Eki Görüntüle 864602 july baaaakkk .. son hali bu saçlarımın ne düşünüyorsun bacımm.... ne etçes bis bu saça :)))
ne etmek istiyosun söylersen :))))
merhaba hoşgeldn saçına 10.1 i sürersen acayip bişeye benzersin sakın yapma. saçlarını en az 2 kez daha açman gerekicek ben konumun başındada yazmıştım zaten bendeki istedginz renge sahip olmanız için en az 2 kez hatta saç tipine göre 3 4 bile olabiliyor açılması gerekli diye saçlarnı dinlendire dinlendire açman gerekicek daha sonra artık saçların sapsarı olunca 10.1 ile cila yapman gerekicek turuncu yansımalarını küllü sarıya cevirmek için.
sen keşke 1 kez açmışsn tekrar açsaydın 7.li seriye boyamasaydn suan daha kolay bi işlem seni bekliyordu. boyadıgın renk turuncu agırlıklı bakırı yogun bi renk o hep kusucak once onları açıcılarla kusturmalısın ki duz sapsarı saçlara kavuşasın
Teşekkür ederim cevap verdiğin için iki kere kullandım açıcı sonra karamel boyadım keşke yapmasaydım pişman oldum o zaman açıcıya devam
Çok aydınlaticı bilgiler vermişsin jully cim bunların Işığında bende bazı seyler saçıma uyguladım, en son sampuan +mavi toz açıcı+%6 oksidan uygulayıp 30 dk. bekledim yıkadım sonra hemen ardından aynı gun saçlarımı yarim tüp palette10.1 tam tüp garnier 11.0 ve ek olarak palette kutudan çıkan IL1 yazan tüpün tamamını karışıma ekleyip %9 oksidan koyarak boyadım,ancak yinede istediğim renge ulaşamadım, saçlarımın yarısında platin röfleler var üst kısımlarında ise yer yer var ara rengim ise karamele benzeyen dore koyu altın sarısı var diplerim ise yeşilimsi açık sarı ve ben aslında tüm sacıma platin sarısı istemiyorum saclarimdaki bu rengarenk likten beni nasıl kurtarırsın
Eki Görüntüle 864733 Eki Görüntüle 864731 Eki Görüntüle 864732 Eki Görüntüle 864734 Eki Görüntüle 864735 Eki Görüntüle 864736
şunlardan hangisi olursa
yani küllü sarı renk hoşuma gidiyor ama illa turunculukları yok etsin gibi bi takıntım da yok.. örnekteki saçlar küllü sarı içerdiği gibi kızılımsılar da içeriyor sanki.. yada karamel mi içeriyor işte bilemedim :)) ... yani en kestirmeden nerden gidebilürük
inanmıcaksın belki ama öncelikle belirteyim saçının rengine ba yıl dımmmm :) röflen cok itina ile atılmış iyi bi elden cıkmış o cok belli .. fakat anlayamadıgım nokta 10.1 ile boyanan saçta asla turunculuk olmaz sen eminmisin 10.1 ile boyadıgına veya cila işlemi yaptıgına? saçlarını bu zamana kadar yapılabilicek yöntemlerle cok gzl açmışsın artık açıcı sürmeni tavsiye etmem.
sana tavsiye edeceğim 2 boya markası var loreal majirel veya igora saç boyaları cok kaliteli. kaliteli bir boya ile saçlarını boyaman lazım attıgın resimlerde cok renk çeşidi var misal cameron diaz saç rengi dore sarı aralara sarı balyaj atılmış .. seninde suan saç rengin aynısı ama senin saç rengin solmuş kaliteli bir dore sarı ile boyasan misal loreal majirel serisinin müthiş sarı seçenekleri var aynısını yakalarsın .. ben sana renk paletini atayım sen seç al ve istediğin tona boya eminim o kaliteli boyanın verdiği parlaklık canlılık bu soluk saç rengini harika yapacaktır Eki Görüntüle 865333 [/QUOTE
Beğenilerin ve mesajımı hemen cevaplandırın icin teşekkür ederim, roflem sık ve kalın olarak kendi sacının üzerine Şubat ayında yapıldı,bu arada asıl saç rengim koyu kestane 1 ay oncede uzayınca üstlere ve altlara ombre tarzı kuaförüm yaptı, aslında çok güzeldi fakat yıkadıkça rengi bir tuhaf oldu, bende birseyler yaptım sonuç resimdeki gibi.. Aslında majirel 8.3 düşünüyordum ancak en son sarıdan hevesimi aldıktan sonra planlıyorum bu rengi 3. Resimdeki gibi bej ve soguk bir sarıyı nasıl de ederiz, netten yeni sipariş ettigim elimde igora 0.22 ve colormax 0,08 boyalarınızda kullanabilir miyiz önerini sabırsızlıkla bekliyorum
inanmıcaksın belki ama öncelikle belirteyim saçının rengine ba yıl dımmmm :) röflen cok itina ile atılmış iyi bi elden cıkmış o cok belli .. fakat anlayamadıgım nokta 10.1 ile boyanan saçta asla turunculuk olmaz sen eminmisin 10.1 ile boyadıgına veya cila işlemi yaptıgına? saçlarını bu zamana kadar yapılabilicek yöntemlerle cok gzl açmışsın artık açıcı sürmeni tavsiye etmem.
sana tavsiye edeceğim 2 boya markası var loreal majirel veya igora saç boyaları cok kaliteli. kaliteli bir boya ile saçlarını boyaman lazım attıgın resimlerde cok renk çeşidi var misal cameron diaz saç rengi dore sarı aralara sarı balyaj atılmış .. seninde suan saç rengin aynısı ama senin saç rengin solmuş kaliteli bir dore sarı ile boyasan misal loreal majirel serisinin müthiş sarı seçenekleri var aynısını yakalarsın .. ben sana renk paletini atayım sen seç al ve istediğin tona boya eminim o kaliteli boyanın verdiği parlaklık canlılık bu soluk saç rengini harika yapacaktır Eki Görüntüle 865333 [/QUOTE
Beğenilerin ve mesajımı hemen cevaplandırın icin teşekkür ederim, roflem sık ve kalın olarak kendi sacının üzerine Şubat ayında yapıldı,bu arada asıl saç rengim koyu kestane 1 ay oncede uzayınca üstlere ve altlara ombre tarzı kuaförüm yaptı, aslında çok güzeldi fakat yıkadıkça rengi bir tuhaf oldu, bende birseyler yaptım sonuç resimdeki gibi.. Aslında majirel 8.3 düşünüyordum ancak en son sarıdan hevesimi aldıktan sonra planlıyorum bu rengi 3. Resimdeki gibi bej ve soguk bir sarıyı nasıl de ederiz, netten yeni sipariş ettigim elimde igora 0.22 ve colormax 0,08 boyalarınızda kullanabilir miyiz önerini sabırsızlıkla bekliyorum
yıkadıkca turunculaşma butun sarışınların kabusu cunku saçların kestane oldugu için ölmeyen pigmentler açıga cıkmaya çalışır buda yansıma olarak geri gelir zamanla buyuzden ben bile ara ara 10.1 ile cila yapıyorum ....fakat senin istediğin rengin ismi soguk sandre sarısıigora royal açık sandre sarı 10.1 ... bu boya saçındaki butun istemediğin turunculugu alır akınca tekrar boyarsan renk yerine oturur. 0.22 turuncu azaltıcıda kullanabilirsin tabiki ama bu sandre sarı bahsettiğin resimdeki uç ara renkler varya soguk beyazımsı işte o renktir. 0.22 igorayı begendiğin bi sarı tonuna az bişey karıştırarak uygulayabiilirsn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?