Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

evet cnm gördüm zaten :) o kdar çok kişi yazmış ki bulamadım kendiminkini bildirim olarakta gelmemiş ondan böyle oldu. öpüyorum sağol :)

julyy cim çok teşekkür ederim. ben de en son evde palette 8.0 ile diplerini boyadım beyazları kapattı. şimdi ben sadece orta kısımlarını açayım öylemi diplere ve uçlara sürmeden.yoksa yanlışmı anladım. sana çok zahmet olacak ama açma işlemini hangi marka ile yapayım. diplerine ne sureyim. saçlarımın röfleli kısmını hiç el deymeyeyim diyorum ne dersın. dip boya olarak boyanan kısımlar yıpranık değil açıkçası bana müsait olduğunda ayrıntılı yazarsan cok sevaba girersin. sana cok dua ederim. cunku yasadıgım yerde sadece market lerde satılan boyalardan alabilirim. yok yani burda ((

saçlarını herkese söyledigim gibi palette yogun açıcı bulursn elbet onunla açman lazım sür diplerin beyazmışya oralara gerek yok orta ve uç kısımlarına guzelce yedir bekle 40 dk açılsın .. sonra cıkan sonuca göre ya tekrar açıcaksn yada bal renkleri seversen uzerine cila yapıp kullanırsn sonra tekrar açarsın yıpranmasın der isen bu şekilde önerebilirim cnm

cok teşekkür ederim denicem

ben o kızı bulsam yolucam zaten keşke o renk olabilsek hahaha o kızın ırk koken kumral allah vergisi biz olamayız maalesef

aynen yolucam uğraşıyoruz hiç bir işe yaramıyor sorma valla...fakat bitkisel toz açıcı aldım önce onla tekrar açıp üzerine %6 oksidan ile igora royal sandre sarısı boyarsam işe yarar gibi ?? sence nedersin denemeye değer mi?

cnm o boya bildiğin mavi renkte hafif morumsu oluyor ilk gunler sonra beyaza dönüyor ilk başta korkma yani hehe :)) o baya bi küllü içeriyor cunku beyaz yapması için senin araların beyaz ya röflelerin o bakımdan sana tavsiye etmemiştim ara ara morluk olmasın diye

sana boya yapmana gerek kalmıcak eger açıcam dersen süper üzerine 10.1 ile cila yapacaksın o yolcagımız kızın dipleri 10.1 zaten ve çok açık kumral o kız aralarına balyaj attırmış o renk gibi benzer olucak

HERKESE SELAMLARRRR

YİNE SÜPER Bİ SAÇ RENGİNİ BAŞARMIŞ BİRİ OLARAK SORULARINIZI BU RENKLEdE İLGİLİ SORABİLİRSİNİZ...
PLATİN SAÇTAN BIKANLAR AÇIK SARI SAÇLARINdAN SIKILANLAR HİÇÇÇ KORKMASINLAR :)

Son düzenleme:

Selamm, herkese yardımcı olmuşsun ne hoş, bende birşeyler danışmak istiyorum sana şimdi durum şu ;

Saçlarım sarıydı ama diplerimi bırakmıştım artık uzatiyim boya yapmiyim diye. Dayanamadımm kumral bir boya alıp boyadım. Tabi dipleri açmadan boyadığım için farklı tonlar oldu.

Saçımdaki boya baya aktı. Uçlar resimdeki kadar açık renkte değil açık kumral gibi duruyo ışıktan herhalde resimde baya açık gözüküyo. Evde iki tane boyam var onlarında resimini koyiyimm

Şimdi bana ne önerirsin? Öyle hemen acelem yok aslında sap sarı olmak için. Ama içim istiyo işte kurtulamadık bulaşıcı bişey
Zahmet olmazsa aşama aşama anlatabilir misinnn ?

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-yapmak-istiyorum-fotografli-yardim-ltfn.html

canım nolur bna bi el uzat ya :) bu rengi istiyorum ama bu sacı acsam ne olur bilyrm daha mı beter kızıl olur cila ike o kızıllık gider mi?

julyy son bi istek daha :)) boyamadan kaynaklanan renk hataları cila ile kapanıyormuş ya.. şimdi benim turunculu yeşilli saçıma koyultmadan hangi renkle cila yapmamı önerirsin canım

Sarışın sarışının halinden anlar arkadaşım banada fikir verebilir misin saçımın şu anki rengi bu

Ben bir kaç ton koyulaştırmak istiyorum koyu sarı olsun istiyorum nasıl yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…