al cnm
cila işlemi oldugundan acık nolarla yapıldımı saç rengin allak bullak olur. cilanı 8.1 ile yapman uygun olur
vee cilanıı biraz koyu tut cok sulandırma
Düzenleyen: julyy Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :03:58
slm hoşgeldin aramıza .. beyaz saçları kapatmak zordur kaliteli boyalarla kapatılabilir. oncelikle kaliteli igora veya loreal majirel gibi boyalarla boyamalısın ... biz saçlarının uçları dipleri değilde orta kısmı göz onune almamız gerekir cunku uçlar açık diplerde beyaz saçların oldugu için renk alması gerekir onemli olan orta tarafı açmamız. ben saçlarımı 3 seferde açma sonucu son fotograftaki saça kavuştum. üzerine küllü açık sarı ile cila yaptm ve her ay devam ettim cilaya.. cunku her saç istediği kadar açılsn sonucta cok azda olsa turuncu yansımalı kalır onu nötr etmek içide küllü sarılara ihtiyac duyulur.
saçlarını oncelikle açman gerekicek 2 belkide 3 kez ara ara dinlendirerek. saçların yıpranıksa 2 kez açıp birazdaha koyu sarı olmanı tavsiye ederim belki 3 ü kaldırmaz. saçının nasıl oldugunu geçmişinde röfle varmış cunku yanar yıpranırmı dokunamadıgm için bilemicem
julyy cim çok teşekkür ederim. ben de en son evde palette 8.0 ile diplerini boyadım beyazları kapattı. şimdi ben sadece orta kısımlarını açayım öylemi diplere ve uçlara sürmeden.yoksa yanlışmı anladım. sana çok zahmet olacak ama açma işlemini hangi marka ile yapayım. diplerine ne sureyim. saçlarımın röfleli kısmını hiç el deymeyeyim diyorum ne dersın. dip boya olarak boyanan kısımlar yıpranık değil açıkçası bana müsait olduğunda ayrıntılı yazarsan cok sevaba girersin. sana cok dua ederim. cunku yasadıgım yerde sadece market lerde satılan boyalardan alabilirim. yok yani burda ((
saçlarını herkese söyledigim gibi palette yogun açıcı bulursn elbet onunla açman lazım sür diplerin beyazmışya oralara gerek yok orta ve uç kısımlarına guzelce yedir bekle 40 dk açılsın .. sonra cıkan sonuca göre ya tekrar açıcaksn yada bal renkleri seversen uzerine cila yapıp kullanırsn sonra tekrar açarsın yıpranmasın der isen bu şekilde önerebilirim cnm
ben o kızı bulsam yolucam zaten keşke o renk olabilsek hahaha o kızın ırk koken kumral allah vergisi biz olamayız maalesef
aynen yolucam uğraşıyoruz hiç bir işe yaramıyor sorma valla...fakat bitkisel toz açıcı aldım önce onla tekrar açıp üzerine %6 oksidan ile igora royal sandre sarısı boyarsam işe yarar gibi ?? sence nedersin denemeye değer mi?
HERKESE SELAMLARRRR
YİNE SÜPER Bİ SAÇ RENGİNİ BAŞARMIŞ BİRİ OLARAK SORULARINIZI BU RENKLEdE İLGİLİ SORABİLİRSİNİZ...
PLATİN SAÇTAN BIKANLAR AÇIK SARI SAÇLARINdAN SIKILANLAR HİÇÇÇ KORKMASINLAR :)
Eki Görüntüle 868612 Eki Görüntüle 868610 [/QUOTE
julyy beni hep hadiseye benzetirler, onu gibi olmak için ne yapmalıyım, çok karsısızım biliyorum, fakat saçlarımın yıpranmasından korkuyorum, bitkisel toz açıcı ila açtııktan sonra 10.1 cila yerine ne yaparsan hadisenin saç rengi-kım sarısı? fil dişi?gibi olurum
HERKESE SELAMLARRRR
YİNE SÜPER Bİ SAÇ RENGİNİ BAŞARMIŞ BİRİ OLARAK SORULARINIZI BU RENKLEdE İLGİLİ SORABİLİRSİNİZ...
Eki Görüntüle 868612 Eki Görüntüle 868610
Sarışın sarışının halinden anlar arkadaşım banada fikir verebilir misin saçımın şu anki rengi bu Eki Görüntüle 869486
Ben bir kaç ton koyulaştırmak istiyorum koyu sarı olsun istiyorum nasıl yapabilirim?
saçlrın cok güzellll
HERKESE SELAMLARRRR
Eki Görüntüle 868612 Eki Görüntüle 868610
Sarışın sarışının halinden anlar arkadaşım banada fikir verebilir misin saçımın şu anki rengi bu Eki Görüntüle 869486
Ben bir kaç ton koyulaştırmak istiyorum koyu sarı olsun istiyorum nasıl yapabilirim?
HERKESE SELAMLARRRR
Eki Görüntüle 868612 Eki Görüntüle 868610 [/QUOTE
julyy beni hep hadiseye benzetirler, onu gibi olmak için ne yapmalıyım, çok karsısızım biliyorum, fakat saçlarımın yıpranmasından korkuyorum, bitkisel toz açıcı ila açtııktan sonra 10.1 cila yerine ne yaparsan hadisenin saç rengi-kım sarısı? fil dişi?gibi olurum
Ben saçlarımı suan çagla şikel suanki foto rengi olan kumral karamel yaptım harika oldu bi ara foto atıcam. cok zorladı ama bu renk saçlarım yıprandı biraz. hadisenin renginide bu saçıma bal rengi sürücem o renge dönücek .. yani ben bu renkleri ancak bnm kadar açık bi sarı saçı olana yardımcı olabilirim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?