hadisenin saç rengi nasıl elde edilir julycimm bize biraz bilgi versene
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-yapmak-istiyorum-fotografli-yardim-ltfn.html
canım nolur bna bi el uzat ya :) bu rengi istiyorum ama bu sacı acsam ne olur bilyrm daha mı beter kızıl olur cila ike o kızıllık gider mi?
julyy son bi istek daha :))boyamadan kaynaklanan renk hataları cila ile kapanıyormuş ya.. şimdi benim turunculu yeşilli saçıma koyultmadan hangi renkle cila yapmamı önerirsin canım
Selamm, herkese yardımcı olmuşsun ne hoş, bende birşeyler danışmak istiyorum sana şimdi durum şu ;
Saçlarım sarıydı ama diplerimi bırakmıştım artık uzatiyim boya yapmiyim diye. Dayanamadımm kumral bir boya alıp boyadım. Tabi dipleri açmadan boyadığım için farklı tonlar oldu.
Eki Görüntüle 868825 Eki Görüntüle 868826
Saçımdaki boya baya aktı. Uçlar resimdeki kadar açık renkte değil açık kumral gibi duruyo ışıktan herhalde resimde baya açık gözüküyo. Evde iki tane boyam var onlarında resimini koyiyimm
Eki Görüntüle 868827 Eki Görüntüle 868828
Şimdi bana ne önerirsin? Öyle hemen acelem yok aslında sap sarı olmak için. Ama içim istiyo işte kurtulamadık bulaşıcı bişey
Zahmet olmazsa aşama aşama anlatabilir misinnn ?
benimde saclarim da röfle var.. diplerini 9.3 loreal majirel ile 9 luk oksidan karistirip boyadim..ama biraz kizillik var..sanirim 9.1 ile falan boyamaliydim hata yaptim gibi..
aslinda balyajli saclarim olsun istiyorum..dogal olsun istiyorum artik cünkü cok dökülüyor saclarim ve diplerle ugrasmak istemiyorum...balyaj gibi bi saca sahip olabilirmiyim bu sekilde kuaföre gitmeden acaba jully ?
hadise gibi bi sacim olmasinida istiyorum aslinda oda olabilir..yani hangisi daha saglikliysa saclarim kirilsin yipransin istemiyorum artik..bana ne önerebilirsin ?
julyy saçı açtıktan sonra hemen yıkadıktan sonra mı 10.1 yada 9.1 sürücez yoksa birkaç gün sonra mı
Selam bende bisey sorabilirmiyim :)
Saclarimi hep siyah boyadim simdi son üc/dört aydan beri boyayi iyce akitiyorum. Istedigim renk acik bi kahverengi ama kizillik asla olmiycak, ama bütün kuaförlerde siyahi acarsan mutlaka kizillik olucakdir diyorlarSenin bi önerin varmi acaba?
saçının son halinin fotosunu atarsan yardımcı olurum cnm
en kaliteli boya ile kumrala dönmek istiyorsan %6 20 volumluk oksidan ile igora 8.1 ile boyamalısın. kızıllık minimuma iner. eger koyu gelmesse daha iyi tutması için 7.1 de olabilir
slm cnm hoşgeldn. saçların cok tatlı bi kumral gözüküyor tabi bu renk aktıkca yeşerme yapıyor o kötülüğü var. saçlarına 9 ve 11 numaralar evet ideal ama sen açılmasını istiyorsn sarışın olmak istiyorsn bu yuzden bu boyalar saçlarına sarılık katar fakat renk kırar açmaz. saçlarını palette 3 4 ton açıcı ile 2 sefer yeterli olabilir sana açmalısın dinlendirerek. daha sonra cila yapmalısın renk sabitlemek için. bu renkleri boyarsan 11 olan açıcı özellikte zaten daha once ben arkadasıma dip boyamıştm cok tatlı bi sarı elde etmştik. sen bu iki rengi karıştırıp bir tane + oksidan %9luk olsn ilave ederek karışımı saçının heryerine bol bol sürüp rengini açabilirsin azda olsa bu yeşerme oluşmuş saçından kurtulursn daha snra cıkan renge göre belki begenirsn kalır begenmezseende açarsın tekrar yogun açıcı ile iyice sarışınlıga yaklaşmış olursn hem :)
tabi saçlarının heryerine sürünce diplerin cıkmış oralar hafif turuncu yansıma olucak ama altlara küllü sarı vurmana gerek kalmıcak şanslısın cunku kumral ton alttan turuncu olmasını engellicek .
merhaba benim saçlarım çok sık paketler atılarak platin renk yapılmıştı ve diplerim geldi.daha önce hiç evde dip boyası yapmadım fakat son resimdeki renge bayıldım.saçlarımı resimlere ekledim.şuan elimde palette yoğun renk açıcı ve palette küllü açık sarı boya mevcut 1 er kutu.sence nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim.Ayrıca bu kadar güzel bir sarı yı kuaförler bile yapamıyorken evde yapman gerçekten takdir edilir :)tbrk ediyorum seni ve bu konuda bizleri aydınlattığın içinde tşk ederim.
sacımı acmadan mı boyayim cnm direk:26:
canımcım her hali burda ilk halinden son haline kadar...
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/668636-hadi-kizlar-birsey-soyleyiiiinnn.html
yaptıgın hatayı yazdım ha dersenki ben istemiyorum bu rengi koyultalım onuda yapabiliriz istedigin renk söle yeterli[/QUOTE
çook tşk ederim julyy. açma taraftarıyım .. bu aşamadan sonra koyu boyamam.. o zaman biraz bakım yapayıim haftaya açayım.. gelişmeleri paylaşırım...
Hangi boya ve kaç numara boyanız . Ne kadar canlı ve parlak
9.5 palette boyayabilirsin cnm fakat bu boyayı içindeki oksidanla değil %6lık oksidanla boyamalısn
Hiç 5.1 küllü kahve kullanınız varmııııı? Saçımdaki kızıllığı hiçbi şekilde alamıyoruuum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?