• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

cnm ben netten sipariş vermiştim o boyanın fiyatı biraz daha pahalı eger cok boya gidicekse lorealin serisinede bakabilirsn bornova merkzde depoda satılıyor alabilirsin cok yakında bende kendi yerimi açıyorum zaten senide beklerim :1:

Hadi ya çok sevinirm valla öyle bişey yaparsan cnm hayrlısı olur inşş :) nerde açıcaksın ?

Hadi ya çok sevinirm valla öyle bişey yaparsan cnm hayrlısı olur inşş :) nerde açıcaksın ?

kuaför malzemeleri satan yer 1 tane (merkezde) ben 2 olucam inş. hem gelenlere önerilerim olucak hemde satış butun majirellere kdr netten toplu siparişle dukkanda herkes istedigi markayı bulucak bakalım hayırlısı cnm saol :)

Hadi inş ya valla benim için süper olcak :) Bu arada cnm lorealde çok açık küllü kumral diye bi renk yok neyle boyamalıym 9.1 küllü sarı var olur mu

Hadi inş ya valla benim için süper olcak :) Bu arada cnm lorealde çok açık küllü kumral diye bi renk yok neyle boyamalıym 9.1 küllü sarı var olur mu

9.1 (saç tonun suan koyu) turunculuklarını alır ve 2 kat açılır saçın hoşuna gidermi öle bilemedim heryeri bir renk boyayla olmuyor dalga dalga kalıyor cunku kendimden bildiğm için oyuzden 8.1 ler sana uygun olucak bence... ya yurt dışında inanılmaz renkler var nie turkiyeye gelmiyolar anlayamıyorum :( senin saç gibi renkleri kızlar bi boyayla ne renklere çeviriyor ama işte turkiyede yok o boyalar sanırım kuaförler hepten işsiz kalır die hahaha

bak bi kız konu açıp 7.1 ine boyamış majirelin farkını görmen için o konuya bakabilirsn turuncu yansımaları nasıl kapatıyor. 8.1 dahada gzl yapar tabi o ayrı

bak bi kız konu açıp 7.1 ine boyamış majirelin farkını görmen için o konuya bakabilirsn turuncu yansımaları nasıl kapatıyor. 8.1 dahada gzl yapar tabi o ayrı

Evet gördüm saçı aynı benim gbi süper olmuş harika kapatmş ama ben o kdr koyu istemiyorm iste :) 8.1 saçımda değişiklik yapar mı sence ?

Evet gördüm saçı aynı benim gbi süper olmuş harika kapatmş ama ben o kdr koyu istemiyorm iste :) 8.1 saçımda değişiklik yapar mı sence ?

7ler koyu 8ler 1 tık daha açık renkler oldugu için tonun 1yada 2 kat daha açılır o saç yapına baglı tabi ama turuncu yansımaların aza iner daha duz naturel bi renk elde edersn

7ler koyu 8ler 1 tık daha açık renkler oldugu için tonun 1yada 2 kat daha açılır o saç yapına baglı tabi ama turuncu yansımaların aza iner daha duz naturel bi renk elde edersn

Anladm cnm ben hem kızıllık gitsin hemde bi iki ton açılsın istiyorum zaten. O zaman şimdi 8.1 alıp boyaym bi daha ki boyamamda 9.1 alırım. Tabi 8.1le ne olcam bilmiyorm çokta hayal kurmuyorm çünkü saç konusunda hayal kırıklıklarm biraz fazla :)

Eki Görüntüle 779623 duz saçta bu şekil durur cnm. ombre adı verilmiş cunku bu yurt dışında henuz turkieye gelmedi özel bi fırçası ile ama işin özü aynı 3-4ton açıcı tek farkı içinde fırcası olması ... sende herhangi bi fırça ile saç uçlarına istediğin yerden başlayarak açıcıyı fırcanın uzerine sürüp tarar gibi bu şekil yapabilirsin.. yada ben yapamam zor olur der isen krepe balyaj yapabilirsn aynı sonuc cıkar krepe balyajıda saçını kalın tutamlara ayırıp aşşalarından tutam alıp tiftme taragı ile tiftip kalan yerleri paketleme işlemine denir.

Ya benim röflem aktı aynen böyle oldu saçlarım.. :)

Tonlar da çok yakın, benim kendi saçım(üstteki) 1-2 ton daha açık..
Böyle görünce pek bi beğendim. :) :nazar:

Kaçlık oksidanla? Ayrıca tekrar açmama da gerek yok değil mi?

hayır tatlım içindeki oksidanla boyayabilirsin açılıcaktır fakat diplerini hep kontrol et fazlada açılmasın :) 10.1 le yaparsan hatta dahada iyi olur saçı cok yormayalım istersen 11.1 12.1 lerle. simdi fotografta cunku cok koyu durmuyor ama sen görüyorsn cok koyu değilse 10.1 baya bi renk farkı var koyu ise 11.1 ile boyayabilirsn.

Ya benim röflem aktı aynen böyle oldu saçlarım.. :)

Tonlar da çok yakın, benim kendi saçım(üstteki) 1-2 ton daha açık..
Böyle görünce pek bi beğendim. :) :nazar:

hmmm ozaman harika bi saç rengin var desene :))) evet bu imaj röflesini artık bırakmış imajı zaten sene geçmişte ucta kalmış gibi ama MOdA oldu :1:

hmmm ozaman harika bi saç rengin var desene :))) evet bu imaj röflesini artık bırakmış imajı zaten sene geçmişte ucta kalmış gibi ama MOdA oldu :1:

Teşekkür ederim kuzum. :16:
Aynen canım boşvermişlik modeli :1:
Annem, aboo insanlara karşı nasıl geziyosun böyle ikinci röfleyi attırmaya parası yok dicekler diyor. :1: :1:

Anladm cnm ben hem kızıllık gitsin hemde bi iki ton açılsın istiyorum zaten. O zaman şimdi 8.1 alıp boyaym bi daha ki boyamamda 9.1 alırım. Tabi 8.1le ne olcam bilmiyorm çokta hayal kurmuyorm çünkü saç konusunda hayal kırıklıklarm biraz fazla :)

bundan oncesi boya numaran neydi 7ler ise 8.1 bi ton daha açık gözükücektir gözüne.. ben biraz daha açık olsn istiyorum der isen 9.1 i boya gitsn. ben her boyayı kafama sürdüğüm için öle cok arastırmıyorm ne cıkarsa cıksn sonuc gzl oluo zaten 1 yıkama sonrası.. sizin renkler kolay duz boya ama sarılar cok zor bigun saçlarını ben kdr cılgınlık yapıp açarsan ozaman gör zorlugu :d

Teşekkür ederim kuzum. :16:
Aynen canım boşvermişlik modeli :1:
Annem, aboo insanlara karşı nasıl geziyosun böyle ikinci röfleyi attırmaya parası yok dicekler diyor. :1: :1:

yooo vallahi simdi deli gibi ombre cılgınlıgı var :))) şanslısın ben simdiki aklım olsa paso dip boyuyordum yarılamıştm artık sonra komple açtım açmazdm vallahi bu renklere aşıgım cunku ama bnm gibi platine yakın renkte koyultma işlemi fazlasıyla zor oldugu için kendimi toplayıp yapmam gerekiyo ama kafama ne renk koyduysam yaptıgım için simdiki ulaşmak istediğim renk bak bu :) seninkine yakın sanırım $222bd34ee3f639265b0151e9ca5c119c.webp

yooo vallahi simdi deli gibi ombre cılgınlıgı var :))) şanslısın ben simdiki aklım olsa paso dip boyuyordum yarılamıştm artık sonra komple açtım açmazdm vallahi bu renklere aşıgım cunku ama bnm gibi platine yakın renkte koyultma işlemi fazlasıyla zor oldugu için kendimi toplayıp yapmam gerekiyo ama kafama ne renk koyduysam yaptıgım için simdiki ulaşmak istediğim renk bak bu :) seninkine yakın sanırım Eki Görüntüle 815358

Ay sorma canım ya öyleymiş.. :)
Ben bilinçli yapmamıştım aslında, hani aksın gitsin uçlarını alayım da doğala döneyim diye yaptım.. :1:
Uçları da baya baya sarı alıncak kesilcek gibi değil. :)

Benim saçım bundan azıcık koyu canım, ilk altıntıladığım resimle bu resmin arasında kalıyor. :)
Güzel renk bu, çok güzel renk. :16:

bundan oncesi boya numaran neydi 7ler ise 8.1 bi ton daha açık gözükücektir gözüne.. ben biraz daha açık olsn istiyorum der isen 9.1 i boya gitsn. ben her boyayı kafama sürdüğüm için öle cok arastırmıyorm ne cıkarsa cıksn sonuc gzl oluo zaten 1 yıkama sonrası.. sizin renkler kolay duz boya ama sarılar cok zor bigun saçlarını ben kdr cılgınlık yapıp açarsan ozaman gör zorlugu :d

O zaman ya 8.1 ya 9.1 almaya gidince karar vericem :))) boyadıktan sonra resim paylaşrm bende çok merak ediyorum ne renk olcak btsin artk bu çile ne zormuş şu saç rengini oturtmak :D oturtamadık gitti arkdşşşş :) Bu arada evet sarı saçlar çok havalı ve güzel görünüyor karşıdan ama kendme hiç yakıştıramıyorm röfle balyaj falan onlara daha sıcağım :) ama tabi yakışanada yakışıyo yani mesela sana :)

Ay sorma canım ya öyleymiş.. :)
Ben bilinçli yapmamıştım aslında, hani aksın gitsin uçlarını alayım da doğala döneyim diye yaptım.. :1:
Uçları da baya baya sarı alıncak kesilcek gibi değil. :)

Benim saçım bundan azıcık koyu canım, ilk altıntıladığım resimle bu resmin arasında kalıyor. :)
Güzel renk bu, çok güzel renk. :16:

evettt bende aşık oldm bu renge karamel kumral altın kahve karışımları ile elde edilebilcek gibi gözüküyorya bakıcaz inş tuttururum :)) bu kışa saçların istemedende olsa modaya uygun olmş işte süper gule gule kullan :))

evettt bende aşık oldm bu renge karamel kumral altın kahve karışımları ile elde edilebilcek gibi gözüküyorya bakıcaz inş tuttururum :)) bu kışa saçların istemedende olsa modaya uygun olmş işte süper gule gule kullan :))

Çook teşekkür ederimm..:16:

O zaman ya 8.1 ya 9.1 almaya gidince karar vericem :))) boyadıktan sonra resim paylaşrm bende çok merak ediyorum ne renk olcak btsin artk bu çile ne zormuş şu saç rengini oturtmak :D oturtamadık gitti arkdşşşş :) Bu arada evet sarı saçlar çok havalı ve güzel görünüyor karşıdan ama kendme hiç yakıştıramıyorm röfle balyaj falan onlara daha sıcağım :) ama tabi yakışanada yakışıyo yani mesela sana :)

o oturtma işlemleri adamı kanser eder bilmezmiyimmm :1:bekliyorum fotonu :) cok tşkrler cnm ama ben artık sarıdan kusucam :dd sıkıldm ben bu renkten paylaşmıştm istedigim rengi ustte bakarsn o renk yapıcam kış aylarında karamel tonları favorim. hem böylece saçlarımı dinlendirmiş olurum yaza dogru bi kez açarım oreal ile yine sarı olurum aslında bölesi basitte işte insanlar korkuyo kafalarına o tozu sürmeye bende alışkanlık yaptı hehe

Back
X