cnm bnm daha var haber vericem burdan herkese zaten :) dediğim gibi suan ancak gıda çarşısı yada nette sachhane var oralardan sipariş verebilirsin
Cnm gıda çarşısında ne kadardır fiyatı _? bi fikrin var mı çünkü benim saçıma 3 tane anca yeter :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bnm daha var haber vericem burdan herkese zaten :) dediğim gibi suan ancak gıda çarşısı yada nette sachhane var oralardan sipariş verebilirsin
Cnm gıda çarşısında ne kadardır fiyatı _? bi fikrin var mı çünkü benim saçıma 3 tane anca yeter :)
onlar biraz pahalı orda kaça bilmiyorum ama normali 21 60ml tup boya.
onlar biraz pahalı orda kaça bilmiyorum ama normali 21 60ml tup boya.
canım merhaba garnier 9.13 boyayacağım hep diplerim için hemde komple
saçım bu tonda ama diplerle uçlar arasında hep fark oluyor dipler turuncu uclar açık sarı oluyor her boyamada en son garnier 110 ile boyamıştım şimdi bunu denemek istiyorum sence nasıl bir sonuç olarım acabaEki Görüntüle 842803
Hadi ya ben 12 15 arası diye duymuştum cnm neyse naplm gidince görcez :) oksidanınıda ek ücret veriyor muyuz yoksa bu fiyatın içinde midir
evet ondan yanlız saçların kalın telli ve gür 3 paket yeterli olur saçına bol al heryerini eşit acman gerekir 1 kez açıcaksın bunuda 8.3 o jeniferin ara rengine alt açık bi zemin ayarlamak için yapacaksın. daha sonra loreal majirel mukemmel bir boyadır 8.3 ünü alıcaksn yine saç yogunluguna göre al cnm boyalarını ve boya komple açma işlemi sonrası o rengi alır zaten saçın geriyede krepe balyajın kalır.. balyajını oreal ile açmalısın istediğin sarıyı elde edene kadar paketlerini kontrol ettir bir kişi yardımı ile yap bu işlemi ve sonuç fotolar tarzı olursn tabi balyajjın duzgun ve eşit atılırsa
Jully merhaba.majirel 8.3 al demiştin ama bulamadım.perfect 8.3 aldım.koyu olur mu?koyu renk bir renk istemiyorum.trşekkürler
perfect konusunda o renkle ilgili bi bilgim yok cnm
Yazdığını görmeden sormuşum pardon.onları versem açtıktan sonra 8.0 ve 9.3 alsam yine karıştırsam?
Eki Görüntüle 844152 saçlarım bildiğin turuncu oldu .açtım saçlarımı.bj renk olması normal mi.8.3 boyayı yapayım mı hemen?sabah kocam farketmez inşallah saçımıbana acillll yardımmmm.normdl mi bu renk olması ?
Teşekkürler.julyy evde yarım tüp 9.3 boyam var.perfect.8.3 içine yarım tüpü sıksam daha açık renk elde edermiyim?kusura bakma çok soruyorumumarım sıkmıyorum
Ahhh!cevap gelmeyince karıştırdım ve şu an saçımda2 tüp 8.3 ile yarım tüp 9.3 koydum ah deli kafam!8.1 var yarım tüp elimde üstüne cila yapsam olurmu?
Çok kötü olur mu julyy ;(