Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

Eki Görüntüle 845174 yam olarak istediğim bu renk.haftayadediğin markayıboyuyorum

bu saç rengini atıyorum ona göre al boya cnm $Loreal-Majirel-7.3-Kumral-Dore-Saç-Boyası.webp saçını bu renk istiyorsan 7.3 alıcaksın ok.. o bana ilk gösterdiğin yukardaki renk yani doreliği bol olanı istiyorsanda 8.3 yani Eki Görüntüle 845176 bu renk olucaksın karar senin tamam cnm...

July merhaba; Sırf sana yazabilmek için foruma yeni üye oldum. Benim senelerce sapsarı olan saçlarımı bir heves geçen sene kumral bal rengi arası bir renge çevirdim. 1 sene boyuncada severek kullandım. içerisinde kızıllık olmayan bir renk idi. Sarı aşkım tekrar kabarınca kuaförümün yolunu tuttum. saçlarımı ilk koyultmadan önce tekrar sarıya dönebileceğim renkler olsun dememe rağmen baya uğraşarak saçlarımı açtı. üzerinede boya yapıldı ama oda ne !!!! saçlarım turuncumsu garipimsi berbat ötesi bir renk.! Sarımtrak garip bir renk. Bir süre idare et tekrar boya yapılacak dendi. Tabi ben 15 senelik kuaförümden ağlayarak çıktım. İsmen baya tanınmış ve oldukça mini bir servete maal olan kuaförüme bir daha tekrar gitmek? adını duyunca bile ağlayasım geliyor.!!! Hayatım boyunca hiç evde saç boyamadım, ancak oldukça güvenilir kuaförlerden bile böyle sonuçlarla çıkılınca insan altarnatifler arıyor. Bana önerebileceğin herhangi bir işlem varmı? Bu renkten kurtulmak için gidip komple siyaha boyatmak üzereyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kusura bakma oldukça uzun oldu. Fazla dertliyim.

July merhaba; Sırf sana yazabilmek için foruma yeni üye oldum. Benim senelerce sapsarı olan saçlarımı bir heves geçen sene kumral bal rengi arası bir renge çevirdim. 1 sene boyuncada severek kullandım. içerisinde kızıllık olmayan bir renk idi. Sarı aşkım tekrar kabarınca kuaförümün yolunu tuttum. saçlarımı ilk koyultmadan önce tekrar sarıya dönebileceğim renkler olsun dememe rağmen baya uğraşarak saçlarımı açtı. üzerinede boya yapıldı ama oda ne !!!! saçlarım turuncumsu garipimsi berbat ötesi bir renk.! Sarımtrak garip bir renk. Bir süre idare et tekrar boya yapılacak dendi. Tabi ben 15 senelik kuaförümden ağlayarak çıktım. İsmen baya tanınmış ve oldukça mini bir servete maal olan kuaförüme bir daha tekrar gitmek? adını duyunca bile ağlayasım geliyor.!!! Hayatım boyunca hiç evde saç boyamadım, ancak oldukça güvenilir kuaförlerden bile böyle sonuçlarla çıkılınca insan altarnatifler arıyor. Bana önerebileceğin herhangi bir işlem varmı? Bu renkten kurtulmak için gidip komple siyaha boyatmak üzereyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kusura bakma oldukça uzun oldu. Fazla dertliyim.

oy cnm cok geçmişler olsun kıyamam üzülme sana yapacagı işlem okadar basitmişki aslında ben bu kuaförleri bu yuzden anlamıyorum. zaten amaçları fazla işlem yaptım göstermek için fazla para almak için herşeyi karıştırıyorlar. saçını ilk ben sarı istiyorum dediğinde komple saçındaki koyulugu akıtsaydı üzerinede eger turunculuuk varsa gzl bi küllü boyasaydı emin ol cok cok daha iyi olurdu neyse ben saç rengini tam görmem lazım saçın önceden sarı ve uzerine bu işlemler yapıldıysa seni eski haline getirebiliriz bu oldukca kolay olur ama saçlarına sakın siyah sürme hayatın iice kabusa döner tatlım sen bana lütfen eklenti ekle kısmından saçının fotografını atarsan yardımcı olurum seve seve :) sakın üzülme herşeye çare vardır bende :1:

ve ayrıca ben kendim bi ara saçlarımı degiştirme gibi bi hata yapmıştm saçlarım cok bakırlı olmştu tekrar ( aynı gun içerisinde hemde ) sarıya dönen nadir insanlardanım :dd

Son düzenleme:
Yarın sabah ilk işim foto eklemek olacak. Çok taktir ediyorum seni aynı gün içerisinde saç boyama herkesin cesaret edebileceği bir şey değil. Gerçi kuaförler mecbur bırakıyorlar resmen. Neredeyse bir asgari maaş ödüyoruz ve memnunda olamıyoruz. Bu arada saçlarım oriel ile açıldı; üzerinede boya yapıldı .. Buna rağmen saçlarım turunculu koyu sarı gibi bir renk oldu, aralardada sarılar var gibi.Boyatmadan önceki rengimdede uçlarım sarıydi kumral.bal rengi arasına. j-lo tarzı bir saçtı. Ay allahım birde 15 sene yahu huyumu suyumu biliyorsun.! Bianda sarıda yap demedimki, başta kötü bir renk olacaksa yavaş yavaş dönelim dedim üstelik. . Paramla rezil oldum resmen. Kusura bakma çok uzun yazıyorum fakat feci doluyum.

Son düzenleme:
Yarın sabah ilk işim foto eklemek olacak. Çok taktir ediyorum seni aynı gün içerisinde saç boyama herkesin cesaret edebileceği bir şey değil. Gerçi kuaförler mecbur bırakıyorlar resmen. Neredeyse bir asgari maaş ödüyoruz ve memnunda olamıyoruz. Bu arada saçlarım oriel ile açıldı; üzerinede boya yapıldı .. Buna rağmen saçlarım turunculu koyu sarı gibi bir renk oldu, aralardada sarılar var gibi.Boyatmadan önceki rengimdede uçlarım sarıydi kumral.bal rengi arasına. j-lo tarzı bir saçtı. Ay allahım birde 15 sene yahu huyumu suyumu biliyorsun.! Bianda sarıda yap demedimki, başta kötü bir renk olacaksa yavaş yavaş dönelim dedim üstelik. . Paramla rezil oldum resmen. Kusura bakma çok uzun yazıyorum fakat feci doluyum.

bence o kuaförün ismini burada söyleki insanlar gitmesin saklama rezil olsunlar bnm zamanında bi kuaför yakmıştı saçlarımı hemde ilk röflemdi butun izmire rezil etmiştim o herifi sen nie saklıyorsunki. yani buyuzden ben seni anlıyorum cnm bir bayanın en önemli yeri saçıdır bence kotu oldumu morelman düşüyorsun hiçbişeyi uzerine giysen begenmiyorsun makyajı bile :/ ama dediğim gibi senin saçlarını oreal ile açtıktan sonra acaba ne renge boyadı ben onu merak ettim... bu sonucun cıkması cok enteresan fotonu görünce anlarız .. fotografını mumkunse bir flashlı birde flashsız çekip koyarsın

Julyy merhaba :) bugün görümceme gittik saçımı sordu, kendim yaptım dedim inanmadı.seni anlattım bolca:) saçlarını gösterdim bayıldı .benim saçlarımı da yapalım dedi,üye olmadığı için ben soruyorum seni rahatsız etmeye devam yani 😍ben saçlarını çektim ,sence platin zor olurmu senin rengin

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 74
Julyy merhaba :) bugün görümceme gittik saçımı sordu, kendim yaptım dedim inanmadı.seni anlattım bolca:) saçlarını gösterdim bayıldı .benim saçlarımı da yapalım dedi,üye olmadığı için ben soruyorum seni rahatsız etmeye devam yani 😍ben saçlarını çektim ,sence platin zor olurmu senin rengin

:) hoşgeldn cnm sorun değil sorabilirsinz herzaman görümceyede selamlar tşkrlerimi iletirsin.. bana yolladıgın fotograflarda aynı kişimi cunku birisi baya uçlar açık diger karelerde uçlar bakırlı ??

evet aynı kişi.birinde saçı toplu sonra açıp çektim.çok sarı görünen uçlar ve üstten.sonra üstleri ayırıp altta kalan yerleri çektim.saçın tepe noktasının altları bakır gibi ama saçı açık bırakınca üstler sarı görünüyor.2 yıldır 8.0 +9.3 karıştırıp boyuyor

evet aynı kişi.birinde saçı toplu sonra açıp çektim.çok sarı görünen uçlar ve üstten.sonra üstleri ayırıp altta kalan yerleri çektim.saçın tepe noktasının altları bakır gibi ama saçı açık bırakınca üstler sarı görünüyor.2 yıldır 8.0 +9.3 karıştırıp boyuyor

anladm cnm yanlız saç uçlarında yıpranma var sanırım ve sarılar zamanla turunculaşır ama görümcenin yeşerme yapmış yani banyo suyu vs yapabiliyor bunu. oncelikle dipleri cok cıkmış cnm diplerini o koyu yere kadar komple açmanız lazım en önceki işlem o uc renklerine dokunmadan dip ve orta kısımları ya isterse boyalar la misal 11 12 serilerin içlerinde açıcı özelliği var onlarla açmalısınz komple (yavaş yavaş açmak isterse) yada oreal le 2 seferde sapsarı olur komple açıcı sürüceksinz yine diyorum uçlar harici .. bu işlemler bittikten sonra 10.1 palette alıp cila yaparsanız ki cıkan sonuc eger koyu sarı olursa direk boyamalısınz buu boyayı .. benim saçlarım az bi turuncu yansımalı açılmıştı ben cila yapmıştm... cıkan sonuca görede cilasını atarsanız İŞTE BENİM SAÇLARIM :1:

dipnot : her saç yapısı farklıdır kimi saç cabuk açılır kimi saç inatdır zorlar yapısını görümcen bilir sacının az çok ona sor oncelikle ona göre hareket edin cnm

palettenin yoğun açıcısıyla uçlara dokunmadan 2kez açacağız.arası ne kadar olacak açmaların.sonra 10.1 ile cila.yoğun açıcı da açarmı acaba sarıya kadar

palettenin yoğun açıcısıyla uçlara dokunmadan 2kez açacağız.arası ne kadar olacak açmaların.sonra 10.1 ile cila.yoğun açıcı da açarmı acaba sarıya kadar

cnm yogun açıcı açar elbette ama işte biraz turunculuk bırakıyor bnm saçlarım orealle komple ben dumanlar cıkana kadar hatta korkmadım açtm ondan beyaz oldu... yogun açıcılar turuncumsu açıyor tabi yine sarışın cok hoş sıcak bi renk yakalarsınz da ben kadar platin olmaz maalesef

yogun açıcı saçı yıpratmaz cok fazla onla yapabilirsinz... ben tecrubeliyim size oreali önermeye korkuyorum zaten :)

Son düzenleme:
ben yapabilirmiyim acaba yap dedi ama ... mavi toz orial mi kullanalım.her parçayı pakete mi alacağım.kaçlık oksidan...

cnm yogun açıcı açar elbette ama işte biraz turunculuk bırakıyor bnm saçlarım orealle komple ben dumanlar cıkana kadar hatta korkmadım açtm ondan beyaz oldu... yogun açıcılar turuncumsu açıyor tabi yine sarışın cok hoş sıcak bi renk yakalarsınz da ben kadar platin olmaz maalesef

yogun açıcı saçı yıpratmaz cok fazla onla yapabilirsinz... ben tecrubeliyim size oreali önermeye korkuyorum zaten :)

senin saçından istiyor,bayıldı rengine

ben yapabilirmiyim acaba yap dedi ama ... mavi toz orial mi kullanalım.her parçayı pakete mi alacağım.kaçlık oksidan...

pakete almıcaksınz cnm komple sürüceksinz pakete alma işlemi röfledir. saçını komple açmak artk sapsarı olmak istiyorsa komple ben size önerebilecegim hem markası cok süper hem açıcıcılıgı muthiş olan kendiminde kullandıgım $SCHWARZKOPF-IGORA-SAC-ACICI-TOZ-MAVI-450-GR__79096489_0.webp öneririm ve bu urunu kesinlikle %12lik oksidanla değil %9 oksidanla saçına uygularsın.. harika bi sarı elde edersinz

Back
X