Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

ne kadar zaman arayla uygulayalım.diplere en son sürelim değil mi .

hayır eşit oranda hızlı hızlı sürceksin butun koyuluklara dipler sıcak oldugu için cabuk açılıyorya diplere sürerken 1-2 milim aşşadan yapmayı başarırsan daha naturel durur. sonrası cila yapıcaksınz eşitlenir o dipteki boyamadgn yer.. orta kısımda cok gzl açılır zaten bal rengi hoş olucak yani.. bak igora ile açmştm komple en son tekrar bu renk oldu (diplere getirmeden uyguladım koyu sarı olan yerleri açtıgımda) $mmm.webp

ya zaten gösterdim senin saçları hemennn dedi ben de istiyorum.2 yıl öncesine kadar o da hep platin kullanıyordu ama bi dolu para verip.harika saçların var nazar değmesin.ne kadar aralıklarla derken,2 kez aç dedin ya aynı gün mü açalım.10.1 cilayı 6 lık oksidanla mı yapalım.

ne kadar zaman arayla uygulayalım.diplere en son sürelim değil mi .

ben size bi güzellik daha yapayım bak bu fotomda 1 kez açtıgım renk bu şekil olucak ilk ozamanlar yogun açıcı ile açmıştım bu toz yoktu elimde $vbn.webp

saçlarını 1 hafta 10gun dinlendirdikten sonra tekrar açabilirsinz bu tonu begenmez ise ben bu tonu cok zaman kullandım
evet %6 oksidan + 10.1 cila yapıcaksınz..

Son düzenleme:
çoook teşekkürler canımmm platin ayrı bi güzel olmuş sende.valla saçlarına baktıkça saç rengimi açasım geliyor :)))
10.1 cilayı 6 lık oksidanla değil mi canım?iyi geceler .....çok iyisin valla....ve o kadar işleme rağmen de saçların çok sağlıklı.

senin ilk açıcıdan sonra da rengi harika olmuş,o da yoğun açıcıymış.benimki niye tupturuncu oldu ki?senin saçın harika olmuşşş

çoook teşekkürler canımmm platin ayrı bi güzel olmuş sende.valla saçlarına baktıkça saç rengimi açasım geliyor :)))
10.1 cilayı 6 lık oksidanla değil mi canım?iyi geceler .....çok iyisin valla....ve o kadar işleme rağmen de saçların çok sağlıklı.

cnm cok tşkrler bakım yapmayı ihmal etmicek tabi ben haftanın 3 gunu bakım yapıyorum. gliserinli su en iyisidir (kuru saça 3gunde bir.. gece yatmadan once yuvarlak uçlu tarak ile sıkıp tarasın) saçın kurulugunu alır parlaklık verir. tabi zeytnyagı susam hint yagınıda uunutmamak gerekir. john frieda nın anında kurtarım maskesini uyguladım oda cok kurtarıcı bir urun zamanla sonucunu aldım sizde bu şekil bakımla sarı parlak saçlara sahip olursunuz görümcene söylersin. evet cilayı %6 ve tüpün yarısını sıkıcaksınz ilk cila sonrası grilik oluyor sonra o yıkama sonucu beyaza dönüşüyor gri olmasının sebebi küllülük verip turuncuları alıyor) ... saçlarına açıcıyı sürdükten sonra yıkarken uçlara o açıcının suyunu yedire yedire yıkasın uçlar dahada açılsın bunu ihmal etmesin. iyigecelerr

senin ilk açıcıdan sonra da rengi harika olmuş,o da yoğun açıcıymış.benimki niye tupturuncu oldu ki?senin saçın harika olmuşşş

işte söylediğim gibi saç yapısıyla alakalı bnm saçlarım oncesi hiç açıcı uygulanmamıştı yıpranmamıştı saçım yorgun değil uysal belki ondan senin inat biraz zor açılıyor ama cok gzl olucak seninkide bana guven :) öptm

jully son bişey sorup yatacağım valla deme bu kız ne çok soruyor ne maymun iştahlı diye :( çağla şikelin bi resmini ördüm çok beğendim.benim saçımda nasıl durur sence?özellikle mavi kıyafetli olan

Eklentiler

• $çağla.webp
    $çağla.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 51
  • $cagla-sikel-reklamlardan-servet-sahibi-oldu_709478_720_400.webp
    $cagla-sikel-reklamlardan-servet-sahibi-oldu_709478_720_400.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 66
jully son bişey sorup yatacağım valla deme bu kız ne çok soruyor ne maymun iştahlı diye :( çağla şikelin bi resmini ördüm çok beğendim.benim saçımda nasıl durur sence?özellikle mavi kıyafetli olan

cnm bu tonu bende denemiştim cok yaşlı tonu bu begenmedm .. çaglaya yakışmış cunku prof makyajla süslüyolar kadın solaryumdan cıkmıyor bizler beyaz tenliyiz sakın deneme bile derim ben ... ben demet akalının rengine hastayım bu renkten sıkılıcam ben yine biliyorum kendimi direk 8 ile 8.3 boyucam aralarada balyaj yani hemen hemen senin istedigin suanki tonunu bende yapıcam ilerde

hayır eşit oranda hızlı hızlı sürceksin butun koyuluklara dipler sıcak oldugu için cabuk açılıyorya diplere sürerken 1-2 milim aşşadan yapmayı başarırsan daha naturel durur. sonrası cila yapıcaksınz eşitlenir o dipteki boyamadgn yer.. orta kısımda cok gzl açılır zaten bal rengi hoş olucak yani.. bak igora ile açmştm komple en son tekrar bu renk oldu (diplere getirmeden uyguladım koyu sarı olan yerleri açtıgımda)Eki Görüntüle 846558

Mankenlere tas cikartacak kadar guzelsin masallah

Canim merhaba Ben daha oncede sormustum ya gormedin yada Bencevabi gormedim bende kiloluk acici alcam igora loreal platinium morfose bide loreal keratin var vhangisini alayim benim saclar cok cabuk uzuyor cunku hatta diplere acici ve ciladan bir haft a sonra bir cm e yakin uzamisti

Canim merhaba Ben daha oncede sormustum ya gormedin yada Bencevabi gormedim bende kiloluk acici alcam igora loreal platinium morfose bide loreal keratin var vhangisini alayim benim saclar cok cabuk uzuyor cunku hatta diplere acici ve ciladan bir haft a sonra bir cm e yakin uzamisti

ıgora kendimde kullanıyorum tatlım öneririm cok gzl açıyor ve yıpratma oranı yok yani bende hiç olmadı :) cnm cok kişi soru soruyor ya bazen gözden kaçabiliyor. bnmde dipler ck cabuk uzuyor sende bnm tarzımda yapabilirsin yani bikaç ay 10.1 ile aça aça gidiyorum sonra ust kısmım uzayınca komple açıyorum her ay açmaktan kurtuluyorum 3 4 ayda 1 açıcı sürüyorum uzayan diplerime sanada tavsiyemdir öptüm... ayrıca iltifatın için cok teşekkür ederim o senin guzel bakışın sağol

Resim eklemeye beceremedim ben july. İpad'den girdigim icinmi acaba? Yarına kadar düzelmesi lazım bu saçlarımın. Off ki ne offf!

julyy lütfen banada yardım et. saçım koyu kumral aralarda kızılımsı turuncumsu yansımalar wardı. yani boya üsyüne boyalardan dolayı böyle olmuştu. zemin reng siyah.. 2 gün önce loreal ile açtım ama iğren bir turuncuoldu. şimdi hafif tatlı sarımsı karamelimsi bir renk istiyorum ne renk ile boyamalıyım... turuncular nasıl yok olur... şimdiden tşk canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X