Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jully merhaba, daha önce tavsiyelerine uyarak saclarimi acmis, önce 9.1 sonra 10.1 ile boyamistim ama bir kac yikama sonrasi cirkin bir renk aldi cingene sarisi hatta daha cirkin bir sey oldu turunculasti bende 8.1 boyadim turuncular kapandi acik kumraldan koyu sariya dönük bir renk halini aldi bir kac yikamaya oda akti ve koyu sari oldu, fotograf yükleyemiyorum tarayici kapaniyor.
neyseki simdi turunculuk yok ama daha yumusak bir sari istiyorum, genc isi yasli göstermesin. Ne önerirsin?
koyu kahve saclarımın uclarını nasıl dore,altın,karamel yapabilirim jully?
julyy lütfen banada yardım et. saçım koyu kumral aralarda kızılımsı turuncumsu yansımalar wardı. yani boya üsyüne boyalardan dolayı böyle olmuştu. zemin reng siyah.. 2 gün önce loreal ile açtım ama iğren bir turuncuoldu. şimdi hafif tatlı sarımsı karamelimsi bir renk istiyorum ne renk ile boyamalıyım... turuncular nasıl yok olur... şimdiden tşk canım..
Resim eklemeye beceremedim ben july. İpad'den girdigim icinmi acaba? Yarına kadar düzelmesi lazım bu saçlarımın. Off ki ne offf!
Julyy merhaba canım.majirel 8.3 ile koyulaştırıp sonra balyaj atacaktık ya,saçımın rengini açık şekilde eşim çok beğendi :) sizin açık renk saçlarınızı görünce canım istedi:)sana bişey danışmak istiyorum: balyajı bu rengin üstüne atıp ,biraz açık renk hevesi alıp majirel 8.3 ü üstüne boyasak sonralarında ... Sence nasıl olur?
ben saclarıma kuaförde 4 ay önce röfle attırdım sonra dıbı cıktı dıye ıkı ay önce 9.0 vital boya küllü sarı ıle dıp boyası yaptım güzel oldu ama koyu geldı bana gecende yıne 3 hafta oncesınde 10.01 alix marka ile boyadım oyuncak bebek sacı gibi oldu diplerim uclar zaten platindi.yıkaya yıkaya bıldıgın gold altın sarısı oldu sımsıyah degıl orjınal rengim koyu kahve .sımdıki hedefım 11.01 yada daha acık bir renkle üstüne boya yapsam yıne platine dönermi bu renk yoksa oreal tozla mı acmalıyım boya ustune koparmıkı sacım.birde oreal toz olmasa bile zaten boyanın numarası yukseldıkce ıcındekı acıcılık mıktarıda yukselıyor oreal sartmıki.
alix avien boya herzaman koyu cıkartır o markanın özü bu zaten ben o marka bile 1 kez dip yapmıştm pişman oldm küllü sarı die boyadım duman rengi cıktı diplerim. tavsie etmem. oreal toz koyu saçtan sarıya dönüşlerde şarttır. saçlarınz zaten açık renk ise 11 ve 12ler yardımcı olur fakat saçı lastikleştirir cunku içerisindeki oksidan %12 bilginiz olsun. sizin yerinizde olsam palette yogun beyaz acıcı tozun içerisine ılık su koyarak saçı şampuanlar gibi yıkardım butun nötr sevilmeyen renkleri akıtmak için.. diplerinizede kendiminde kullandıgım 10.1 palette tavsiye ederim.
canım cok saol suan nasıl desem sacımın dıbı altın sarısı ama sankı turuncuyada kacıyor ve kötü.bu beyaz acıcı tozu alıp yapayım ben en kısa zamanda.paletteyıde yapım.her dıp cıktıgında bu 10.1 palette yapa yapa zamanla platinmi oluyor yıkayınca.
Julyy canım balyajım nasıl olmuş?farklı ışıklarda çektim.6 lık oksidanla oriel karıştırıp 40 dk beklettim önce de yoğun açıcı yapmıştık.diplerim, ensem tupturuncu.saçlarımı şöyle bir tutam kaldırınca tüm alt saçlarım turuncu, trpemde turuncu.cila da yaptım üstüne gece.şimdi ne yapmalıyım cırt turuncular için.önceki yazıda bir arkadaşa palette açıcıyla şampuan gibi yaparsan istenmeyen renkler gider demişsin.benim için de geçerli mi?teşrkkürler tatlım cesaret için.saçımı bile boyamamış ben...saçımı açtım ,boyadım,balyaj yaptım uçlarda yoğun... 😃Eki Görüntüle 850756 Eki Görüntüle 850755
beyaz tozu diplere getirirsen butun turunculugu alt saçlara indirirsin diplere getirmemelisin. diplerini 10.1 ile boyarsan o butun turunculuk yerini küllü grimsi renk alıcak ve yıkama sonrası o grilik akıcak hoş bi küllü sarı (yabancı kızların dip rengi tarzı ben ck begeniyorum) olucak. platin olması için saçlarının en az 2 sefer açılması lazım alt zemin cok cok açık turuncu yansımalı bir saçı ancak 10.1 yada 9.1 cila yapılarak platini yakalanır. sende buna göre saçlarına bak ona göre yap cnm