- 24 Aralık 2017
- 46
- 27
- 3
- 38
- Konu Sahibi canimaciyor
-
Illa birine muhtacsin yani oyle mi ?
cocuk degilsin bakima muhtac degilsin ama illa ki birilerine bagimliyim diyorsan kusura bakma annen ezik demekte haksiz degil insan kendine yetebilmeli
Burda yalniz yasayan bir suru kadın var hasta olunca ölmüyoruz merak etmeyin :)
çocukluktan beri korkutularak büyütüldüm
"sen yapamazsın sen edemezsin, oraya gitme erkekler tecavüz eder, başına bişey gelir, " vs vs vs vs
Benimki de öyle derdi. Aşmalısınız bunları. Anneniz değişmeyecek siz değişebilirsiniz ama.çocukluktan beri korkutularak büyütüldüm
"sen yapamazsın sen edemezsin, oraya gitme erkekler tecavüz eder, başına bişey gelir, " vs vs vs vs
insanın tüm yaşam sevincini götürür .
Benimki de öyle derdi. Aşmalısınız bunları. Anneniz değişmeyecek siz değişebilirsiniz ama.
Değişmek zorundasınız.değişebilir miyim 31 yaşından sonra?
31 yaşındasın işin gücün var. Çıksana ayrı eve.Merhaba kızlar, dertleşmeye içimi dökmeye çok ihtiyacım var. 31 yaşında çalışan ama malesef bekar aileyle yaşayan biriyim. Neyse ki hafta içi iş güç var ama haftasonları genelde evdeyim, haftasonları adeta cehennemi yaşıyorum son zamanlarda iyice arttı. Sorun şu ki annemle geçinemiyoruz. Saçma sapan sebeplerden kavga çıkıyor , benim evde odam var annem devamlı odamın düzenine karışıyor, kafasına göre eşyalarımı eskidi diye çöpe atıyor, odamı dağınık buluyor vs. ben 31 yaşındayım kafam çekmiyor, lütfen karışma diyorum dinlemiyor çok sevdiğim kıyafetimi tüylendi diye çöpe atmış düşünün bana haber dahi vermiyor !! İyi üniversite okumuş, yüksek lisans yapmış biriyim. Şu anda da geleceği parlak bir işte çalışıyorum. Ama annem kavgalarda da bana MAL diye ad takıyor bakın neler söylüyor:
-Sen MALsın,MAL MAL MAL MAL MAL
- Sen eziksin seni herkes ezdi. Okumuşsun kültürlüsün güya ama senle eşit okumuş kültürlüler bile ezdi
-Eminim işyerinde patronlarına da eziksindir. "eee şeyyy bennn " sen 2 kelimeyi bir araya getiremezsn.
-Telefonda kalırsın sen "eee şeyy ben" diye 2 lafı bir araya getiremezsin
-Evde kaldın seni kim alır eski nişanlın (seneler önceki mevzu) seni bohça gibi attı başımıza ayrılırken sana neler neler söyledi MAL dedi senin için senin kızın MAL dedi sana çok iyi lakap takmış çok iyi bulmuş sen MALsın MAL,MAL,MAL MAL MAL MAL x 10000 MAL MAL MAL...
Kızlar birisi canınızı yakınca, siz de can yakmak istiyorsunuz anneniz bile olsa, dayanamıyorsunuz. Ben de teyzemlerle amcamlarla vs. ilgili onun sevmediği mevzuları açıyorum köpürüyor "ben anayım herşeyi derim sen diyemezsin" diyor. Demin çok iyi bir işim var demiştim. İşte bazı güzel şeyler yaşıyorum mesela bir gün TV'de gördüğümüz üst düzey insanlarla tanışıyorum diyelim. Modum çok yükseliyor mutlu oluyorum. Anneme anlatıyorum. Annem ya öyle mi oldu ne iyi diyor. Ama ne zaman böyle birşey olsa ertes gün MAL, BECERİKSİZ, EZİK, MAL BECERİKSİZ diye hakaretler yağdırıyor bir bahaneyle. Ben bunu sınadım ne zaman işle ilgili bir güzellik paylaşacak olsam ertesi gün hakaretler. Neden böyle yapıyorsun kıskanıyor musun dicek oluyorum anneyim ben neden kıskanayım diyor. Ama endişeleniyorum bayanlar. Benim abim var, üni mezunu işi iyi değil. Annem onun acısını öfkeini benden çıkarıyor sanki. Abimi çok seviyor sanki benden hınç çıkarıyor iyi yerlere geldiğim için. Uzun oldu kızlar helal edin hakkınızı.
NOT: annem ev hanımı hayatı boyunca tek gayesi amacı temizlik ev işleri olmuş istiyor ki ben de onun gibi titiz olayım onun gib temizliğe düşkün olayım ama ben dağınık odamda mutluyum burası benim odam karışma diyorum. farzet ki burası benim odam ayrı bir ülke ayrı bir cumhuriyet diyorum anlamıyor laf anlamıyor en ufak bir toz zerresi görse b eşyamı halının üstünde görse başlıyor MAL MAL MAL eski nşanlın iyi lakap takmış MAL MAL MAL MAL
Bir an kendime benzettim ve yardım etmek istedim ama siz çoktan annenize benzemişsiniz. Kimseyi dinlemiyorsunuz. Ayrı eve çıkmak zo-run-da-sı-nız.geldiğim noktayı takdir etmiyor bana diyor ki "sen 31 yaşında bu kariyere ulaştın halbuki 26-27 yaşında gelenler var" diyor senelerin gitti senin diyor takdir etmiyor ben onlar gibi destekleyici açık kafalı ailelere sahip değildimki benim ailem beni sindirdi ben yoktan varettim kendimi
Sanırım daha önce de konu açmıştınız. Tek çareniz o evden gitmek. Sevdiğiniz bir ömür geçiririm dediğiniz biri var ise evlenin yoksa ayrı eve çıkın. Çekilmez.
Daha önce de açtınız aynı konuyu, insanlar evi ayırın dedi. Neden dinlemiyorsunuz?
28 yaşındayım melek gibi annemle aynı evde yaşayamam.
Daha önce de mi aynı konuyu acmıştı?
Ben de evi ayırın diye yazdım ama yazarken boşa yaziyorum zaten ayırmaz diye hissetmiştim.
O zaman ayrı ev tek çare. Sürekli mal mal mal diye size hitap eden bir anneyle aynı evde yaşamak zorunda değilsiniz ki 31 yaşındasınız. Anneler baş tacı evet ama kendi hayatımızda var.malesef yok kısmetim kapalı malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?