Evde adeta Cehennemi yaşıyorum !!!

yani evde bir ses bir nefes istiyor insan. evlenmek istiyorum ama kısmet çıkmıyor bir türlü

insanın tüm yaşam sevincini götürür .

benim de giti yemin ederim her hafta sonu gidiyor. Allah'a şükürler olsun çalışıyorum iş olmazsa hepten kafayı yerdim. hafta içi iş ortamında enerjimkeyfim yerine geliyor amaher hafta sonu aynı terane aynı eziyet.

özgüvenim gidiyor kızlar zaten sosyal anlamda eksiklerim var üzülüyorum bir de üstüne beni aşağılıyor ezik dye halbuki sebep onlar beni onlar ezdi çocukken onlara rağmen bu noktaya geldim ben millet ana babasının torpiliyle hava atar çok imkanları olur adeta çöpten çıkardım kendimi adeta özgüven bırakmamamya uğraşıyor

değişebilir miyim 31 yaşından sonra?
Değişmek zorundasınız.
Kendi adıma ben çok erken yaşlarda gördüm bu sorunları ve kendi hayatım için adımları attım.
Mesela işinizi niye ailenizin yanında buldunuz? Şehir dışında bulmalıydınız.
İşiniz olmasa paranızı kazanmasanız laf sokar diye çekiniyorsunuz diyeceğim ama öyle de değil. Haftasını niye evdesiniz? En fazla sizi evden kovar ve ev tutarsınız.
Arkadaş edinme konuşunda da sıkıntınız varsa bunun da çaresi psikolog.

geldiğim noktayı takdir etmiyor bana diyor ki "sen 31 yaşında bu kariyere ulaştın halbuki 26-27 yaşında gelenler var" diyor senelerin gitti senin diyor takdir etmiyor ben onlar gibi destekleyici açık kafalı ailelere sahip değildimki benim ailem beni sindirdi ben yoktan varettim kendimi

E çalışıyorsunuz kendinize ev tutsanıza.

Hem ev işi, evi idare etmek falan bu konularda sorumluluk almanız size iyi gelir hem de arada mesafe olunca annenizle ilişkiniz düzelir.

Ayrıca insanlar hiç bilmedikleri şehire atanıp, ev tutup yalnız yaşıyorlar. Sizin zaten ailenizin olduğu tanidiginiz şehir zor olmaz yani.

31 yaşında bir bayana annesi bile olsa bu kelimeler edilmemeli. Bakın altını çizerek söylüyorum söy-le-me-me-li. Anadır hiç bir şeyi sözleyemez. Evladın ağzından nasıl “of” kelimesi çıkmayacaksa ananında babanında çıkmayacak.
Saygı önemli bir faktör. Abinizin acısını falan çıkarttığını sanmıyorum saçma bir bahane. Evinizi ayırın. Bir daha böyle konuşmaya başlarsa sakin kalın. “Hiç mi utanman arlanman yok 31 yaşındaki kıza, böyle konuşmaya davranmaya devam edersen ayrılmak zorunda kalacağız bilesin.” de. “Gidersen git” derse hiç düşünme aniden hazırlıklara başla.
Yalnız titizlik ve dağınıklık arasında fark var. Ben zor bir bölüm okuyorum vaktim kalmıyor ne yemeğe ne odaya temizliğe ama annem her zaman odamı temizler bende vakit bulursam temizlerim ama dağınıklığı seviyorum benim düzenimde bu. İzinsiz hiçbir kıyafeti de size sormadan atmaya hakkı yok.

31 yaşındasın işin gücün var. Çıksana ayrı eve.

Bir an kendime benzettim ve yardım etmek istedim ama siz çoktan annenize benzemişsiniz. Kimseyi dinlemiyorsunuz. Ayrı eve çıkmak zo-run-da-sı-nız.

Sanırım daha önce de konu açmıştınız. Tek çareniz o evden gitmek. Sevdiğiniz bir ömür geçiririm dediğiniz biri var ise evlenin yoksa ayrı eve çıkın. Çekilmez.

Daha önce de açtınız aynı konuyu, insanlar evi ayırın dedi. Neden dinlemiyorsunuz?

28 yaşındayım melek gibi annemle aynı evde yaşayamam.

Daha önce de mi aynı konuyu acmıştı?
Ben de evi ayırın diye yazdım ama yazarken boşa yaziyorum zaten ayırmaz diye hissetmiştim.

Daha önce de mi aynı konuyu acmıştı?
Ben de evi ayırın diye yazdım ama yazarken boşa yaziyorum zaten ayırmaz diye hissetmiştim.

Aynen öyle.
Sürekli MAL MAL MAL MAL diye yazmasından tanıdım.
Çözüme niyeti yok aynı şeyleri söyleyip duruyor.

malesef yok kısmetim kapalı malesef.
O zaman ayrı ev tek çare. Sürekli mal mal mal diye size hitap eden bir anneyle aynı evde yaşamak zorunda değilsiniz ki 31 yaşındasınız. Anneler baş tacı evet ama kendi hayatımızda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…