Evde adeta Cehennemi yaşıyorum !!!

Nasıl anneniz varmış ya zor bir imtihan ama anne sonuçta siz saygısızlık etmeyin evinizi ayırın o zaman kıymetinizi bilir belki

yalnızlık korkutuyor sanırım hasta olsam mesela bişe olsa naparımdiyorum evlenmeyi istiyorum hem de çok ama bulamıyorumki kısmetm kapalı sanki

Öfff
Bu kafayla zaten olmaz
Kendi kendine yetebilmelisin
Hasta olursan evde yatarsın yani ne var bunda?

Hayat tecrübesi edinmeden öyle yaşayıp ömür tüketiyosun.
Ne zaman bir birey olduğunu kabul edip sorumluluk alacaksın?
Evlilik bunu yapmak için iyi bir başlangıç değil.
Bu defa da eşinin düzeninin altına mı gireceksin?

Neyi anlayacak söylimm.
Bende böyleydım .
annmın evinde atardım tutardım .
Evimi hep dağınık tutcm baanane toplamıcam falan filan .
Aha evlendım . Bi taraflarım raharken iş güç yokken toplamayn ben elinden bez düşmeyen birine benzedim .
Temizlik yaparken eşim çalışma odamı temızlme ben temızlerım der ama benim içimi kurt kemıırır orayı temızleyene kdr.

Annelerımızde öyleydı kimbilir.

neden hala onunla yaşıyorsun anlamadım.
çık git kendin özgür yaşa.
bu kadın ana da olsa çekilmez.

Ben kilitliyordum odamı

O kadar iyi anlıyorum ki seni. Bende 29 yaşında bekar çalışan bir kızım. Sürekli kavga gürültü. Açık açık ben ne dersem onu yapacaksın, beni sinirlendirme biliyorsun sinirlendim mi ne yaparım seni, seni yollamam dışarı görürsün, bizim nasıl senin gibi kızımız oldu, köpek, kısmetsizsin v.s. Ayrı eve çıkma isteğim kati bir dille reddediliyor. Ancak evlenince çıkarmışım, Nasrettin hocanın sarımsağı baş ucunda olurmuş ! Sırf bu evden kurtulmak için yanlış bir evlilik yapmaktan korkuyorum. Kardeşim bile yeni nişanlandı bana dediği tek şey "sende hemen bu birini kurtar kendini ben Allahtan şafak sayıyorum" diyor. Haftanın 6 günü çalışıyorum sadece pazar günüm var. O pazar gününde de perdeleri yıkayıp, camları silmemi, evi dip köşe temizlememi istiyor ama istisnasız her pazar. Oysaki kendisi ev hanımı hergün evde tv karşısında uyuyarak geçiriyor gününü. Vallahi bazen evden kaçmayı bile planlamıyor değilim. İşimizin stresi az geliyor birde anne kahrı çekiyoruz. Bunun çaresi evleri ayırmak kesinlikle. İmkanın varsa ayrı eve çık. Aynı evin içinde hiçbir çözüm olmayacak maalesef. İşin kötüsü benimki evlendikten sonra da müdahale etmeyi düşünüyor. Gelip temizliğini yapacakmışım, bakacakmışım, gelinimiz bile onun sözünden çıkmayacakmış. Hastalıklı bir düşünceye sahip. Çocuklarını komple kaybedecek haberi yok.

Belli yaştan sonra kadın da erkek de ailesiyle evini ayırmalı, ailenizle ilişkiniz bal dök yala şeklinde olsa bile kişisel gelişim için yuvadab uçmak şart.
31 yaşında hala ailesi ile yaşayan birinin özgüvensiz olması çok normal. Bahanelerin arkasına sığınmayın ve kendi düzeninizi kurun.

Madem güzel işin gücün var ayrı eve çıksana yahu 26 yasındayım 24 yasından beri yalnız yasıyorum ayrı eve çıktım hasta oldum taksi çagırıp gittim hastaneye ne var yani :) Ailen Azrail gelse kovalayacak hali yok ya alemsin ya insan eti agırdır derler artık 30 unu geçmişsin kimse kimseye katlanamaz kolay kolay , uzağa git annende rahatlasın emin ol daha kıymete binersin uzakta olursan. bir an önce git evden.

herkes yapman gerekeni söylemiş. ömrünü yarılamışsın nerdeyse kendi hayatını kurmak için ne bekliyorsun? hayat bir erkekle kurulmaz. evlilik çoğu zaman tutsaklıktır. bir kafesten başka bir kafese geçmeye hevesli olmayın.kendi kendine yetebilmelisin. bunun nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsun o yüzden korkuyorsun yalnızlıktan ama neyse ki bu öğrenilebilen bir şey. harekete geç ve dene. zamanla tek başına ayakta durabildiğin gibi bunun çok mutluluk verdiğini de göreceksin.

Bende evde cehennem yaşıyorum yeni üniversite mezunuyum eve döndüğüme pişmanım işsizim sürekli annemle hatta babam ve kardeşlerimle tartışıyoruz ben hepsine batıyorum gibi geliyor nişanlıyım hemen evlenecek maddi durumda yok iş te yok böyle sıkıştım kaldım

Annemle Bend e senin gibi tartışıyorum o beni üzdükçe bende onu üzüyorum artık bir arada yaşamak bize cehennem gibi ama ben şu anlık işsiz güçsüz olduğum için mecburum sen ayrı eve çık kendine ev arkadaşı bul ne bilim biri varsa hayatında evlen işin de varmış madem evden ayrılmaya bak çünkü insanın huzuru kalmıyor. :'(

yalnızlık korkutuyor sanırım hasta olsam mesela bişe olsa naparımdiyorum evlenmeyi istiyorum hem de çok ama bulamıyorumki kısmetm kapalı sanki
Hasta olsan ölümcül diilslse kalkar kendine bakarsin. Bir şey olursa çaresine bakarsin 29 yaşındayım 4 yıldır istanbulda yalnız yaşıyorum bir şey de olmuyor

Allah kolaylık versin, karşında ki anne olunca boşaa da denmiyor
Bence herkesin dediği gibi ayrı eve çıkın imkanınız var nasılsa...
Siz kendinizi değerli görün.. Anneniz sizi sadece aşağı çekiyor, izin vermeyin, kendi düzeninize kendi dünyanınzda kendi kurallarınızla yaşayın...
Ne yazık ki bilinçsiz davranıyor anneniz.. Kendi hayatınızı kurun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…