Evde adeta Cehennemi yaşıyorum !!!

Çok özür dilerşm istemsiz güldüm. Anneniz çok değişik sürekli MAl mal mal mal mal demesi çok çocukça. Anneniz psikoloğa gitse ne iyi olurmuş

Ha sunuda soyleyim umarim iyi biriyle larsilasirsin ben babamla zaten sikintiliydi sirf bana gicik diye evin bankasi soforu hizmetcisi gidecek diye yapti ben bi nevi ezip gectim hic pisman degilim esim cok iyi biri kv kp kaynim gorumcem cok iyiler tabiki annemle gorusuyorum ama babamla degil umarim sende bi gun iyi biriyle evlenirsin

annenizi psikoloğa ihtiyacı var

Kendi ailemi gördüm,annem böyleydi,evlenince üç güne getirirler derdi,beddualar ederdi,günlerce küserdi,evlenirken öyle şeyler yaptı ki yavaş yavaş tükendi içimde anne baba sevgisi.. Allah korkusundan arıyorum çok mesafeliyim hiç özlemiyorum muhtemelen adamakıllı sevmiyorum bile şuan izindeyim,izinde olduğumu söylemedim bize gel derler diye,üç ayda bi iki günlüğüne giderim o kadar o da iki saatlik mesafedeyim

Taşın. Annen dozunu şaşmış.

Şimdi eski konularını okudum.O evden mutlaka tasinmalisin.Bir gün dahi bekleme.1+1 ev tut az eşya ,sok başını.Kedi alırsın birde mis gibi yaşarsın.O evde kalan psikopat olur.Evlenmeyi beklemen saçma.Baska evde yine kismetini bekle bekleyeceksen,ama orada değil.
Her ay aynı konuyu açıp durmaktansa harekete geç.

Evden ayrilin madem isiniz iyi maasiniz iyi. Mal nedir yaa 31 yasina gelmis insansin sen. Bunu duyup oturuyomusun? Biraz sesini cikarmayi ogrenmen gerekiyo maalesef. Eminim baskalari yaninda da senden mal diye bahsediyodur. Bu kadar mal diyen biri. Ayrica diyemedin mi sen beni dogurdun sende malsin diye. Buna benzer bi cumleyi anneme demistim o gun bugundur ses yok. Annen o lafin nerden ciktigini ogrenmesi gerek. Yazik degil mi ne gerek var kirmaya. 3 gunluk dunya oda evlat digeri de evlat. Uzuldum size de. Insallah en kisa zamanda o evden kurturusunuz. Ya bir ev tutarsiniz yada hayirli bi insan karsiniza ciksin

Yüksek lisans yaptim diye soylemesini biliyorsunuz ama ayri eve cikin diyenlere, evlenmek istiyorum yalnizlik korkutuyor diyorsunuz. 31 yasinda yuksek lisans yapmis ve kendi parasini kazanan birine bu tarz cümleler yakisiyor mu?
Anne çok ezmiş özgüveni yok muhtemelen

Çekilecek çile mi bu ? Neden ayrı eve çıkmıyorsunuz. ?
Önceki konunuzda da herkes böyle yazdı. Burdan insanlar annenize ne diyebilir.
Annenizle ayrılın gerçekten size çok iyi gelecek.
Ayda bir görsen yeter onda da iki sohbet çay vs.gönder evine...
Yani sizi genç kariyer sahibi bir bayan olarak düşünüyorum da yaşadıklarınız size hiç yakışmıyor.

Canim universiteyi disarda okumadin mi evinden uzakta yani yoksa evde kalmayi bu kadar istemezdin bence.

Ben issizim evdeyim annemle ara sira tartisiyoruz ama bu kadar degil o da baskalarindan etkilendigi icin.

Il disinda bile bircok is basvurusunda bulundum gittim gorustum olmadi.Senin yerinde olsam bir isim olsa cikarim ayri eve bir dakika dusunmem.

Daha önce de bu konuyu açtınız ve size söylenebilecek her şey söylendi. Sürekli bu şekilde söylenmekle ya da şikayet etmekle bir çözüm bulamadığınız çok açık değil mi? Annenizi bu saatten sonra değiştiremezsiniz, artık şikayet etmeyi bırakın, kabullenin ve harekete geçin. Neden psikolojik destek almıyorsunuz bunu gerçekten merak ediyorum. Ayrı eve çıkmaya hazır değilsinizdir bunu anlarım ama 31 yaşında eğitimli bir kadının psikoloğa gitmemesini anlayamıyorum. Kendinizi bütün çözümlere kapatmışsınız. En yakın zamanda hatta bence bu hafta bir psikoloğa gidin ve aynen buraya yazdığınız gibi anlatın.

Anneniz temizlik hastası olduğu için takıntılı bir kadın haliyle kir ve toza dayanamıyor ondan olabilir ya da sizi yıldırmaya çalışıyor evlenip gitsin diye de olabilir

cok saglıksız bir ailenin elinde buyumussunuz, ne kadar baskılamıslarsa sizi siz bile kendi kendinize ayrı evde ysayabileceginize inanmıyorsunuz. bu cok kötu bir durum bence. gercekten cok uzuldum. okurken bile sinirlendim kendime oluyormus gibi, siz nasıl dayanıyorsunuz pes. bırakın ayrı eve cıkın yani imkanınız da varsa, cunku bu sekilde cekilir dert degil. hayatı zindan etmisler size resmen. gidin ekonomik sıknıtı cekin eviniz kirli olsun ac kalın ama huzurlu olursunuz en azından. simit peynir yiyin ama bunu cekmeyin yani lütfen . sizin gibi okumus egitimli kadınlar bile bunları sineye cekıyor sessız duruyor bu hayata mahkum ediyorsa kendini baskaları ne yapsın. koca veya anne baba fark etmez, kimse size boyle davranamaz ve böyle davranmaya da hakkı yok zaten!!!!!

Hala o evde misiniz bu kacinci ayni konu bilmiyorum ama insanlar size soylenecek her seyi soyledi

O evde yaşamaya devam ettiğiniz takdirde, annenizin (anne denirse) dediklerini onaylamış olacaksınız.
Bir de araştırın bakalım, anneniz öz mü gerçekten?

ya elinde para olduğu sürece yapamayacağın şey yok
sahibinden.comdan ev tut
git komşulara sor yakında badanacı vardır parasını ver evi boyat
çilingir çağır kapı kilidini değiştir
git mobilyacıya mobilya al iki koltuk bi yatak
ooooh BİTTİ
bu kadar yahu!

vallahi hiçbişeyi yok ev tutmanın
sen git ev tut, hepimiz burdan tek tek yardımcı oluruz sana
zaten akşamları eve geç geliyosun, nefes mefes aramıcaksın yok öle bişi
kafanı dinle bi
arada annenlere de gidersin bak o zaman ne kadar kıymetli olacaksın

Tam annadık sana O kelimeyi kullanıyor annen .
Evlenınce anlarsın .
Öyle burası benım odam benım alanım dağınık dursunla olmuyor .

Ayrı ev çık eviini b*k götürsün .
Ozaman :)
Niye olmasın ki
Benim ev neredeyse her zaman dağınıktır
Evlenmekle değişen bir şey değil bu
Yani konu sahibi arkadaş evlenince neyi anlayacak ki?

Konuya gelince allah aşkına maaşlı insansın tut bi eşyalı stüdyo daire git yaşa
Bu çekilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…