Evde akrep:(..

Yok ya 1000de1 ihtimal yani hem girsede ne olcak benim yaptigim taktiği uygulayin bi kere bi tanesini öldürdum artik korkuyolar yani
yeniden girme durumu olmaz mı yani:KK45::KK45::KK45:

ma yaklasmiyolar çünkü hayvan önce çamaşır suyu dolu kovaya girdi sonra fircayla üstünden geçildi ve enson oolarak ta üstünde ziplandi bi dahahangisi cesaret ederki karsima cikmaya:D

Yok ya 1000de1 ihtimal yani hem girsede ne olcak benim yaptigim taktiği uygulayin bi kere bi tanesini öldürdum artik korkuyolar yani

ma yaklasmiyolar çünkü hayvan önce çamaşır suyu dolu kovaya girdi sonra fircayla üstünden geçildi ve enson oolarak ta üstünde ziplandi bi dahahangisi cesaret ederki karsima cikmaya:KK70:
ben sinek bile öldüremem
sizin taktikleriniz bana göre film gbi:KK70::KK70::KK70::KK70:

ma yaklasmiyolar çünkü hayvan önce çamaşır suyu dolu kovaya girdi sonra fircayla üstünden geçildi ve enson oolarak ta üstünde ziplandi bi dahahangisi cesaret ederki karsima cikmaya:KK70:
Ahaha dün girememiştim ama bugün yazılanları okudum:))Bende diyorum ''kesin öldü'' diye nası bu kadar emin konuşuyor meğer neler yapmış hayvana :D Valla zararlı tabiki ama resmen perişan etmişsin hayvanı canım,senle karşılaştığında pişman olmuş:))

Bunu mu demek istediniz?:
Sabah yatağınızı toplamak için yorganı kaldırdınız bir de baktınız yatağınızın içinde kahverengi bir akrep
Bu versiyonu bende mevcut
Vallahi korku filmi gibi:(E ne yaptınız çok geçmiş olsun!!

Ben çok yaşıyorum canım köy evinde. Evde o yüzden bir sopa olur. Hemen öldürürüm. Buyuk ihtimal sıcaktan dolayı girmiştir. Bizde de olmuştu vi kere istanbulun göbeğinde işlek yerde bizim eve de girmişti.
Girmemesi için önlemleri alıyoruz tabi ama bizim için asıl sorun görüldüğünde ne yapılacağı canım!Karşılaştıkların büyük müydü seninde nası öldürebiliyosun öyle büyükleri?

Girmemesi için önlemleri alıyoruz tabi ama bizim için asıl sorun görüldüğünde ne yapılacağı canım!Karşılaştıkların büyük müydü seninde nası öldürebiliyosun öyle büyükleri?

Kuyruk ve kıskaçlarıyla beraber hemen hemen 7 cm var. Sopayla işte biraz geride duruyorum değip kaçırırsam zaten yere duşuyo bu sefer yerde devam ediyorum sopa işkencesine

Kuyruk ve kıskaçlarıyla beraber hemen hemen 7 cm var. Sopayla işte biraz geride duruyorum değip kaçırırsam zaten yere duşuyo bu sefer yerde devam ediyorum sopa işkencesine
Seninki de kocamanmış canım:((Bunlar tavanda mı duruyor da genelde çok zor farkediliyor ya:(Sopa nası bir sopa bizde edinelim :D Sen ona değdiğinde saldırıya geçmiyor mu tam olarak nası haklıyorsun canım:)

nasıl önlemler alıyorsunuz
kaç yılıdr o evde yasıyorsunuz peki
ve o eve tasınınca ne kadar sürede gordunuz

nasıl önlemler alıyorsunuz
kaç yılıdr o evde yasıyorsunuz peki
ve o eve tasınınca ne kadar sürede gordunuz
Aslında evle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum ev sıfırdı aldığımızda 3 yıldır oturuyoruz,nem ve rutubet yok ama ilaçlama da yapılmıştı..Ama nereden geldiğini ben de hiç bilmiyorum ilk defa karşılaştım

Aslında evle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum ev sıfırdı aldığımızda 3 yıldır oturuyoruz,nem ve rutubet yok ama ilaçlama da yapılmıştı..Ama nereden geldiğini ben de hiç bilmiyorum ilk defa karşılaştım
3 Yıldan snr ilk defa yani:olamaz:
bizim ev de yeni bina ama cok rutubet var
kartonpiyerlerın bile bazı yerlerı soyuluyor

rutubete daha mı cok gelırmıs bu soğuk şey

Seninki de kocamanmış canım:((Bunlar tavanda mı duruyor da genelde çok zor farkediliyor ya:(Sopa nası bir sopa bizde edinelim :D Sen ona değdiğinde saldırıya geçmiyor mu tam olarak nası haklıyorsun canım:)
Hep tavanda durmaz. Duvarda okur yerde olur bir bakmışsın kıyafetinin içine girmiş. Yani köy gibi biyerde yaşıyorsan köy gibi duran ilçelerde oluyor bu arada :) dikkatli olman lazım. Camların tahtaysa maviye boyayın. Maviyi kırmızı olarak görürler bu da onlara ateşi çsğrıştırır. İkincisi sopa dediğimden kasık oklava boylarında oklavadan bir tık ince olabilir. En fazla oklava kalınlığında olsun rahat hareket ettirebilmen için sopayı. Ucuna doğru hafif daralma olsa da olur :)

Hep tavanda durmaz. Duvarda okur yerde olur bir bakmışsın kıyafetinin içine girmiş. Yani köy gibi biyerde yaşıyorsan köy gibi duran ilçelerde oluyor bu arada :) dikkatli olman lazım. Camların tahtaysa maviye boyayın. Maviyi kırmızı olarak görürler bu da onlara ateşi çsğrıştırır. İkincisi sopa dediğimden kasık oklava boylarında oklavadan bir tık ince olabilir. En fazla oklava kalınlığında olsun rahat hareket ettirebilmen için sopayı. Ucuna doğru hafif daralma olsa da olur :)
MAVİYİ SEVMEZLER Mİ
NEVRESİMLERİ HEP MAVİ TAKAYIM BARİ:KK48::KK48::KK48:

MAVİYİ SEVMEZLER Mİ
NEVRESİMLERİ HEP MAVİ TAKAYIM BARİ:KK48::KK48::KK48:
Maviyi kırmızı görürler. Antepte filan o yüzden camlar mavidir :) akrep girmesin eve diye :) kırmızı olarak göruyorlar maviyi ateş rengi. Ateşte de çıkış filan bulamadıklarında kendilerini zehirlerler.

3 Yıldan snr ilk defa yani:olamaz:
bizim ev de yeni bina ama cok rutubet var
kartonpiyerlerın bile bazı yerlerı soyuluyor

rutubete daha mı cok gelırmıs bu soğuk şey
Canım sen çok çağırıyorsun bence gelmez kesinlikle rahat ol:))Bu yaz karşılaşacağın tek hayvan sivrisinek:))

Maviyi kırmızı görürler. Antepte filan o yüzden camlar mavidir :) akrep girmesin eve diye :) kırmızı olarak göruyorlar maviyi ateş rengi. Ateşte de çıkış filan bulamadıklarında kendilerini zehirlerler.
DİREKT KIRIMIZI DA OLABİLİR O HALDE
KIRMIZI VE MAVİ RENGİ EVDE COĞALTMAK GEREK

Canım sen çok çağırıyorsun bence gelmez kesinlikle rahat ol:))Bu yaz karşılaşacağın tek hayvan sivrisinek:))
EVet ya ama aklım allak bullak oldu napım
ben cok tırsarım böyle seylerden
demin biri yazdı 3 sene snr görmüş evinde
hele yatagımda falan görsem düşünemıyorum inan ki
:olamaz::olamaz:

evde tavuk besleyınce de gelmezmiş
eve tavuk mu alsam ne yapsam :confused::confused::confused::confused:

Ahaha çok iyi :D Bir de akrep üzerindeki uygulamaları söylerseniz minnattar kalırız,formdan da anlışılan çoğumuz korkuyoruz:))

Back
X