Kızlar merhaba evde başım dönüyor ilk başlarda tansiyonum düşük diye ya da sıcaklardan sandım ama alakası yok galiba. Geçenlerde Antalya'ya otele gittik 4 gece kaldık çok iyiydim eve geldim başım dönmeye başladı.ordan memlekete köye gittik 5 gün kaldık o kadar iş yaptım çok yoruldum hatta birilerine sinirlendim gerildim eve dönmek icin gün saydım ama yine de bir şeyim yoktu çok iyiydim. Eve geldik yine başım dönmeye başladı. Bugün arkadaş taşındı evi yerlestirmesine yardım ettim dünya kadar terledim yine başım dönmedi şimdi eve geldim yine başım dönüyor. Birilerine ev oturmasına dışarı alışverişe gidiyorum yine gayet iyiyim eve geliyorum başım dönüyor. Eşimde hiçbir şey yok gayet iyi ama onda da dikkat ettiğim şey bu bahsettiğim yerlerde çok sakin uyumlu eve geldiği zaman her şeye sinirlenip bağırıyor. Evde nazar mı var dedim dualar okudum dualar açtım bakara suresi Ayetel Kürsi nas Felak her şey ama yine de devam ediyor. Büyü mü var desem bunların okunduğu evde büyü de olmaz bence böyle bir şey yaşayan var mı
Hacılı hocalı cinli perili büyülü konu yasak diye biliyorum.
Kesin cozum bencedeTaşının.
Burda okadar saçma kurgu olan konularla karşılaştım ki birgün kocam beni bir periyle aldatıyor ama çocuğum var gidemem diyende çıkabilirPeri de mi varmış :))
Burda okadar saçma kurgu olan konularla karşılaştım ki birgün kocam beni bir periyle aldatıyor ama çocuğum var gidemem diyende çıkabilir
Adaçayı yakın her gün, hurafe falan umurumda değil de negatif enerjiyi temizliyor gerçekten.. Defne yaprağı da yakabilirsiniz dumanında antioksidan var çok iyi geliyor bu ikisi.Kızlar merhaba evde başım dönüyor ilk başlarda tansiyonum düşük diye ya da sıcaklardan sandım ama alakası yok galiba. Geçenlerde Antalya'ya otele gittik 4 gece kaldık çok iyiydim eve geldim başım dönmeye başladı.ordan memlekete köye gittik 5 gün kaldık o kadar iş yaptım çok yoruldum hatta birilerine sinirlendim gerildim eve dönmek icin gün saydım ama yine de bir şeyim yoktu çok iyiydim. Eve geldik yine başım dönmeye başladı. Bugün arkadaş taşındı evi yerlestirmesine yardım ettim dünya kadar terledim yine başım dönmedi şimdi eve geldim yine başım dönüyor. Birilerine ev oturmasına dışarı alışverişe gidiyorum yine gayet iyiyim eve geliyorum başım dönüyor. Eşimde hiçbir şey yok gayet iyi ama onda da dikkat ettiğim şey bu bahsettiğim yerlerde çok sakin uyumlu eve geldiği zaman her şeye sinirlenip bağırıyor. Evde nazar mı var dedim dualar okudum dualar açtım bakara suresi Ayetel Kürsi nas Felak her şey ama yine de devam ediyor. Büyü mü var desem bunların okunduğu evde büyü de olmaz bence böyle bir şey yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?