regli olduğum günden sayıyorum bitiyo temiz günlerimi sayıyorum dimi kaç günde bir olduğumu bilmek için :26: bende var bi gariplik doktor demişti bana tekrarmı gitsemki :26:
Canim misal ben aralign 23u regli oldum bugun ayn ocagn 4u bugun benim reglimin 13.gunu ocagn 20si regli olcm cunku 30.gunumu tamam ladim anladin mi smdi cnim :)
Canim misal ben aralign 23u regli oldum bugun ayn ocagn 4u bugun benim reglimin 13.gunu ocagn 20si regli olcm cunku 30.gunumu tamam ladim anladin mi smdi cnim :)
anlamadım kafam karıştı adetli günleride sayıyoruz öylemi:26:
anlamadım kafam karıştı adetli günleride sayıyoruz öylemi:26:
Evet cnim adetli gununun ilk gunu 1.gun
[sıze=3][sıze=3]karar verin kafam karışıyoBide bişey sormak istiyorum canım siz kaç günde bir adet oluyosunuz ve kaç gün sürüyo?
Kaçıncı gün olduğumuzu sayarken sadece temiz günleri sayıyoruz dimi:26:[/sıze][/sıze]
KIZLAR BENİM BAT GÜNÜM 4 OCAKTI OLMADIM DÜN ÇAMAŞIR SUYUNU DENEDİM KÖPÜRDÜ TEST YAPTIKTAN SONRADA YAZARIM SONUCU DENEMİŞ OLURUZ
Ve yine ben... 23 Ocak'ta rahim filmim çekildi herşey yolunda dendi bendede, ağrım olmadı ama 2 gün hafif bi kanamam oldu... Geçen hafta tesadüfen sayfada hamilelik testlerine bakarken çamaşır suyu testini gördüm bende geceden klozete dökmüştüm, farkında olmadan sabah wc gittim ve köpürdüğünü farkettim normalde o gün adet olmam gerekiyodu "belki" dedim, ve test aldım yaptım ve pozitif çıktı, demekki çamaşır suyu işe yarıyor :)
doktora gittim tabiki gerçek ama tahminimdeki gibi 4 değil 9 haftalıktı bebeğim, yani bana rahim filmi çekildiğinde hamileymişim 6 haftalık! Çok mutluyum ve ultrasonlarda herşey yolunda görünüyor ama detaylı filmlerim testlerim olucak, doktorumada dava açıcam tabiki İnsan test yapmadan nasıl böyle bi hata yapabilir, güveniliyor sonuçta... Neyse ama bebeğim benimle Allahım olmayan herkese versin inşallah benim ve bebeğim için dualarınızı eksik etmeyin nolur! Sevgiyle kalın...
Sağol canım âmin, Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah... Ama doktor malesef güvenimi sarstı, bebek maşallah sağlıklı görünüyor ama X-ışınlarından zarar görüp görmediği incelenecek sık sık kontrollerim olacak ve o yüzden dualarınızı eksik etmeyin nolur.
Kızlar konuyu okuyunca hemen denedim idrara çamaşır suyu damlattim ve hemen köpük köpük kabarmaya başladı :) adet dönemimde geceli 4 gün oldu ama test yapmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?