evde bedavaya yapabileceğiniz hamilelik testleri bakın kızlar...

canım bat demek adetin başladığı gün demek yani benim bat günüm 4 ocaktı olmadım ama eğer olsaydım yeni batım 4 şubat olacaktı anladın kaç günde bir olduğunu da başladığı günden itibaren sayıyosun ilk gününden itibaren anlaşılır olmuştur inşallah

KIZLAR BENİM BAT GÜNÜM 4 OCAKTI OLMADIM DÜN ÇAMAŞIR SUYUNU DENEDİM KÖPÜRDÜ TEST YAPTIKTAN SONRADA YAZARIM SONUCU DENEMİŞ OLURUZ

Çamaşır suyu denedim köpürdü bugün alıp test yaptım tek çizgi çıktı doğru çıkmama ihtimalini unutmayın

kızlar sonuç negatif test yapmadım ama bu sabah itibari ile adet oldum bende tutmadı yani geçen ayda karbonatı denemiştim oda köpürmüştü bu testler bende işe yaramıyo anlaşılan hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Kızlar 8-9 aydır bebek istiyoruz, malesef çok düzensiz adetim var, 23.1 de HSG yapıldı, bugün adet günüm. İnşallah olmam, buay düzenleyici kullandım... Dün gece yatmadan wc klozete çamaşırsuyu dökmüştüm demin wc gittim yani ilk ben, tam suyu basıcakken farkettim su köpürmüş, daha öncede sadece kıpkırmızı renk değiştirdiğini görmüştüm. Şimdi buseferki inşallah farklıdır, test sonucunu yazarım

Ve yine ben... 23 Ocak'ta rahim filmim çekildi herşey yolunda dendi bendede, ağrım olmadı ama 2 gün hafif bi kanamam oldu... Geçen hafta tesadüfen sayfada hamilelik testlerine bakarken çamaşır suyu testini gördüm bende geceden klozete dökmüştüm, farkında olmadan sabah wc gittim ve köpürdüğünü farkettim normalde o gün adet olmam gerekiyodu "belki" dedim, ve test aldım yaptım ve pozitif çıktı, demekki çamaşır suyu işe yarıyor :)
doktora gittim tabiki gerçek ama tahminimdeki gibi 4 değil 9 haftalıktı bebeğim, yani bana rahim filmi çekildiğinde hamileymişim 6 haftalık! Çok mutluyum ve ultrasonlarda herşey yolunda görünüyor ama detaylı filmlerim testlerim olucak, doktorumada dava açıcam tabiki İnsan test yapmadan nasıl böyle bi hata yapabilir, güveniliyor sonuçta... Neyse ama bebeğim benimle Allahım olmayan herkese versin inşallah benim ve bebeğim için dualarınızı eksik etmeyin nolur! Sevgiyle kalın...

Canım hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.O nasıl doktormuş öyle,ya bebek zarar görseydi!Allah cc. korumuş.

Sağol canım âmin, Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah... Ama doktor malesef güvenimi sarstı, bebek maşallah sağlıklı görünüyor ama X-ışınlarından zarar görüp görmediği incelenecek sık sık kontrollerim olacak ve o yüzden dualarınızı eksik etmeyin nolur.

İnşaAllah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir canım,fazla stres yapamamaya çalış bebişin etkilenmesin annesi :)

Elimden geleni yapıyorum canım etkilenmemesi için, bi sorunda görünmediğinden içim rahat bebeğim benimle... Sizleri gelişmelerden haberdar ederim

kısceler değişikk bıseymıss :) denıycemmm adetım 2 gun gectı :) hadı bakalımm
hepimizinn göbişleri bebişş dolsunnnnnn amınnnnnnnnn :))

Kızlar konuyu okuyunca hemen denedim idrara çamaşır suyu damlattim ve hemen köpük köpük kabarmaya başladı :) adet dönemimde geceli 4 gün oldu ama test yapmaya korkuyorum

canım merhaba :) ben görunce bu topiği denedım dayanamadım :) adetımde gectı adet belırtımde hıc yoktu sadece agır kaldırınca sol kasıgım batıyodu .
bu çamaşır suyu muhabbetını denedım bira gibi köpürdü benim ::) cok eskıden karbontı denemıstm köpürmemıstı
ayy % kaç dogru acaba elım ayagım titriyo resmen acaba hamılemıyımm :)

yaa cok merak edıorm bira gibi köpürdü benım ki :))) azzck daha tuvaletım gelsın o kaynatmayıda denıcemm ayy rabbım yüzümüze güler ıns :))
maddı durum yuzunden test veya kan tahlılı yaptıramıyorm bunlar cok ıyı gelıyorr :)
bırde sızlerden yorum alırsamm

çamaşır suyunu döktüm karıştıracakmıydım?çünkü karıştırmadım köpürmedi,bardagı sallayında bira köpüğü gibi köpürdü anlayamadım nasıl yapacağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…