inanma zaten arkadaşım hiçbirinin aslı yok...:)))
bi kere karbonat testi hamile olup olmadığınızı değil idrardaki karbondioksit miktarını ölçer ve ben iki aydır köpürüyorum haha çişimde karbondioksit birikmiş....:))))))
mrb kızlar benim adetime daha 6 gün var ama ben dayanamadım karbonatı denedim beyaz bir şekilde köpürdü ne kadar doğru bilmiyorum 2 gün öncede test yaptım ilk başta bişey yoktu ertesi gün hafif bir şekilde belliydi 2. çizgi acaba varmıdır adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum
Tebrikler canim gebesin allahin izni ile. Ikinci çizgi az da olsa gostrmis kendini :) bende yarın sabah yapacam
mrb kızlar benim adetime daha 6 gün var ama ben dayanamadım karbonatı denedim beyaz bir şekilde köpürdü ne kadar doğru bilmiyorum 2 gün öncede test yaptım ilk başta bişey yoktu ertesi gün hafif bir şekilde belliydi 2. çizgi acaba varmıdır adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum
2. Çizgi silik de olsa pozitif oluyor canim hayırlı olsun bebisin.:)
inşallah canım az kaldı bakalım 1 aralıkta belli olur inşallah seninde güzl haberlerini bekliyoruz yaz tamam :)
adetime 2 gün kala yaptım çıkmadıyarın adet günüm sanmıyorum olsaydı çıkardı değil mi??? yada birkaç gün sonraya mı gizledi kendini bilemedim ki :44:
Kirmizi karti gordumcanım hiç belli olmaz kırmızıyı görmeden bozma morelini herşeyin hayırlısı genelde adet öncesi yapılan testlerde doğruluk payı düşün oluyor bence adetini bekle bende öyle yapıyorum :)
inş vardır canım, bende oyle düşünmüştüm yazımı okudun mu bilmiyorum ama olmadı kırmızı kartı gördükkKızlarr ben butopıgı gecen de gordum ve denemk ıstedım en basıdını yanı camasır suyunu 3 gun once yaptım az denecek kadar kopurdu az once yıne yaptım bubsefer bıra gıbı 2-3 santimetre ka dar kopurdu sonra eşime dedım yap lutfen oda yaptı fakat eşimki kopürmedı sızce nedır arkadaslar ne olur cvp verınnnn bat gunum bugundu ama gelmedı normalde 1 gun atabiliyor yanı yarın da olmassam 1 test alıp yapacağım kızlar cvppp 3 yıldır beklıyorum sızce bu ayyyy olabılırmı bılmıyorum umıtlenmek de ıstemıyorum ama umıt edemedende duramıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?