evde bedavaya yapabileceğiniz hamilelik testleri bakın kızlar...

Kızlar konuyu okuyunca hemen denedim idrara çamaşır suyu damlattim ve hemen köpük köpük kabarmaya başladı :) adet dönemimde geceli 4 gün oldu ama test yapmaya korkuyorum

Merhaba ben en son 19 ekimde adet oldum ve 28 ekimdede laporoskopi oldum 7 cm kist alindi sol yumurtaligimdan.Gecen hafta asiri kasik agrim vardi persembe doktora gittim ve yumurtamin catladigini cumartesi pazar esimle birlikte olup pazartesi kontrole gelmemi söyledi.Pazartesi doktora gittim ve yumurtlama gerceklestigini ve belki hamile olabilirsin dedi.Sizce hamile olabilirmiyim?

canım senin sonuç ne oldu benim tutmadı hayırlısı artık

mrb ben camair suyu denedim köpürdü ama eşimdede denedim ondada köpürdü :) anlamadım
benim regl günüme 10 gün var acaba hamilemiyim şimdi cok cok merak ediyorum kusma halsizlik belirtileride yok ( hafif göğüs agrım var hamile oldugum en erken ne zaman belli olur yada olmadıgımmm

sütle kaynatmak filan çok iğrenç geldi ya bat beklemek daha mantıklı değilmi

:))) aramzda lafımi olur snradan frkettm bende

karar verin kafam karışıyo bide bişey sormak istiyorum canım siz kaç günde bir adet oluyosunuz ve kaç gün sürüyo?

kaçıncı gün olduğumuzu sayarken sadece temiz günleri sayıyoruz dimi:26:

Arkadaşlar sabah ilk idrar ile çamaşır suyunu denedim köpürdü.Fakat bn ilişkilimin ardından 3 defa her zamanki gibi adet oldum test tek çizgi çıkmıştı.ne yani şimdi hamile miyim

Son düzenleme:
Arkadaşlar sabah ilk idrar ile çamaşır suyunu denedim köpürdü.Fakat bn ilişkilimin ardından 3 defa her zamanki gibi adet oldum test tek çizgi çıkmıştı.ne yani şimdi hamile miyim

Arkadaşlar sabah ilk idrarda çamaşır suyu denedim bembeyaz köpük oldu ama bn ilişkiden sonra 3 defa her zamanki gibi adet oldum ne yani hamile miyim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…