evde bedavaya yapabileceğiniz hamilelik testleri bakın kızlar...

öne rengi hafif değişti sonrada soda gibi baloncuklar oluştu sonra aşırı keskin koku....(çamaşır suyu döktüm)
hamilemiyim yani.............
hamişlerden yapıp yazan olsa
salı normal test yapıcam

canım ben köpürmesi gerekiyor diye okumuştum pazartesi sabah idrarınla yapıp sonucunu ve salı günüde normal testinin sonucunu bizimle paylaşırmısın bizde ona göre doğru çıkıp çıkmadığını öğrenelim:44:

cuma günü bende kan tahlili yaptırıcam ama perşembe sabahı bazılarını deneyecem sabah idrarıyla sonucu paylaşırım arkadaşlar.

çamaşır suyu köpürdü.ama ilk sayfada hamile olan biri yazmış ya köpürmedi diye(((
umudum yok açıkçası.yarın sabah yapıcam ama benim daha reglime 4 gün var:)))))
sırf meraktan yarın sabah yapıcam:)))

canım bence biraz bekle ben adetime altı gün kala yaptım sonuç 0.08 yani negatif erken yapmışım onun için adetimi beklemem gerektiğini öğrendim.erken yapınca varsa bile hcg yeterl kadar salgılanmaya başlamadıysa çıkmıyomuş şimdi cumayı bekliyorum işte sabırsızlıkla.inşallah ozamana kadar kırmızı kart yemem.ama içimden bi his hamile olduğumu söylüyo negatif sonucuna rağmen.senin belirtilerin neler canım.

bugün çamaşır suyunu bende denedim yine ama köpürmüyo benim ya bende kızdım boca ettim çamaşır suyunu idrarın içine genede köpürmedi

sabah ilk idrarla yaptım test negatif
karbonat köpürmedi
gerçi 24.günüm acaba çıkarmı çıkmazmı sizce....
kan tahlilide yapmıycam olsa çıkardı bence(((

mimozacum kırmızı kat yiyene kadar ümit kesilmez ben iki çocuğu olan ve ikide düşük yapmış bir tecrübeli olarak şunu söleyebilirim yumurtlamana göre değişir testin ne zaman pozitif olacağı örnek ilk çocuğumda 1 ay 24 gün sonraa önğrendim hamileliğimi hep negatif çıktı ozamana kadar nerdeyse 2 aylık olacaktı öğrenebildiğimde tabi bu dediğim idrar testi ile kanda baktırmamıştım.ikinci çocuğumda tam adet olacağım gün öğrendim idrarde vede baya netti iki gün öncesinde bile yapsam çıkardı demekki.ilk düşüğümdede adetim 16 gün geçtikten sonra öğrenebildim.yani testin ne zaman pozitif vereceği (tabi hamilelik varsa ) tamamen yumurtlama gününle alakalı.bir konuda daha bilgi vermek istiyorum okuyan arkadaşlarım için yani bir genelleme varya 14 yumurtlama günü diye kızımda ben bir kez içeri boşalma ile hamile kaldım vede adetim bittikten 3 gün sonra yani 8.gün yumurtlamışım ve hamile kaldım adet olacağım günde pozitif sonucunu gördüm idrar testinde net bi şekilde.ne zman yumurtladığını bilmeyenler illa 14.gün diye sınırlamasın kendini tavsiyem gün aşırı ve ilişkiden sonra hemen kalkmayın en az 1 saat yatın arkdaşlar mümkünse hatta ayaklarınızı havaya dikin.allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.

arkadaşlar bu sabah adet oldummm 3. bebeği istiyordum ama olmadı malesef.buarada karbonat ve çamaşır suyu testinide onaylamış oldum bende ikiside köpürmedi yazmıştım daha önce tesler hamilelik yok diyodu içimdeki his var diyodu çok yalancı çıktı içimde hiss kısmet bidahaki aya inşallah.

Kızlar ben hem karbonat hemde çamaşırsuyunu yaptım köpürdü hemde köpük köpük oldu regl mide 1 gün geçti belirtiler var ama kan tahlili yaptıracağım sonucu size yazarım

bugün bende denedim çamaşır suyu ve karbonat olanı. ikiside köpürdü. doğruluk payı var mıdır ki bunların :) mayıs ayından beri bebek istiyoruz ama olmadı bi türlü. bu ayda 30 ekimde adet oldum. ama bu ara mide bulantım ve baş dönmem var çok fazla. adet olmama rağmen hamile olabilir miyim diye şüpheleniyorum. ama testte almak istemiyorum tek çizgiyi görmek istemiyorum artık. bu testlerle umutlanıyorum işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…