Evde bitmek bilmeyen sorunlar

Bahaneler hep hazır ya...keşke herkes istediği gibi bir işte çalışsa ama maalesef öyle bir lüks kimse için yok

Zaten bizler de hiç yorulmadan çalışıyoruz asla mobbinge uğramıyoruz, trafik çekmiyoruz, iş stresi yaşamıyoruz, akşam ezanı okunmadan da işten çıkıp eve gidiyoruz.
Anlayamıyorum cidden insanlar hayatını idame ettirmek için hastayım, yaşlıyım, hamileyim, çocuğum var demeden hunharca çalışıyor ama bazıları halen evimiz güzel değil diye bilmem kaç yaşına gelmiş babasını suçluyor, annem abimi kayırıyor diye ağlıyor, hem üzücü hem düşündürücü :(
Kız haklı tamam mı!
Ben de aylık 150 bin maaşlı, 10.00-16.00 arası, evden çalışacağım, 21 gün yıllık izinli, araba verecek bir iş bulamadığım için çalışamıyorum maalesef. Hayat çok zor, anlamazsınız.

Kız haklı tamam mı!
Ben de aylık 150 bin maaşlı, 10.00-16.00 arası, evden çalışacağım, 21 gün yıllık izinli, araba verecek bir iş bulamadığım için çalışamıyorum maalesef. Hayat çok zor, anlamazsınız.
senede kazandığıma ek 6 maaş ikramiye, 2 yurtdışı tatili ve bilimum organizasyonlu bir işim olmadığı için ben de istifa etcem zaten :KK50:

Kız haklı tamam mı!
21 günlük tatil için totomu oturduğum yerden kaldıracak değilim...21 gün tatil nedir Allah aşkına, 21 gün is gerisi tatil olsa neyse

Siz işe girip eve para getirecek olun, akşam 8de dönmeniz batmaz göze. Kaldı ki batarsa batsın yani kapıyı kilitleyip işe mi göndermeyecekler?
Siz armut piş ağzıma düş istiyorsunuz, öyle bir dünya yok maalesef.
Maaşımla bir araba alamayacaksam yada ayrı eve cikamayacaksam calismamin bir anlamı yok. Maaşımın yarısı zaten eve gider e bana ne kaldı

İyi o halde şikayet etmeye hakkın yok seni calistirmayacak bir kocayla evlenseydin
ahahahahah şikayet ettiğimi nereden çıkardın, bana çalış ya da çalışma diyecek adamı ben koca diye seçmezdim bu arada :halay:
bir de evlenmeden önce arabam vardı babam ya da kocam almadı inanır mısın kendim aldım, aileme de destek oldum tabi ayrıca:KK50:

Maaşımla bir araba alamayacaksam yada ayrı eve cikamayacaksam calismamin bir anlamı yok. Maaşımın yarısı zaten eve gider e bana ne kaldı
Home office çağrı merkezi maaşıyla araba alabilecek veya ayrı eve çıkabilecekseniz başvuru linkini bize de atın olur mu?

Kız haklı tamam mı!
Tiktokta hesap acip ,para istesin 😂😂baska bisey aklima gelmiyor bu kriterlere uyan

O zaman okuyup doktor, muhendis olacaktin diyecegim ama onlar da ilk seneler cok iyi kazanmiyorlar, ustelik nobeti,fazla mesaisi, is baskisi, onu da yapamazdin.

Benim sizin gibi çoluk çocuğum yok taş çatlasın 2 sene harcama yapmaz birikim yapar arabami alırdım e o da olmazdı zaten ailemin kredileri yüzünden

Çağrı merkezi falan bunu kastediyorum

Herkesin sürekli birileriyle tartıştığı bir evde nasıl çalışmayı düşünüyorsunuz?
Siz home office çalışmayı "ben evde yatacağım, birileri de her ay hesabıma para yatıracak" olarak yorumluyorsunuz sanırım ama öyle bir dünya yok.

Kız haklı tamam mı!

21 gün az değil mi? Sen daha iyilerine layıksın canım benim. Lütfen değerinin farkına var!

Herkesin sürekli birileriyle tartıştığı bir evde nasıl çalışmayı düşünüyorsunuz?
Siz home office çalışmayı "ben evde yatacağım, birileri de her ay hesabıma para yatıracak" olarak yorumluyorsunuz sanırım ama öyle bir dünya yok.
Şaka mısın sen çağrı merkezinin calisma saatlerini biliyorum evet yine gün boyu evde olucam ancak kendi odamda olucam diğerlerinin yüzünü de görmem mesai saati bitince yemeğimi yer uykuya geçerim işte bu kadar

Kusra bakmayında gıdın bır ise gırın.
Memurluk felan artık hikaye.
Cagrı merkezı olur başka ıs olur.
Asgarı ücret cıvarı bır para alırsınız.
Zengin koca bulmak kolay olsa çoktan bulurdunuz demek o kadar kolay değil.
Hem para parayı çeker .
Zengin adamın da çok kriteri olur çünkü yaslı adamlar bıle para olunca ne kadınlar buluyorlar.
Fazla film izlemeyın hayal kurmakla geçmez zaman.

Mesleği yok bunun lisans mezunuyum demiş ama ilahiyat mezunu. Mezun olduğu bölümle alakalı hiçbir şey yapamıyor.

Şuna yorum yazıp kafa yormayın bence. İki gün sonra yine aynı konuyu açar. Çalışmaya da totosu yok zaten. İlgi çekmeye çalışıyor. Önerileri dikkate aldığı da yok zaten. Boşverin.

Arkadan gelen kavga gürültü seslerini müşteri duymaz diye düşünüyor herhalde. Halbuki bankanın çağrı merkeziyle konuşurken evdeki çocuğun sesini bile duyup "çocuğu var :)" diye gülümsüyorum ben. Herkes enayi, bir kendisi uyanık.

Bir de maaş biriktirip 2 seneye araba alırmış.
Şimdi baktım, home ofis çağrı merkezi maaşları 22.000-25.000 TL imiş.
Hiçççç harcama yapmadan bir yılda 300.000 kazanıyor.
Taş çatlasın 2 yılda 600.000 eder. Hadi güzel zam gelsin vs. 700.000 olsun. İki yılda sabit kalan maaş ama artan araba fiyatlarıyla Tofaş alır akşam 8de hava kararana kadar gezer artık. Havanın kararması önemli.

Benim ponçik emektar oğlum 3 senede 90.000 tlden 400.000 tlye çıktı ama konu sahibinin matematiği benden bile kötü :D

Back
X