- 11 Kasım 2024
- 898
- 1.975
- 28
- 34
evliyimEvli misiniz yoksa aile evinde mı yaşıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evliyimEvli misiniz yoksa aile evinde mı yaşıyorsunuz
Bahaneler hep hazır ya...keşke herkes istediği gibi bir işte çalışsa ama maalesef öyle bir lüks kimse için yok
Kız haklı tamam mı!Zaten bizler de hiç yorulmadan çalışıyoruz asla mobbinge uğramıyoruz, trafik çekmiyoruz, iş stresi yaşamıyoruz, akşam ezanı okunmadan da işten çıkıp eve gidiyoruz.
Anlayamıyorum cidden insanlar hayatını idame ettirmek için hastayım, yaşlıyım, hamileyim, çocuğum var demeden hunharca çalışıyor ama bazıları halen evimiz güzel değil diye bilmem kaç yaşına gelmiş babasını suçluyor, annem abimi kayırıyor diye ağlıyor, hem üzücü hem düşündürücü![]()
senede kazandığıma ek 6 maaş ikramiye, 2 yurtdışı tatili ve bilimum organizasyonlu bir işim olmadığı için ben de istifa etcem zatenKız haklı tamam mı!
Ben de aylık 150 bin maaşlı, 10.00-16.00 arası, evden çalışacağım, 21 gün yıllık izinli, araba verecek bir iş bulamadığım için çalışamıyorum maalesef. Hayat çok zor, anlamazsınız.
21 günlük tatil için totomu oturduğum yerden kaldıracak değilim...21 gün tatil nedir Allah aşkına, 21 gün is gerisi tatil olsa neyseKız haklı tamam mı!
Ben de aylık 150 bin maaşlı, 10.00-16.00 arası, evden çalışacağım, 21 gün yıllık izinli, araba verecek bir iş bulamadığım için çalışamıyorum maalesef. Hayat çok zor, anlamazsınız.
İyi o halde şikayet etmeye hakkın yok seni calistirmayacak bir kocayla evlenseydinevliyim
Maaşımla bir araba alamayacaksam yada ayrı eve cikamayacaksam calismamin bir anlamı yok. Maaşımın yarısı zaten eve gider e bana ne kaldıSiz işe girip eve para getirecek olun, akşam 8de dönmeniz batmaz göze. Kaldı ki batarsa batsın yani kapıyı kilitleyip işe mi göndermeyecekler?
Siz armut piş ağzıma düş istiyorsunuz, öyle bir dünya yok maalesef.
ahahahahah şikayet ettiğimi nereden çıkardın, bana çalış ya da çalışma diyecek adamı ben koca diye seçmezdim bu aradaİyi o halde şikayet etmeye hakkın yok seni calistirmayacak bir kocayla evlenseydin
Home office çağrı merkezi maaşıyla araba alabilecek veya ayrı eve çıkabilecekseniz başvuru linkini bize de atın olur mu?Maaşımla bir araba alamayacaksam yada ayrı eve cikamayacaksam calismamin bir anlamı yok. Maaşımın yarısı zaten eve gider e bana ne kaldı
Tiktokta hesap acip ,para istesinKız haklı tamam mı!
Teknik olarak o da evden calisma, haklisinizTiktokta hesap acip ,para istesinbaska bisey aklima gelmiyor bu kriterlere uyan
O zaman okuyup doktor, muhendis olacaktin diyecegim ama onlar da ilk seneler cok iyi kazanmiyorlar, ustelik nobeti,fazla mesaisi, is baskisi, onu da yapamazdin.Maaşımla bir araba alamayacaksam yada ayrı eve cikamayacaksam calismamin bir anlamı yok. Maaşımın yarısı zaten eve gider e bana ne kaldı
BuHome office çağrı merkezi maaşıyla araba alabilecek veya ayrı eve çıkabilecekseniz başvuru linkini bize de atın olur mu?
Home office çağrı merkezi maaşıyla araba alabilecek veya ayrı eve çıkabilecekseniz başvuru linkini bize de atın olur mu?
Benim sizin gibi çoluk çocuğum yok taş çatlasın 2 sene harcama yapmaz birikim yapar arabami alırdım e o da olmazdı zaten ailemin kredileri yüzündenMaaşımla bir araba alamayacaksam yada ayrı eve cikamayacaksam calismamin bir anlamı yok. Maaşımın yarısı zaten eve gider e bana ne kaldı
Çağrı merkezi falan bunu kastediyorum
Kız haklı tamam mı!
Şaka mısın sen çağrı merkezinin calisma saatlerini biliyorum evet yine gün boyu evde olucam ancak kendi odamda olucam diğerlerinin yüzünü de görmem mesai saati bitince yemeğimi yer uykuya geçerim işte bu kadarHerkesin sürekli birileriyle tartıştığı bir evde nasıl çalışmayı düşünüyorsunuz?
Siz home office çalışmayı "ben evde yatacağım, birileri de her ay hesabıma para yatıracak" olarak yorumluyorsunuz sanırım ama öyle bir dünya yok.
Mesleği yok bunun lisans mezunuyum demiş ama ilahiyat mezunu. Mezun olduğu bölümle alakalı hiçbir şey yapamıyor.Mesleğiniz ne?
Arkadan gelen kavga gürültü seslerini müşteri duymaz diye düşünüyor herhalde. Halbuki bankanın çağrı merkeziyle konuşurken evdeki çocuğun sesini bile duyup "çocuğu var :)" diye gülümsüyorum ben. Herkes enayi, bir kendisi uyanık.Herkesin sürekli birileriyle tartıştığı bir evde nasıl çalışmayı düşünüyorsunuz?
Siz home office çalışmayı "ben evde yatacağım, birileri de her ay hesabıma para yatıracak" olarak yorumluyorsunuz sanırım ama öyle bir dünya yok.