Evde bitmek bilmeyen sorunlar

Büro memurluğu için şartlar var. O şartları karşılamiyorum. Torpil var artık torpil! Torpil Yoksa boşa kürek çekmenin anlamı yok ! Benim ilkokul arkadaşım torpille atandi kendim şahit oldum. Daha benim umudum kalır mı bu sisteme karşı enayi gibi ders calisamam
Enayi gibi evde otur o zaman. Sürekli aynı konuları açıp durma.

Büro memurluğu için şartlar var. O şartları karşılamiyorum. Torpil var artık torpil! Torpil Yoksa boşa kürek çekmenin anlamı yok ! Benim ilkokul arkadaşım torpille atandi kendim şahit oldum. Daha benim umudum kalır mı bu sisteme karşı enayi gibi ders calisamam
Her atanan torpille atanmıyor. Benim çevremdeki insanlar bileğinin hakkıyla atandılar.
Sizinki kusura bakmayın da düpedüz bahane. Asıl enayilik bu düşünceler ile evde oturmak.

Her atanan torpille atanmıyor. Benim çevremdeki insanlar bileğinin hakkıyla atandılar.
Sizinki kusura bakmayın da düpedüz bahane. Asıl enayilik bu düşünceler ile evde oturmak.
Sen hangi dünyada yaşıyorsun acaba ! Ben her gün torpille atananlarin haberini görüyorum. 3 milyon genç neden evde oturuyor neden hâlâ anasının babasının eline bakıyor ! Sadece öğretmenler için konuşmuyorum bu aradı !

Şimdi muhtemelen linç edileceğim ama bunun hobi atölyesinden ne farkı var? Resim kursuna hem kendini gerçekleştirmek hem de zaman öldürmek için gidiyor insanlar ve üstelik iş ya da meslek açısından hiçbir vaadi yok. Yükseköğrenim kurumunda olsa bile ilahiyat bölümünde de motivasyonun ve neticenin hiçbir farkı yok.
Zaten maneviyat için okunuyor denmiş. İsteyen istediğini istediği sebeple okur. Yersiz bir eleştiri ama tabi ilahiyat okumak konu sahibinin durumunda olan biri için yanlış bir seçim olabilir.

Aynen canım ders çalışmak insanın yeni şeyler öğrenmesini sağlar sonuçta o da enayilik dimi? Halbuki mis gibi mutfak tezgahını dert edinip ana babaya çatmak dururken kim böyle bir enayiliği yapsın:)) koş sen koltukları da bi kontrol et ordan da kafa dağıtacak bi malzeme bulabilirsin enayi gibi ders çalışacağına

Sen hangi dünyada yaşıyorsun acaba ! Ben her gün torpille atananlarin haberini görüyorum. 3 milyon genç neden evde oturuyor neden hâlâ anasının babasının eline bakıyor ! Sadece öğretmenler için konuşmuyorum bu aradı !
Bahsettiğin 3 milyon gencin, içinde senin de yer aldığın büyük bir çoğunluğu asalak ve tembel olduğu için ana baba eline bakıyor.

Ay hala şu kıza laf anlatmaya çalışanlar var. Gidin iki sayfa kitap okuyun şuna yazacağınız cevaplar yerine. Havaya gidiyor hepsi.

Back
X