Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

oldu canım düzeldi dediğin gibi yapınca.çok teşekkür ederim bitanem bitene kadar benleydin nerdeyse :) öldüm bittim ama yaaa

İnsan yoruluyor gerçektende ama yinede değiyor...Rica ederim tatlım, bittiğine göre bana musade uzun zamandır ilk defa gece uykusu yapayım bari ...İyi geceler hepinize...

QUOTE=KilicBaligi;19435880]İnsan yoruluyor gerçektende ama yinede değiyor...Rica ederim tatlım, bittiğine göre bana musade uzun zamandır ilk defa gece uykusu yapayım bari ...İyi geceler hepinize...[/QUOTE]

Iyıgeceler bıtanem tatlı ruyalar kım tanımadıgı bırıne boyle yardımcı olur bu saate kadar sorularını cevaplarkı senı cok sevıyorum bıtanecık balıgım.eh artık banada musade yarın sırkette uyuklarım herhalde butun gun.muck herkese ıyıgeceler

Canım kılıçbalığım geldi keratinim ve dün uygulamayı yaptım saçlarıma , baya uğraştırdı ama bilmiyorum sonuç nasıl olacak.Benim saçlarım çok kıvırcıktır jölesiz dolaşmam mümkün değil oyüzden pek umudum yoktu ama keratinli hali güzel hiç bukadar düzleşmemişti saçlarım. Perşembe günü yıkayacağım bakalım. Az bişey dalgalı bile olsa yeter .

250 ml lik şişenin yarısını hazırladım yetmez diye tahmin ediyordum ama arttı.Yaklaşık 100ml falan benim çok saçım için yetti . Eşim sağolsun çok yardımcı oldu , koku düzleştirirken çıkıyor biz balkonda yaptık tavsiye ederim.

Uygulama öncesi foto çekmedim ama kıvırcık saçımdan bi kere eklerim artık

canımcım tekrar tekrar teşekkür ederim

Kızlar benimde kardeşim yaptıktan sonr bana samara demişti ay samara olduk hepimiz hee

Kılıçbalığım saçımıza sprey jöle briyantin ne bilim işte bişey bişey Sürmek serbestmi bu gün sprey sıktım ama içim rahat etmedi sorim dedim datlum yav

Kılıçbalığı sizlerin uyguladığı ürünün 80ml deneme boyu ile 19 Mayıs akşamı kendim yaptım ve saçlarım kısa ,az ve düz olması nedeniyle de üründen kaldı yani gerektiğinden fazla ürün kullanmadım. Ancak nedendir bilinmez 4 günlük bekleme süresi içerisinde yaptığım her düzleştirme esnasında (her gün sabah kalkınca ve akşam yatmadan 200 derece ile) ilk günkü kadar duman çıktı bitmek bilmedi. 22 mayıs akşamıda saçları yıkadım. nude şampuan kullanmama rağmen bu gün itibari ile saçlarım banyo sonrası hafiften elektriklenmeye başladı. Ben önümüzdeki günlerde tekrar yapmak istiyorum bu sefer 1000ml lik 350,00 Tl ye satılanlamı 250 ml lik 110.00 YL olanlamı yapayım birde sizce nerede hata yapmış olabilirim.

ben eve gidip yıkıcam bu saçı dayanamıcam.resmen yapıştı kafama geçen seferki böle olmamıştı.ben ürünü sürerken baya baya abartmışım bu kez.sabah düzleştirici geçtim üstünden bıraktığım gibi kalıyor saç.ayırdığım yerden ayrık kalıyor yani.acayip bişi oldu.yıkıcam

Son düzenleme:

ahanda ekledim :78::78: ip gibi yaptım saçıı
yalnız acaip yaglı dayanamıyorum neyse 3güncük kalıyo yarın akşam yıkıycam

canım süper olmuşşş saçların nazar değmesinn yaa kendin nası yaptın bukadar saçı ben üç tel saçım var gecenin 2 buçuğuna kadar uğraştım dün ama yinede beceremedim pooofff

bende korkumdan elleyemiyodum kılıçbalıgından yardım istiyodum hatta cumartesi günü bi cesaret geldi korkunun brezilya fönüne faydası yok dedim attım kendimi banyoyaa 16 da başladım 21 gibi bitti
ikinci uygulamaya balugumda gelcek inşallah müsait olan herkes hep beraber yaparızz sen de burda olsan keşkee

herbishey saçların maşşallah çok güzel görünüyor yağlı hissi bende de olmuştu ama dışardan bakıldığında yağlı görünmediğini söylemişti herkes bir de benim saçım ilk günün sonunda kurumuştu tamamen daha bi güzel olmuştu seninki de kurudukça anlayacasın farkı bu arada saç rengin de çok hoş duruyo şimdiden güle gülle kullan

Kızlar, tam 3 gün yani 72 saat dolmadan yıkamayın saçlarınızı, hatta ben yerinizde olsam diyelim pazar saat 22:00 de bitirdiyseniz Çarşamba 22:00 de yıkamak yerine Perşembe erkenden yıkardım, bu kadar emek verdiniz azıcık sabredin ayrıca o yağlılık hissi hepimizde oluştu yani endişe edecek bir durum yok sadece ürünü fazla miktarda kullanmayın yeter...

salı akşam yıkarım diodum hemen ama çarşamba sabahı iyi fikirmiş bu arada çarşamba evlilik yıldönümümüz nası olcak saclarım çok merak ediyorum :78::78: inşallah ipek gibi yımışacık saclarım olurr düzlüğü umrumda degil saglıklı görünsün bi de kabarmasın yeter yeter
iyki varsınn kılıçbalıgı iyki bu kadar güzel kalplisinn

Çoook güzel olacağından eminim tatlım, inşallah saçların sana güzel bir evlilik yıldönümü hediyesi verecek...Olmadı zaten ikinci uygulamayı beraber yapacağız :13:

İyi ki snde varsın canım...

Bu arada finallerde ilk günü atlattım Geriye kaldı 5 gün...Cumartesi'de sınav mı olur yahu

Kizlar siz boyle yapip yapip guzel fotolar ekledikce benide heveslendirdiniz benimde 3 ayim doldu fonden pek biseyde kalmadi ama temmuzda tatile gidicem agustosta dip roflemi yaptirmam lazim, eylulde uygularim diye dusunuyordum aslinda benim icin en mantiklisi boyle galiba, nude ve protekle idare ediyorum buarada spor yapiyorum hergun yarim saat ee bikinilerin icine girebilmek lazim haliyle terliyorumda yalniz soyle bi avantajim var carsamba persembe cuma ise gitmeyecegim buyuk ihtimalle, acep bende bukadar heveslenmisken sali aksami bi uygulama yapsammi, ne dersin baligim? Ben kararsiz kaldim:44:

Sınavlardan sonra herbisheyin evinde toplanacağız hem ona ikinci kürü yaparız, hemde sana yaparız acele etme, söz vermiştim sana biliyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…