- 4 Şubat 2011
- 284
- 4
- 318
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #3.241
merhaba, saçlarınız uzadıktan sonra alttan çıkanlar çok mu kıvırcık oluyor... Brezilya fönünün yenileme süresi saçlarının uzama süresine bağlı mı? Teşekkürler.
enaam kız 5 kılo mu alcak :18:
saç uzadıktan sonra diplerden çıkan saç, mantıken bakarsak, doğal saçının yapısı nasılsa öyle çıkıyor. kıvırcıksa kıvırcık, düzse düz.. yenileme süresi uzamasına da bağlı tabi ama genelde 3-5 ay dayanıyor. (kendi deneyimlerime göre) ben yapalı 2,5 ay oldu fakat ense kısmı ve saç uçlarım yavaş yavaş bozulmaya başlıyor. ama tabiki doğal haline kıyasla çok farklı. bi kere hala kabarmıyor ve eskisine göre yüzde 75 oranında düz. ilk yaptığımda yüzde 95lik bi düzlük vardı. gitgide bu oran düşüyor elbet.
bende sonunda büyük ümitlerle ve hevesle kuafore yaptırdım çunku bana yapabilecek biri yoktu güya profesyonel de olur dedim once guzel yaptı biri sonra ertesi gun yine gel presleyelim dediler 3 kere preslenmesi gerekiyormus 2. gittigimde yapan kişi başkaydı ve benim zaten cok cok zayıf olan uc kısımlarımda baya bi uzun tuttu duzlestiriciyi içimden tepki ver yakıyorsun de dedim ama dilim tutuldu resmen bisy diyemedim ve dun saclarımı yıkadım sonuc sacımda olmadıgı kadar fazla yanık var
berbat durumda saclarım duz ama uclarım mahvoldu biraz kestim malesef ama halacok fazla yanık var napcam bilmiyorum sehir dısında okudugum icinde gidip kızamıyrm o kuafore:S
bende sonunda büyük ümitlerle ve hevesle kuafore yaptırdım çunku bana yapabilecek biri yoktu güya profesyonel de olur dedim once guzel yaptı biri sonra ertesi gun yine gel presleyelim dediler 3 kere preslenmesi gerekiyormus 2. gittigimde yapan kişi başkaydı ve benim zaten cok cok zayıf olan uc kısımlarımda baya bi uzun tuttu duzlestiriciyi içimden tepki ver yakıyorsun de dedim ama dilim tutuldu resmen bisy diyemedim ve dun saclarımı yıkadım sonuc sacımda olmadıgı kadar fazla yanık var
berbat durumda saclarım duz ama uclarım mahvoldu biraz kestim malesef ama halacok fazla yanık var napcam bilmiyorum sehir dısında okudugum icinde gidip kızamıyrm o kuafore:S
balığım özel mesajda attım , kaç aydır bu zamanı bekliyordum :) keratine çok ihtiyacım var. dediğim gibi 500 ml kendim için istiyorum. olurda açık kalırsa 1000 ml mi alabilrim bi kaç arkadaşımla paylaşırız. haberini bekliyorum.
mesaj atıyorum canım şimdi, ben 500 ml e çıkardım yanlız keratınımı haberın olsun :)
Canım ihtiyacın vardıysa neden bana söylemedin, benim evde fazladan keratinim vardı ona buna dağıtacağıma sana gönderirdim ne olacak ki
Veeeee beklenen an, keratinlerimiz bizi bekliyor kızlar :) 1.5 saat sonra eve dönmüş olacağım herkese özelden bilgileri göndereceğim, Pazartesi ödeme işini halledersek hemen akşamında kargoya verirler salı elimde olur hemen dağıtımı yaparım...Az sonra görüşmek üzere:)
Saçlarım herzaman kuru ve elektrikliydi.. haziran ayında brezilya fönü yaptırdım ama malum yaz olduğu için cok koruyamadım deniz havuz derken cok fazla bırşey anlamadım acıkcası. sonra röflem geldi ve kasap kuaförüm saçlarımı yaktı :/ üzerine tekrar brezilya bakımı yaptık, fön değil ama bakım amaçlı yani ilacı sürüp 45 dk. kadar sonra yıkanıyor. Ama sonuçta bir ilerleme kaydedemedim. saçlarım hala ıslakken kopuyor kuruyken ise oyuncak bebeklerın karışmış saçları gibi ve uçları çok zayıf. Mecburen düzleştirici kullanmakzorunda kalıyorum. Hatta sacımı yıkaduktan sonra bile yanık saç kokusunu duyabiliyorum.Tekrar brezilya fönü uygulatmayı düşünüyorum fakat saçlarımın tatmamıyle kopmasından korkuyorum.. Yardım edin banaa pff:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?