- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #4.141
Mide kanaması geçirdim antibiyotiklik bir durum yok... Doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanmam, sinir stresden uzak kalmam ve relax bir hayat sürmem lazım...Ağrılı bir hastalık, yinede çok daha iyiyim merak etmeyin...[/QUOT
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM...
brezilya fönüyle keratin düzleştirici arasında ne fark var?ben aynı şey sanıyordum:44:
Kızlar, kargolarınız yola çıktı...
New_Day mesajın reklam içeriyor... Burada marka adı paylaşmıyoruz ayrıca belirttiğin marka yüksek oran formaldehit içeriyor %0 değil. Burada binlerce mesaj paylaştık, ben bizzat bir çok ürününün laboratuvar analizelerini yaptım bundan yola çıkarak formaldehitsiz ürünleri saptayıp kullanmaya başladık doğal olarakda neyin ne olduğunu biliyorum, biliyoruz...Yönetimden mesajın editlenmesini rica ediyorum...
Bu arada geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çook teşekkür ederim... Yclozl canım, mesajını ancak yeni gördüm evde bırakmıştım, senin kargoyuda yarın vereceğim ama şimdi sende beni mahçup ettin tatlım, neticede ben gerek yok demiştim sözüm başka arkadaşlaraydı
Canlarım, bazen mesaj gelmiyor bende anlamıyorum neden böyle olduğunu, ben tüm kargolar için sms ihbarlı olmasını rica ettim ama... Bu arada kızlar ben götüremedim kargoya keratinleri, anneciğim üstlendi bu işi ama sadece bırakıp çıkmış, umarım hiç bir kargoda sorun çıkmaz... Ben gönderemedim diye içim içimi yiyor... Lütfen kusuruma bakmayın...
Canlarım, bazen mesaj gelmiyor bende anlamıyorum neden böyle olduğunu, ben tüm kargolar için sms ihbarlı olmasını rica ettim ama... Bu arada kızlar ben götüremedim kargoya keratinleri, anneciğim üstlendi bu işi ama sadece bırakıp çıkmış, umarım hiç bir kargoda sorun çıkmaz... Ben gönderemedim diye içim içimi yiyor... Lütfen kusuruma bakmayın...
Annem adına yazıyorum, diyor ki ;rica ederim kızlar bu haftayı keratin haftası ilan edip yeni yıla pırıl pırıl parlayan saçlarla girelim...
Buradan çıkarttığım sonuç hem kendime hem anneme brezilya fönü yapacağım hahahahaahha
Annenin de fotoğraflarını bekliyoruz canım
New_Day mesajın reklam içeriyor... Burada marka adı paylaşmıyoruz ayrıca belirttiğin marka yüksek oran formaldehit içeriyor %0 değil. Burada binlerce mesaj paylaştık, ben bizzat bir çok ürününün laboratuvar analizelerini yaptım bundan yola çıkarak formaldehitsiz ürünleri saptayıp kullanmaya başladık doğal olarakda neyin ne olduğunu biliyorum, biliyoruz...Yönetimden mesajın editlenmesini rica ediyorum...
Bu arada geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çook teşekkür ederim... Yclozl canım, mesajını ancak yeni gördüm evde bırakmıştım, senin kargoyuda yarın vereceğim ama şimdi sende beni mahçup ettin tatlım, neticede ben gerek yok demiştim sözüm başka arkadaşlaraydı
Annenin ayaklarına sağlık balıkcım..Evet evden de alıyorlar aslında kargoları..Mesela ben evden çıkabileceğim halde, buradaki kargo şirketine eziyet olsun diye hep evden aldırıyorum..inadına..Çok sevişiyoruz kendileriyle çünkü..
Yarın, en geç yarından sonra elimizde olur keratinlermiz:124:
Ben hala bön bön düzleştiricilere bakıyorum hangisini alayım diye
Kızlar, ağır hastayım ancak bu gün biraz daha iyi hissettiğim için internete girebildim, arayıp soran tüm arkadaşlara teşekkür ederim her ne kadar cevap veremesemde . Keratinleriniz yarın kargoya verilecek annem tarafından, hepsini şişeledi biraz önce, gecikme için özür dilerim ancak hastalık mevzu olunca pekde yapılabilecek bir şey kalmıyor...
Sonra görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?