Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bende merakla sonuçları bekliyorum o zaman..Saçlarım ince telli tatlım, önce yada sonra hiç saç kremi kullanmadım..Belkide fön yüzünden olmuştur bir dahaki yaptığımda düzleştirici geçeyim o zaman..Olsun hayatım ben yine memnunum saçımdan dümdüz değil ama yumuşak ve eskisinden çok daha iyi görünüyor.. teşekkürler tatlım..

Arkadaşlar brezilya fönü için bir sürü para verip de kuaföre yaptırmaya gerek yok. ben ilk seferinde kuaföre yaptırdım, 2 ay bile dayanmadı. Sonrasında brezilya fönü şampuanı aldığım yer yanlışlıkla şampuan yerine brezilya keratini vermiş, bir arkadaşımla onu evde uyguladık bana. Ön ve yan taraflarda zaten hiçbir sıkıntı olmuyor, arkadaş arkalara yardım etti. Dört günlük düzleştirmenin sonunda kuaförünkinden daha güzel sonuç aldım. 2 aydır da kullanıyorum saçımı, en ufak bir bozulma bile olmadı.

Özellikle bu fırsat sitelerinden gidilen brezilya fönlerinde, kuaförlerin keratini koklattıklarını düşünüyorum ben. Böylesi çok daha güzel oldu. Tek sıkıntı benim kullandığım marka brezilya keratini saçımın rengini direk 3-4 ton açtı, sonrasında keratini bozmaması için yeni boyamıştım üstelik. Tüm markalarda böyle bir durum olur mu bilemiyorum, ama ben şu an brezilya fönüm bozulmasın diye saçımı boyayamıyorum Saçı boyayıp da brezilya fönü yaptığımda da saç boyası gidiyor. Nasıl iştir anlamadım :44:

İnce telliyse tutmuş olması lazımdı tatlım
Bir kere daha dene istersen bir süre sonra...Bu arada işlemden sonra saç kremi serbest...

Tek tek en baştan beri okuyorum yeni mesaj atmak nasip oldu 260 lardayim henüz 4 gün oldu başta kilicbaligi olmak uzere yapan uygulayan tecrubelerini paylasan butun arkadaslara tesekkurler ben sac rengini acan keratin markasini ve kilicbaligi senin kullandigin keratinin markasini merak ediyorum singuine yanlis hatirlamiyorsam 3-4 ton actigini soylemis kertinin markasini ozel mesaj yoluyla yollarsaniz cok sevinirim telefondan girdigim icin mesaj yazarken zorlaniyorum simdiden tesekkurler

Hoşgeldin seni 1. sayfanın ilk mesajına alalım...

Keratinin renk açmasına veya koyulaştırmasına kimse garanti veremez, birazda saç tipi ile alakalı bir şey bu...

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Kızlar sonunda keratinlendim bende
Dün saat 12.30 da başladım yaklaşık 17.00 civarı bitti.
Sadece saç kurutma makinesiyle kuruturken koku fazla oldu ama oda dayanılmayacak kadar değildi.
Şimdi saçlarım sopa kıvamında dümdüz ama savruldukça buram buram çilek kokusu geliyor burnuma çok hoş gerçekten
Pazartesiyi iple çekiyorum inşallah becerebilmişimdir.
Bu sabah şöyle bir üzerinden geçtim ama tamamını düzleştirmem gerekir mi bozulan yerlerin üzerinden mi geçeyim sadece?

balıkcım ben dün sadece saç uçlarıma uyguladım işlemi. son zamanlarda yıpranmaya başlamıştı çünkü, kestirmek de istemiyorum. o yuzden uçlarına yeterli ürünü yedirip işlemi yaptım. hatta o kadar kısa sürdü ki şaka gibi
yalnız şöle bi durum var. saçlarımı düzleştirdim, ve keratini sürdükten sonra 40 dk bekledim, ama sonrasında kurutmadan düzleştirdim. neden diyceksin? çünkü zaten kupkuruydu 40 dk.nın sonunda. tüm saçıma yaparken saçın boy ve dip kısımları genelde ıslak kalıyodu, haliyle kurutma gereği doğuyodu ama böyle uygulayınca kupkuruydu uçları. bilmiyorum doğru mu yaptım?

Sorumun cevabını balık zaten bir üstte vermiş

merhaba kılçbalığı, lütfen istanbulda keratini analiz ettirebileceğim labaratuvar ismi verebilirmisin , internetten aradım ama birşey bulamadım ben, sen bazı marka keratinleri analiz ettirdiğini söylemiştin yanılmıyorsam,
cevaplarsan çok sevinirim

Oldukça az kullanmışsın veya müthiş derecede emmiş saçların... Birde fönü sadece saçı kurutmak için değil sağa sola yatmış saçları düzeltmek içinde kullanıyoruz aslında ama olsun, bakalım nasıl olacak saçların... Eline sağlık canım...

Bu arada evet yarım uygulama yapmak her zaman daha kolay oluyor, bende daha önce bir kaç kere bu şekilde yaptım

Sorumun cevabını balık zaten bir üstte vermiş

Sen sen ol tamamen düzleştir saçını ama ısıyı düşük tut

Bu arada bir gün geçmiş bile, kaldı 2 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…