- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.061
hakikaten şaka gibi ya
bir gün daha bekleyin, eh olmadı bir hamama filan gidersiniz artık :)
Hamamda ne işi var yahu, kuaföre gidip yıkatsa tamam
Yok hayır hamamdan sonra eve dönerken üşütür bu kız yazıktır.
A&S evet,neden sordun,denedin mi?
merhaba arkadaşlar,ben kulüpte yeniyim,sırf bu başlık için üye oldum.brezilya fönünü 4 ay kadar önce duydum ve biraz araştırdım.Ama keratin markaları konusunda çok bişey bulamadım,biçok sitede aynı keratin çıkıyor zaten.Çok iyi olduğunu düşünmediğim halde,merakımdan en kolay ulaşabildiğim keratini ve şampuanını sipariş verdim.Uygulamayı yaptım,saçlarım çok yıpranmış ve röfleli olduğu için bakım yaptı gerçekten,ama vaadedilen kadar düzlük olmadı,parlaklık neredeyse hiç olmadı.
Özellikle kılıçbalığına sormak istiyorum,yeni olduğum için özelden meaj hakkım yok cevaplarsanız çok sevinirim.100 ml lik keratini iki kerede uyguladım,yarı yarıya değil tam ilkinde fazla kullandım.düzleştiriciyi röfleli saçlarda 160-170 C kullanın yazıyodu,ben de makimum 200 de presledim.sizce tam başarılı olamama nedenim keratin markası olabilirmi.
Bir de meajlarda içilebilir keratin diye bişi gördüm,o nasıl oluyo yani bu işiçin kullanılabilen aynı zamanda içilebilen keratin??Nasıl ulaşabilirim?şu sıralar sıkıntı çekmeme rağmen keratine para verdim o da boşa gitti,saçlarım parlasın istiyoruuum.
gelmiş kızlar gaz allaha şükür
yıkıcam saçları birazdan
bugünlerde benim başıma gelenle pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde
neyse konuşup hatırlamak bile istemiyorum
allah herkese sağlık versin
Hımm ne dilesem, ne dilesem
Sana bırakayım, benim için gönlünden geçen neyse onu dile tatlım:)
Ailenle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür inşallah tatlım
Çok teşekkür ederim tatlım, birde iyi bir eş dileseydin bari yoksa annemin başına kalacağım
al bendende o kadar kız kuruları kulubu kurarız bızde kk ya rakıp yenı kk
kızlar bu keratinin rengi turuncu sarımsı bişey mi? bir de yağ gibi mi yapısı?
fotolar geliyo kızlar
ellerimi saçımdan alamıyorum harika oldu
öncesi göründüğü üzere kadayıf gibi kupkuru
ilk 2 foto öncesine ait
sonrası yoruma bile gerek yok yumuşacık yatışmış saçlar
Elvada kadayıf saçlar, hoş geldin ipek saçlar :) Nefis olmuş tekrar söylüyorum, ikinizinde ellerine sağlık
allah ıyılıgınızı versın kadayıfmıElvada kadayıf saçlar, hoş geldin ipek saçlar :) Nefis olmuş tekrar söylüyorum, ikinizinde ellerine sağlık
sana borçluyum bu güzelliği kuzum
sayende valla
tekrar tekrar teşekkür ederim
saçlarım 3 dk içinde kurudu en çok ona şaşırdım ben
fotolar geliyo kızlar
ellerimi saçımdan alamıyorum harika oldu
öncesi göründüğü üzere kadayıf gibi kupkuru
ilk 2 foto öncesine ait
sonrası yoruma bile gerek yok yumuşacık yatışmış saçlar
allah ıyılıgınızı versın kadayıfmıaksam aksam guldurdunuz kızlar demınde aycangulun topıgınde bı arkadas yazmıs maya maskesıne yag ve yumurta katmayı dusunuyorum pogaca olurmuyum dıye
Rica ederim kuzu, beni dinleyip 1 sene evvel başlasaydın keşke
30 dakika nerde 3 dakika nerde değil mi, bu berbat havalarda banyo yapmayı bir eziyet halinden çıkartıyor bu fön
sabırsızlıkla bekliyorum
süper olmuş eline sağlık iyice heveslendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?