- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.161
kızlar bu keratınden sonra zeytınyaglı sabun falan kullanabılıyormuyduk?balıgım umarım gorursun mesajımı
canım ılk sayfayı okumussan bburda marka paylasmayın dedıgınıde gormus olman lazım.rıca etsem duzeltırmısın mesajını?artık burda paylasımdan zıyade marka vermıyorduk lutfen sormayın demeye basladık yahu hos degıl bu durumxxxx 80ML. bu üründen uyguladım saçıma kılıçın 1. sayfadaki öneriisiyle.sonra saçımın rengini tekrar açıtırdım falan.şimdi yine yıprandı.unutmuşum ben bunu .sanırım formaldeht ile ilgili bir şeyler okumuştum oyüzden vazgeçmiştim.bu üründe var mı acaba? yaptığım zaman muhteşem olmuştu.yine yapmak istiyorum
Gerçekten hiç hoş değil, artık inat olsun diye yapıldığını düşünmeye başladım ve bu resmen saygısızlık... Yazıklar olsun size diyorum!
şaka gibi hakikaten
öylemi pardon çok özür dilerim çok önce konuyu takip ettim aylar oldu girmemiştim.özür dilerim.kasıtlı yapmadım.kılıç emeğin için çok teşekürler.konuyu takip etmiyordum uzun zamandır pardon
arkadaşlar brezilya fönü yapan ve yaptıran için kanser riski taşıyomuş bi kaç yerde okudum ben yaptırdım bunu duyunca çok pişman oldumsizinlede paylaşmak istedim
Sali gunu keratin uyguladim sacima ama yikamak istiyorum artik 4 gun beklemek sartmiki
Kullanılan ürün kaç gün bekletiliyorsa o kadar gün beklemen şart, uygulamadan sonra sana yıkaman gereken süreyi belirtmişlerdir muhtemelen...
kılıçbalığı cnm sayende bende dün cesaret edip yaptım brezilya fönümü harfi harfine uyguladım dediklerini sorularım var cevaplarsan
benim saçlarım yağlı gibi kaldı biraz normal mi?
kurutma makinasıyla kuruttuğumda tepeler düz uçlar dalgalı gibiydi neden oldu acaba uçlara iyi süremedim mi?
birde 230 la yaptım bugün 210 la geçtim üstünden yarın 200 le geçerim diyorum doğru mu yapıyorum?
şimdiden teşekkürler
kılıçbalığı ben de brezilya fönü yaptım ancak saçlarım kalın telli ama az saçım var uçlara doğru boya vardı ama 3 ay filan olmuştu boyayalı.200 derecede yaptım düzleştiricim en fazla 210 dereceye çıkıyor ve de keratini saçlarımı düzleştirmeden sürdüm. Sen önce iyice düzleştirin demişsin. ben ona hiç dikkat etmedim.Şu an saçlarım tel tel duruyo özellikle alt yarısı sanırım yapamadım :S kalın telli saçlara 2 3 tekrar gerekiyormuş sanırım. şimdi 2. fönü ne zaman yapmalıyım henüz 1 hafta oldu yapalı.saçlarımın yanmasından korkuyorum uçları baya kırık :S off çok moralim bozuk nolur yardım edin :S
Canım kullandığın ürün epey katı kıvamlı olan değil mi, eğer öyleyse yağlı gibi kalması normal... Uygulamada sorun var gibi görünmüyor, yalnız 4 gün bekleyeceksin bunu göz ardı etme...
1 hafta bekleme süresi yeterli...
canım çok katı değil kıvamı çikolatalı ürün markasını biliyorsundur 3 gün yeterli denmişti bana 4 günmü bekleyeyim
birde saç boyası bozuyormu keratini?
peki bu ikinci uygulamada 210 derecede düzleştirsem yeterli olur mu? ilkinde 200 yaptım belki de o yüzden olmadı :S
Canım 3 gün bekle evet
Saç boyasının içine katılan oksidan bozuyor canım ama dip boya yapabilirsin o kadar etkilemiyor...
Saçında kimyasal işlemden, boyadan oryalden dolayı oluşan bir yanık var mı?[/QUOTE
Canım benim kendi saçlarım simsiyah ve ben 3 yıl kadar önce kumrala boyattım ve balyaj filan yaptırdım çok yıpranmıştı.3 ay önce filan uçlarda kumrallık hala vardı ve çok kırık duruyordu o yüzden sadece uç kısımları siyaha boyadım her yer aynı olsun diye. zaten brezilya fönü yapınca o siyah boya aktı uç kısımların rengi açıldı çünkü. ben saçlarım uzasın diye kestirmiyorum uzun zamandır iyice yıprandı.zaten uçlara doğru saçlarım azalıyor koparak dökülüyor sanırım aralarda kısa kısa saçlar dikeliyor. Bir de kalın telli olunca baya kötü duruyor. Yanar diye korktuğumdan düzleştirciyi 200 de tuttum hatta 180 e filan indirdim sonlara doğru. Şimdi tel tel duruyo kabarıyo filan.daha yumuşak ama parlamıyor.100 ml keratinin de 60 ml ini filan kullandım. saçımın uzunluğu omzumdan bir karış aşağıda. mesela düzleştirmeden keratin sürdüm.benim aldığım üründe ertesi gün yıkanmalı diyordu ben 2 gün bekledim öyle yıkadım.Keratini sürüp bekledikten sonra streç filmi çıkarınca saçlarım daha bi ıslaktı sanki daha kuru çıkması gerekmiyor mu? gerçi sonra kurutma makinasıyla kurutup düzleştirdim ama bilmiyorum bi yerlerde hata yaptım ama günlerdir yazdıklarınızı okuyorum kafam çok karışıksaçımda bi esneklik yok kestirsem de öyle mi yapsam diye düşündüm ama sonuçta brezilya fönü saçları onarıyor kestirsem bi anlamı kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?