Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

xxxxxx 80ML. bu üründen uyguladım saçıma kılıçın 1. sayfadaki öneriisiyle.sonra saçımın rengini tekrar açıtırdım falan.şimdi yine yıprandı.unutmuşum ben bunu .sanırım formaldeht ile ilgili bir şeyler okumuştum oyüzden vazgeçmiştim.bu üründe var mı acaba? yaptığım zaman muhteşem olmuştu.yine yapmak istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ılk sayfayı okumussan bburda marka paylasmayın dedıgınıde gormus olman lazım.rıca etsem duzeltırmısın mesajını?artık burda paylasımdan zıyade marka vermıyorduk lutfen sormayın demeye basladık yahu hos degıl bu durum

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten hiç hoş değil, artık inat olsun diye yapıldığını düşünmeye başladım ve bu resmen saygısızlık... Yazıklar olsun size diyorum!

öylemi pardon çok özür dilerim çok önce konuyu takip ettim aylar oldu girmemiştim.özür dilerim.kasıtlı yapmadım.kılıç emeğin için çok teşekürler.konuyu takip etmiyordum uzun zamandır pardon

arkadaşlar brezilya fönü yapan ve yaptıran için kanser riski taşıyomuş bi kaç yerde okudum ben yaptırdım bunu duyunca çok pişman oldum sizinlede paylaşmak istedim

Biliyorum canım biliyorum bu yüzden sizi tenzih ettim zaten...

arkadaşlar brezilya fönü yapan ve yaptıran için kanser riski taşıyomuş bi kaç yerde okudum ben yaptırdım bunu duyunca çok pişman oldum sizinlede paylaşmak istedim

Neden kanser riski taşıdığını öğrendiysen ürününü bundan böyle buna göre seçersin risk ortadan kalkar...

kılıçbalığı cnm sayende bende dün cesaret edip yaptım brezilya fönümü harfi harfine uyguladım dediklerini sorularım var cevaplarsan
benim saçlarım yağlı gibi kaldı biraz normal mi?
kurutma makinasıyla kuruttuğumda tepeler düz uçlar dalgalı gibiydi neden oldu acaba uçlara iyi süremedim mi?
birde 230 la yaptım bugün 210 la geçtim üstünden yarın 200 le geçerim diyorum doğru mu yapıyorum?
şimdiden teşekkürler

kılıçbalığı ben de brezilya fönü yaptım ancak saçlarım kalın telli ama az saçım var uçlara doğru boya vardı ama 3 ay filan olmuştu boyayalı.200 derecede yaptım düzleştiricim en fazla 210 dereceye çıkıyor ve de keratini saçlarımı düzleştirmeden sürdüm. Sen önce iyice düzleştirin demişsin. ben ona hiç dikkat etmedim.Şu an saçlarım tel tel duruyo özellikle alt yarısı sanırım yapamadım :S kalın telli saçlara 2 3 tekrar gerekiyormuş sanırım. şimdi 2. fönü ne zaman yapmalıyım henüz 1 hafta oldu yapalı.saçlarımın yanmasından korkuyorum uçları baya kırık :S off çok moralim bozuk nolur yardım edin :S

Canım kullandığın ürün epey katı kıvamlı olan değil mi, eğer öyleyse yağlı gibi kalması normal... Uygulamada sorun var gibi görünmüyor, yalnız 4 gün bekleyeceksin bunu göz ardı etme...

1 hafta bekleme süresi yeterli...

Canım kullandığın ürün epey katı kıvamlı olan değil mi, eğer öyleyse yağlı gibi kalması normal... Uygulamada sorun var gibi görünmüyor, yalnız 4 gün bekleyeceksin bunu göz ardı etme...

canım çok katı değil kıvamı çikolatalı ürün markasını biliyorsundur 3 gün yeterli denmişti bana 4 günmü bekleyeyim
birde saç boyası bozuyormu keratini?

canım çok katı değil kıvamı çikolatalı ürün markasını biliyorsundur 3 gün yeterli denmişti bana 4 günmü bekleyeyim
birde saç boyası bozuyormu keratini?

Canım 3 gün bekle evet
Saç boyasının içine katılan oksidan bozuyor canım ama dip boya yapabilirsin o kadar etkilemiyor...

peki bu ikinci uygulamada 210 derecede düzleştirsem yeterli olur mu? ilkinde 200 yaptım belki de o yüzden olmadı :S

Saçında kimyasal işlemden, boyadan oryalden dolayı oluşan bir yanık var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…