- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.221
Bu ürün hakkındaki görüşümü sana daha önce bildirmiştim, sadece içeriğe baktığımda bile markanın ne olduğunu görebilecek bir hafızam var...
Kızlar lütfen konumuz olan evde uygulama ile alakalı sorular ve paylaşımlar gelsin artık, zaten fazla vakit ayıramıyorum birde bu mesajlarla zaman kaybetmeyelim...
canım hafızanı imtihan etmek gibi bir amacım yok vaktini aldıysam özür dilerim sana sorma sebebim şu arkadaşım bir kimya mühendisine sormuş bu şampuan içeriği demiş bende acaba bizzimi kandırıyorlr diye merak ettim ondan sordum tekrar özür dilerim
Ben bir şey sormak istiyorum.Ankara'da oturuyorum tunalıda gezerken bir kuaför brezilya fönü 79 lira yazmış.Kuaför de baya iyi bir yere benziyor ama ben
emin olamadım sanki 300 lira falan diye biliyordum bunu.Yaptırmak istiyorum ama kuşkulandım.Bu fönün bi zararı var mı acaba kuaför en kötü saçımı napabilir ki? yani dediğim sonuçta 79 lira ya hani belki
kötü bir şey kullanıyolardır diye çekindim.Size sormak istedim
merhaba,kılıçbalığı
sonunda ürünü aldım ama benim sormak istediğim bi şey var:benim brezilya fönünü yaptırma amacım bakım,saçlarımın dalgasından memnunum,kafamda saç az zaten dalgalar hacim katıyor.keratini sabitlemek için ısı şart galiba değil mi,illa düz fön mü yapmalıyım
güzel dalgalı saçlarım 2 ay sonra eski haline dönecek di mi? saçın doğal yapısı bozulmayacak di mi gülüm?
baluğuuuum,hala burdasın maşallah sefiyom kıss seni,gecen yazın bırlıkte aldığımız keratını uyguladım tekrar. bugun 2. gunu ve aklıma hemen sen geldın ,canımın içi nasılsın umarım unutmamıssındır benı,hem ben hamileeeyyyyiiim. oğlusum olcak tatlım,sen neler yapıyorsun ben eskılerı okucam ama eğer bu bızım aldığımız ürünün tek gün veya 2 gün saçta kalanı varsa nolur benı cok bekletmede haber ver canım benım.öptüm senı bebişim.saçların ne alemde resımlerınıde koy.ben sımdı başlıom gecmısı okumaya:)) öptm
kılıçbalığı
bizim keratin markası sayfamız kapandı.. a&s gönderecekti ürünü bana ama şimdi ölece kalakaldım.. bnm 20 aylık bi oğlumda var.. işimi riske atmak istemiyorum.. senin bu konudaki fikrin çok önemli bnm için.. yardımını bekliyorummm lütfenn.. alıp evde yapacağım.. en azından nerden temin edebilirim bana bu konuda özelden yardımcı olursan duacı olurum..:18:
Bebeğim hoş geldin, çok özlemişim seni... Demek ortadan yok olmanın sebebi bebecikmiş, çok ama çok sevindim canım benim, allah analı babalı büyütsün, ne kadar kaldı?
Eskileri hiç okuma bence, mevzular aynı, hala aynı sorular, hala zorla marka adı öğrenmeye çalışmalar gırla gidiyor... 2 Günlük bir şey çıkmadı kuzum daha 3 güne indi ama, inşallah 2 günlüğüde çıkar
Eki Görüntüle 357538 Eki Görüntüle 357539 Eki Görüntüle 357540
Eki Görüntüle 357541
Eveet, saçlarımın önce ve sonraları =)
KılıçBalığı sonsuz teşekkürler benden sana. Çok mutluyum gerçekten
canım yaaaaa bende 2 saattir okuyordum barı bundan sonrasını okumayayım,benımde bebiş 5 aylık oldu teyzesi,oğlum oluyor,temmuz a doğum ıns.bide bana kızacaksın ama ben 2 gun once hamıle hamıle gene keratın yaptım :)) kokusundan korkuyordum aslında ama kuzenım yaptı ,saolsun acık havadada yaptık hiç koku bana gelmedı :)) napayım hamıleyken moral yuksek olmalı ama :))aslında hamilelelerde önerilmez diorda,yapmayın demıyordu :))bende yaptım,hayırlsı bakalım yaarın yıkıcam,ama bendekı hala yazdan kalan,umarım bozulmamıstır,hatta baya almısım daha 2 kullanımlık var ,ondan sonra bi daha alalım canım.bide göz yakmayanı olursa bana haber ver canım bundan sonra gene burdayım :))depresyondan cıktım :))
süper oImusssiyi günIerde kuIIan canım saçIarını..
Çok güzel olmuş canım, güle güle kullan saçlarını
çok güzel olmuş.. umarım bnmkide böle olur.. güle güle kullan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?